Metatron

EU SUNT VOCEA VOASTRA IN SPIRIT!
Metatron - O lume noua
17/03/2005
 
Preaiubitii Mei, va salut in eterna bucurie! Timpul pare sa fie chiar tumultos acum, pe Pamantul vostru! Multe evenimente, ambele, naturale si create de om, determina o mare revolutie. Acestea sunt timpuri pentru care ati fost pregatiti, timpuri in care Pamantul si formele sale de viata se apropie de saltul cuantic, spre urmatorul nivel al constiintei colective. Multi dintre voi ati gasit ca evenimentele din zilele si saptamanile recente, ca fiind pline de frica ai traumatice, desi vi s-a oferit cunoasterea in avans, din diverse surse. Preaiubitii Mei, da, voi toti sunteti extraordinare Fiinte de Lumina, care sunteti bine echipati sa serviti Pamantul, in aceste momente...
Voi sunteti oameni, in diverse etape ale reamintirii si ale uitarii. Inimile voastre cauta sa se deschida prin iubire, insa frica pare ca va inconjoara.
Preiubitilor, aflati acestea – evenimentele lumii voastre nu sunt ce par a fi, haotice si pline de frica. Ele sunt o parte a unui plan, in care voi toti sunteti co-creatori impreuna cu cei dintre noi care va servim, din dimensiunile de deasupra planului vostru. Planul Pamantului este si a fost intotdeauna, un plan al vointei libere. Prin vointa libera a creatorilor sai, el a coborat intr-o banda de frecventa mai joasa, a dualita?ii si a fricii. Dar vointa libera a co-creatorilor sai, il inalta din nou, in cea mai inalta banda de frecventa a iubirii!

Evolu?ia planetara, ca cea pe care voi o realizati acum, nu este la fel simpla ca miscarea unei baghete sau ca imprastierea norilor cu pulbere magica. Fizica creatiei si evolutiei exista prin precizie, cu scopul de a servi vointa libera a celor care co-creaza, ca voi-insiva. Aceasta fizica se aplica ambelor stari; constiintei focalizate si incorporate si minunatei voastre constiinte, care se extinde printre dimensiuni. Precizia procesului co-creativ, poate sa nu fie evident imediat, datorita aparentei naturii intamplatoare a evenimentelor din viata voastra, de pe Pamant!

Acest lucru este departe de adevar, Preaiubitii Mei! Fiecare gand pe care il ganditi alcatuieste un tipar delicat al co-creatiei, cu fiecare alte ganduri ce emana din constiinta planului vostru. Precum gandurile mintii colective, asa sunt evenimentele din lumea voastra. Nu exista o alta cale. Aceasta este precizia despre care vorbim. Lumea in care traiti este o oglinda a mintii voastre colective: a Pamantului, omenirii si a miriadelor de forme de viata. Aceasta este puterea co-creativa a Dumnezeului Care Sunteti si prin folosirea ei, voi puteti crea orice din ceea ce alegeti!

Prin puterea vointei si alegerii libere, planul pe care il stiti ca Pamant, a coborat in banda celei mai joase frecvente. Aceasta coborare a aparut cu precizie, cand cei care au creat-o au ales sa experimenteze natura dulaitatii. Nu exista victime, nu exista inocenti in aceasta coborare. A fost in intregime co-creata de toate constiintele implicate, ca un alt aspect colectiv al lui Dumnezeu sa se experimenteze pe sine si coborarea a aparut in acord cu legile fizicii cosmice!
In acest moment, cand fiecare dintre voi citeste acest mesaj, inca nu exista victoime si nici inocenti, desi experienta dualitatii a continuat si s-a intensificat in constructia pe care voi o cunoasteti ca fiind timpul. Voi, prin constiinta voastra divina, ati creat aceasta coborare prin alte incorporari si expresii de viata si acum ati ales sa intoarceti procesul si sa restaurati ceea ce a decazut dintr-o stare de gratie. Fiecare dintre cei de aici, care cititi acum acest mesaj, ati ales in mod constient si total, sa va incorporati si sa participati la aceasta mantuire!

Preaiubitilor, permiteti-ne sa fim precisi in legatura cu aceste cuvine, pe care le folosim: starea de gratie si mantuirea. Acestea sunt cuvinte care au multe conotatii si asocieri pentru oamenii incarnati. Mare parte a omenirii au o credinta comuna si o asociere privitor la aceste cuvinte, prin care implicit voi veti fi salvati sau scutiti de unele pacate sau greseli. Aceasta apreciere poate convinge ca procesul Caderii, coborarea in frecventa a fost o mare greseala, o nereusita, din care sunteti acum salvati. Nu aceasta este situatia, caci conceptul de greseala sau de cadere este unul care exista doar in banda de frecventa a dualitatii. In mod fundamental, exista doar o constiinta Unica, acea a lui Dumenzeu. Nu poate o parte individuala din Dumnezeu sa faca sa cada o alta parte din Dumnezeu! Astfel, nici o parte din Dumenzeu nu trebuie sa salveze o alta parte!

