Saint Germain

 

 

 

 

MATERIALELE LUI SAINT GERMAIN
Pentru Shaumbra Romani
Comunicarea Nr.3
30 August 2005
NAMASTE!

 

 

 

Eu sunt ceea ce eu sunt.
Dragi prieteni, azi voi aduce in fata voastra o comunicare poate cam neplacuta, un lucru nespus pana acum de nimeni.
Voi stiti ca eu sunt direct, insa doresc ca voi sa luati doar ceea ce va apartine. Daca gasiti ca ceva din cele spuse nu este pentru voi atunci lasati-le afara, nu vi le atribuiti ca si cum ar fi ale voastre.
Voi vorbi despre magnitudinea voastra. Ce inseamna acest lucru?...
Magnitudinea voastra nu se poate masura cu metrul sau yardul, dar se poate distinge si se poate vedea foarte bine in dimensiunea in care va aflati acum si in dimensiunea in care voi o sa intrati. Cum vedem noi magnitudinea voastra?
Dragii mei prieteni, nimeni nu vrea sa va jigneasca dar, voi stiti ca eu sunt direct si daca ati fi pe partea noastra a voalului voi ati putea vedea clar cat de magnifici sunt cei care sunt pe Pamant.
Deci cum este totusi cu masuratoarea? Masuratoarea este un fel de a distinge energiile. Dragii mei, noi vedem campul vostru energetic si astfel vedem cat de mult stralucesc energiile voastre.
Ce puteti face ca energiile voastre sa straluceasca mai puternic? Dragii mei in primul rand magnitudinea voastra depinde de cat de mult va iubiti pe voi insiva. Iubirea de sine este unealta principala care spune cat de stralucitori sunteti voi. Cu cat va iubiti mai mult cu atat mai mult voi o sa straluciti mai puternic.
Dragii mei prieteni, acest lucru inseamna pentru noi masuratoare. Cu cat va iubiti mai mult cu atat voi o sa straluciti mai tare. Oare ce alegeti? Alegeti sa va iubiti sau alegeti sa vedeti imperfectiunea voastra? Voi poate spuneti ca o sa va iubiti cand o sa aveti un salariu mare, sau cand nu o sa mai aveti nici o problema la nivelul corpului fizic sau alte aspecte la nivel personal. Dragii mei cand o sa invatati sa va iubiti pe voi insiva?
Dupa cum sunt de direct, am sa va spun ca noi vedem diferenta in voi, vedem cat de mult straluciti, si putem vedea diferenta de stralucire intre cei care se iubesc si cei care se auto-critica tot timpul.
Vedeti dragii mei, noi va iubim la fel pe toti, dar voi puteti sa adaugati la stralucirea voastra de zi cu zi propria voastra iubire de sine. Va puteti multumiti pentru tot ceea ce ati facut zilnic. Daca ati facut un lucru bun sau mai putin bun, nu conteaza, pentru noi nu exista bun sau rau, pentru noi exista experienta. Dar invatati-va sa multumiti zilnic pentru tot ceea ce ati facut. Acest lucru este foarte important in ascensiunea voastra personala si in stralucirea voastra. Este necesar sa va multumiti si sa va iubiti indiferent de ceea ce s-a intamplat in viata voastra cotidiana.
Nu conteaza daca azi v-ati certat cu cineva, nu conteaza, este necesar sa va iubiti. Cu cat va iubiti mai mult cu atat va creste stralucirea voastra. Deci, masuratoarea despre care va vorbesc, nu este altceva decat ceea ce vedem atunci cand ne conectam la voi. Hai, sa zicem ca ati avut o zi grea si ati avut mult de lucru la serviciu si in plus ati avut niste dispute cu conducerea. Cum apare in acest caz energia voastra? Cand noi vorbim de energie, noi vorbim despre voi, nu despre energii in general. Deci cum apare energia voastra intr-o zi ca cea de mai sus mentionata? Oh, dragii mei prieteni, este cetoasa. Abia putem vedea, abia putem strapunge prin acea energie.
