Maria Magdalena*

Primul Mesaj: "Fiicele Mamei Divine" - Maria Magdalena
09/12/2005 21:50
Maria Magdalena
prin Celia Fenn
Eu sunt Maria Magdalena! Poate ca ma cunoasteti, insa putini dintre voi stiti cine sunt sau cine am fost, cu adevarat. Da, am fost partenera celui numit Yueshua ben Josef, Iisus. Si da, exista multe povesti despre noi si despre vietile noastre. Amandoi am fost Avatari ai Erei Noi, a Constiintei „Cristice”, dar cei care au scris aceste povesti au fost influentati de credintele lor, ca doar experienta masculina era importanta si astfel viata Avatarului Feminin, Maria Magdalena, a fost uitata si trecuta cu vederea...
Dar, acest lucru a fost necesar, in scopul de a echilibra viitoarea Era de Aur, in care un Avatar din fiecare sex trebuia sa se nasca si acestia trebuiau sa se unifice ca parteneri, creand Modelul de Rol perfect, pentru viitoarea Era a Luminii! Si asa a fost!
M-am nascut intr-o familie obisnuita din Israel, insa nu am fost nicodata o fiinta „obisnuita”. Am purtat cu mine Flacara Sacra a Femininului Divin, din momentul in care am fost conceputa ca Om. M-am nascut ca o fetita perfecta „Cristica”. Eram fiica incarnata a Mamei Divine.

Ca si Iisus, am fost instruita de femei, privind invataturile secrete ale Esenienilor. Ca si el, am fost o mare minune/o intruchipare minunata, datorita intelepciunii si cunoasterii mele despre artele stravechi ale intelepciunii femeilor, care erau dincolo de varsta mea.

Da, iubitilor, am fost instruita sa fiu Pastratoarea Flacarii Sacre a Intelepciunii Femeilor, a puterii Femininului Divin. Acesta, inca este rolul meu si munca mea, in acest moment. Vin la voi acum, deoarece Pamantul Ascensionat este din nou pregatit, pentru a ura bun-venit Avatarului Feminin – Fiicelor Mamei Divine!

Sunt multi dintre voi, care sunteti pregatiti sa primiti instruire din partea Spiritului, deoarece ati atins un nivel de constiinta, care va va permite sa fiti ce am fost eu – purtatoarea Flacarii Mamei Divine!
Cat de puternica este aceasta flacara – ea reprezinta Iubirea Neconditionata pura – si se exprima la toate nivelele, incluzandu-le pe cele fizic si sexual!
Da, preaiubite surori, Raza Roz-Portocalie a Iubirii Divine a trecut prin voi, curatand si eliberand represalii si abuzuri mentale, emotionale si sexuale, de mii de ani, incat acum sunteti pure si libere, sa exprimati Flacara Divina prin corpurile voastre.
Invataturile Femininului Divin reprezinta Extazul si Unimea – dreptul prin nastere a fiecarei femei si dreptul la maestrie si intelepciune, care vor permite fiecarei femei sa-si exprime Extazul si Bucuria intr-o relatie, care va reprezenta Uniunea Sacra, o expresie a intelepciunii spirituale si a iubirii neconditionate.
Aceasta reprezinta uniunea pasionala sexuala si spirituala, care a condus la indepartarea povestii Mariei Magdalena si a Unirii Sacre cu Yeshua ben Josef, Iisus, din istoria care a ramas despre viata lui Iisus. Si da, am fost numita „prostituata” si „necurata”, datorita cunoasterii darurilor extazului sexual. Cat de trist a fost ca drumul/calea Femininului Divin sa nu fie onorata, alaturi de calea Masculinului Divin, reprezentata de Iisus! Aceasta omisiune a condus, de fapt, la distorsiunea adevarului vietilor noastre, deoarece adevarata cale a Avatarului, nu era suferinta si martiriul. Aceasta a fost o interpretare tarzie, a celor care aveau alte planuri. Adevarata cale a Avatarului era sa creeze o cale spre Extaz si Unime, prin Iubire Neconditionata. Acest lucru a fost realizat de noi!

A existat acea realizare, care ne permite sa va aducem acum, invataturile Uniunii Sacre, caile Femininului Divin si ale Masculinului Divin. Aceasta a reprezentat incununarea realizarilor din viata noastra; am dori sa transmitem aceasta Bucurie si Iubire, ca mostenirea noastra, nu suferinta, varsarea de sange prin razboaie nenumarate si cruciade, purtate datorita intelegerii gresite a naturii energiei Masculine si a caii lui Iisus!
Dragi surori, in timp ce constiinta s-a restrans pe planeta voastra, erati conduse spre credinta ca era bine sa va deconectati de corpurile voastre si sa va reprimati sexualitatea si dorintele voastre. Vi s-a spus sa va deconectati de spiritualitate, de sexualitate si ati pierdut Bucuria si Extazul unirii. Vi s-a spus ca aceasta reprimare reprezenta un „ordin” si ca acesta a fost aprobat de Dumenzeu. Si astfel, ati suferit, v-ati maniat, ati ajuns fara putere si multe dintre voi inca sunteti asa.

Preaiubite surori, este momentul sa va ridicati constiinta, din nou si sa observati ca acest corp este Templul Sufletului si Spiritului vostru! Acesta este corpul Feminin, corpul femeii si acesta este Templul Femininului Divin! Acesta reprezinta o energie puternica si sacra, o flacara a energiei Feminine Solare, care va face capabile sa experimentati extazul relatiei dintre Flacarile Gemene, in care Femininul Divin si Masculinul Divin se unesc in serviciu pentru Sursa si pentru Iubirea ei fata de Tot Ce Este!
Sunt multe de impartasit despre cunoasterea caii Femininului Divin si noi privim inainte, la lunile ce vin, pentru impartasirea acestei Iubiri cu voi! Dar, permiteti-mi sa termin de unde am inceput! Cand veti afla cine am fost, veti afla ca am fost o parte din voi – Femeia Cristica sau de „Cristal” a Noului Pamant!

 

*preluat de pe www.cristal-life.ro