Acum cand cunoasteti experienta coborarii si descoperind ca alcatuirea dualitatii si karmei nu reprezinta cea mai placuta dintre experiente, voi la nivel colectiv ati ales sa ascensionati! Ati ales sa transmutati toata karma la care v-ati expus si sa reveniti la starea de gratie, o banda de frecventa deasupra fricii ce a creat dualitatea. Acesta este proiectul la care toti ati lucrat cu grija si incredere, pentru a-l infaptui. Voi, cei care va aflati incarnati ca oameni acum pe Pamant, va aflati in procesul creerii propriei mantuiri. Noi, cei din dimensiunile cele mai inalte ale existentei, nu facem acest lucru pentru voi. Nu va salvam din ceea ce ati creat, prin coborarea frecventei. Noi va servim cand voi transmutati karma individuala si colectiva, atunci cand va salvati din planul Pamantului!

Nu va puteti salva, Preaiubitii Mei, si sa reveniti la o stare de gratie, fara transformarea experientelor care v-au scufundat, individual si colectiv, in frecventele cele mai joase ale fricii. Acesta este scopul pentru care v-ati incarnat in planul Pamantului. Nu ati venit ca doar sa aduceti cele mai inalte coduri ale luminii inapoi in genetica rasei umane, ati venit aici ca maestri acoperiti de voal, ca sa transmutati karma planetara a Pamantului prin trairea ei! Ati venit aici ca sa va reamintiti si sa recastigati propria voastra maestrie, cu scopul de a crea acest tipar, aceasta matrice in constiinta planetara a Pamantului, pentru ca masele de oameni sa va urmeze. Nu puteti transmuta acea karma, fara sa traiti aceleasi experiente, care au creat-o, in primul rand. Doar prin trairea acelor experiente si raspunzand prin iubire, nu prin frica, stare care a patruns acest plan de foarte mult timp. Nu puteti transforma lumea voastra, fara a face parte din lumea voastra! Mantuirea si revenirea la starea de gratie, trebuie sa fie create de voi, cei care traiti incarnati in planul Pamantului. Nu se poate infaptui in alt mod!

Preaiubitii Mei, cel mai important lucru pe care il puteti face in serviciu pentru lumea voastra este sa va autoserviti, in mod constant, staruind sa va reamintiti si sa va recuperati propria voastra maestrie. Fiecare dintre voi este deja un maestru! A fost necesar sa uitati acest lucru pentru un timp, si sa traiti cum traieste omenirea. Ati fost in procesul de reamintire a acestui fapt, de cativa ani, pana acum. Este momentul pentru a trece dincolo de reamintire, pentru ca voi sa recastigati si sa va stapaniti aceasta maestrie, in viata voastra de om incarnat. Trebuie sa va creati propria voastra mantuire si revenire la starea de gratie! Trebuie sa va incorporati maestria voastra aici, in planul Pamantului. Nu puteti face acest lucru prin negarea experientelor vietilor voastre, prin judecarea evenimentelor din lumea voastra!

Pentru recuperarea propriei maestrii si divinitati, trebuie sa va acceptati incarnarea si experientele umane, pentru ca ele sunt sacre si sa raspundeti ca maestrii ce sunteti! Raspundeti prin lumina iubirii, decat prin intunericul fricii! Inaltati-va si gasiti-va bucuria in fiecare moment al vietii voastre de incarnati! Savurati lumea voastra prin toate frumusetile sale! Recunoasteti ca modificarea straturilor si schimbarile drastice, ambele, create de om si natura, constituie o parte a transmutarii si mantuirii, care conduc lumea voastra spre urmatorul pas din evolutia sa! Nu, noi cei din dimensiunile mai inalte putem crea aceasta mantuire pentru voi! Noi suntem foarte onorati sa va servim si sa va ajutam in crearea propriei voastre stari de gratie, pe Pamant!

Recuperarea propriei maestrii si cautarea constanta a iubirii si bucuriei, constituie adevarata, divina voastra natura, Preaiubitii Mei! In acestea constau mantuirea voastra, salvarea si eliberarea, pe care le cautati! Nu sunt disponibile din surse exterioare. Nu sunt disponibile din doctrine sau sisteme de credinta. Voi le co-creati in fiecare moment al incanarii voastre umane. Chemati-va inapoi puterea voastra, pe care ati risipit-o in vant si ati dat-o surselor exterioare! Nu cautati solutii exterioare, ci cautati in propriile inimi! Cel mai inalt adevar, doar adevarul, se afla in interiorul propriei voastre Fiinte si in conectarea Divina! Acest adevar va este disponibil, din momentul in care il cereti, din momentul in care il chemati!
Va onoram si va iubim! Voi sunteti Maestrii Creatori ai Cosmosului si timpul vostru este Acum!
EU SUNT Metatron
EU SUNT Cu Voi Intotdeauna, In Iubire!
Multumim!!!
15 Februarie 2005, prin Reniyah Wolf

sursa - cristal-life.ro