Acum sa trecem la o zi cand sunteti bucurosi, cand totul curge normal, cand nu aveti dispute cu alte persoane. Cum apare in acest caz energia voastra, adica voi? Oh, dragii mei prieteni, este stralucitoare, are niste culori ce nu exista in palnul vostru din 3D.
Dragii mei prieteni acest lucru spunem noi ca este magnitudinea voastra. Şi acest lucru se poate masura privindu-va. Noi nu avem un dispozitiv de masurare, dar percepem energia voastra si vedem stralucirea voastra. Este de necrezut cum este afectata energia voastra, energie care sunteti voi doar prin dispozitia pe care o aveti zilnic si pe care voi o carati oriunde sunteti. Este magnitudinea voastra care se poate masura sau observa.
Daca am pune pe cantar o zi buna si o zi rea, cum credeti ca ar aparea stralucirea voastra? Acum dragii mei prieteni, simtiti ceea ce v-am spus, si meditati daca aceasta informatie este pentru voi. Ce alegeti?
Stim ca nu se poate sa fiti acei zambitori si draguti in fiecare minut dar, daca sunteti in momentul de Acum, voi nu o sa pierdeti niciodata aceasta stare de stralucire. Momentul o sa va aduca sa fiti la o magnitudine stralucitoare. Iubirea de sine trebuie sa va spuna ceva acum. Dragii mei prieteni, cu cat va iubiti mai mult cu atat creste magnitudinea voastra. Oare merita neincrederea voastra, supararea voastra, nervozitatea voastra, oare merita sa modificati stralucirea voastra prin aceste stari? Oare exista un lucru care nu merita stralucirea voastra? Eu cred ca NU.
Noi stim ca aveti multe probleme personale, dar treceti dincolo de acestea, ridicati-va deasupra lor. Nu lasati ca ceva sau cineva sa va modifice stralucirea voastra. Voi trebuie sa straluciti. Magnitudinea voastra inseamna mult pentru Sinele vostru, pentru ascensiunea voastra, si pentru Pamant.
Dragii mei prieteni, nu stati in umbra, nu lasati stralucirea voastra sa se stearga. Faceti o saritura mare si sariti peste acele necazuri de zi cu zi. Magnitudinea voastra depinde cum va tratati pe voi insiva. Frica, neincrederea de sine (despre care vom vorbi data viitoare), nervozitatea, supararea toate acestea sterg din magnitudinea voastra. Noi vedem acest lucru, si noi „metaforic” vorbind, va masuram zilnic.
Cand noi nu va putem vedea clar atunci inseamna ca ceata este mai puternica decat stralucirea voastra proprie. Dragii mei prieteni, nu lasati ca stralucirea voastra sa se piarda, sa fie acoperita cu ceata, straluciti in fiecare moment, dar daca ajungeti intr-un moment in care sunteti pusi intr-o situatie neplacuta, ceea ce trebuie sa faceti, este sa respirati adanc si cu intentie sariti peste acea situatie neplacuta. Astfel o sa vedeti ca stralucirea voastra se va pastra.
Ce va spune iubirea de sine? Ce credeti ca inseamna iubirea de sine? Fiecare poate sa-si dea raspunsul singur dar, daca vedem ca energia este acoperita cu ceata atunci, noi deja stim ce raspuns v-ati dat dar, daca stralucirea continua atunci noi stim de asemeni raspunsul. Dragii mei prieteni, nimic nu merita ca stralucirea voastra sa fie incetosata. Nimic.
Daca v-ati dat raspunsul legat de ceea ce inseamna iubirea de sine, eu voi sta cu „masuratoarea magica” si am sa va masor. Voi putea vedea cat de mult va iubiti, insa totul este in mainile voastre. Daca doriti sa straluciti atunci trebuie sa doriti sa va iubiti. Nu este alta cale de alegere. Iubirea de Sine.
Cu magnitudinea voastra voi ajutati umanitatea si tot universul. Primiti binecuvantarile mele. Bucuria si iubirea vietii sa va insoteasca mereu.
NAMASTE!
Saint Germain prin Ioana Radics