Adamus Saint Germain si…Adamus al Domeniului Suveran

 

Adamus Saint-Germain este Profesorul, Maestrul si Invatatorul Cercului Crimson care prezinta workshopuri prin channelerul Geoffrey Hoppe.
Multe s-au scris de-a lungul anilor si multe povesti s-au spus despre personalitatea sa intriganta si oarecum enigmatica in istorie. Adamus este o fiinta remarcabila, manifestandu-se in multe vieti, exprimand o varientate de identitati pe Pamant. In viata sa ca si Saint Germain in secolul al 18-lea, el a fost nascut in zona numita Spania, de catre un tata portughez si care era si evreu, si o mama din regalitatea spaniola. El a ales sa numeasca Contele de St Germain cand si-a inceput calatoriile in Europa. El a sfatuit regi si alti membrii ai regalitatii si era cunoscut ca un mare alchimist, un mare miscator al energiei. Astazi inca ii place sa i se zica Profesorul Adamus.
Saint-Germain pretinde ca a fondat multe scoli ale misterelor in Romania, Ungaria si Transilvania. Conform Wikipedia, Contele de Saint Germain (1710-1784) a fost descris in mod variat ca un curtean, aventurier, sarlatan, inventator, alchimist, pianist, violonist si compozitor, dar este cunoscut cel mai bine ca o figura repetata in povestile oculte, mai ales cele conectate la Teosofie, unde se gaseste sub numele de Maestrul Rakoczi, sau Maestrul R si este creditat cu puteri divine si longevitate. Unele surse scriu ca numele sau nu este familial, dar a fost inventat de catre el in versiunea franceza de la latinescul Sanctus Germanus, insemnand “Sfintul Frate”, sau “Sfintul Frate Herman”. St Germanus era o asezare a unei fratii din ordinul benedictean.
Adamus Saint Germain se intoarce la Cercul Crimson pentru a invata si asista Invatatorii spirituali ai Noii Energii. El ne amiteste arta si adevarata natura a energiei miscarii este fizica simpla. El este aici pentru a asista umanitatea in tranzitia de la Vechea Energie a dualitatii si fortei la Noua Energie, care este expansionala si usor accesibila.
Adamus St Germain este un vorbitor frecvent la Cercul Crimson, la workshopuri si scoli in lume. El a creat patru cursuri cheie ale Institutului Shaumbra: DreamWalker™ Death, DreamWalker™ Birth, DreamWalker™ Ascension and Synchrotize™.
Mai mult decat multele lui titluri si identitati, Adamus are intelepciunea, pasiunea si capacitatea de creator a unui adevarat invatator.
Adamus St Germain si-a asumat rolul de Ghid al Ascensiunii pentru Cercul Crimson atunci cand Tobias s-a intors pe Pamant pe 19 iulie, 2009
“Va voi ruga sa imi faceti o favoare, inca de la inceput. Dati drumul la tot ceea ce voi stiti despre mine. Deoarece eu nu sunt cel din trecut ce am venit sa imi continui trecutul. Energia mea este acum cea de “ADAMUS”. Dati drumul la toate zvonurile pe care voi le-ati auzit si la toate zvonurile pe care voi le-ati creat despre mine.(rasete)
Dragi shaumbra, eu chiar iubesc sa joc roluri. Unu din lucrurile pe care va voi incuraja pe fiecare dintre voi este sa jucati roluri. Una din diferentele dintre noi, diferenta de baza dintre noi este ca eu pot sa joc roluri. Eu nu am nici un fel de frica despre asta, nu am nici un fel de frica sa imi iau o alta personalitate, deoarece eu stiu ca fiecare dintre acestea sunt parti din mine si se vor reintoarce la mine in siguranta si foarte usor. Asa ca nu imi este frica sa imi creez o expresie a identitatii mele, doar de dragul momentului, sa experimentez, indiferent ce imi apare la indemina.
[...]
Eu iubesc sa joc rolul de “Maestru care impune”, sau cum unii dintre voi au zis, ca cel care va veni si va va trage una in fund. Apropo, nu e nevoie ca eu sa va trag cite una in fund, deoarece voi va trageti singuri destul de multe suturi in fund. Uneori eu va ajut sa gasiti locul potrivit unde voi insiva sa va puneti piciorul si sa va loviti singuri in fund.(rasete) Deoarece nu tot timpul acel sut in fund este bine ghidat. Dragi shaumbra, de asemenea, eu nu am venit pentru voi, pentru acest grup de shaumbra ca si “Flacara Violeta”, ca si Maestrul care voi m-ati cunoscut. Eu sunt ADAMUS. Eu provin din Saint-Germain, dar acum sunt ADAMUS cu fiecare dintre voi. Impreuna noi vom explora Noua Energie.
[...]
Un alt punct important, asa cum am mentionat in partea introductiva de astazi, eu iubesc sa fiu un actor. Deci, vor exista Shouduri si Workshopuri in care nu ma veti simti ca si Adamus, insa va fi Adamus. Ma voi infatisa voua pe cai diferite in momente diferite.
[...]
Un alt lucru la care voi raspunde, o intrebare care a aparut. Sa fie foarte clar. Eu vin din energia lui Saint-Germain - Saint-Germain (pronuntie in franceza). Eu vin din acea energie. Am petrecut multe vieti pe Pamant, ca si voi. Tot felul de povesti au fost scrise despre mine - unele adevarate, altele nu atat de adevarate. Am lucrat cu voi toti, in momente diferite, in timpul Scolilor de Mistere sau in perioada Atlantidei sau intre dimensiuni. Sunt recunoscut pentru munca pe care am realizat-o cu voi in Scolile de Mistere, ca si Saint-Germain.
Eu vin la Shaumbra acum, si numai la Shaumbra, eu vin la Shaumbra acum, ca si “Adamus” sau “Adamus al Domeniului Suveran” si vin la voi pentru a face o munca foarte intensa si profunda. Munca, care va fi o bucurie pentru noi toti sa o facem impreuna, insa uneori poate deveni un pic neplacuta, si nu spun acest lucru pentru a va face sa va temeti, insa noi vom patrunde in niste arii cu adevarat noi.”
Adamus specifica la sfaristul shoudului ca nu va face channel cu nimeni altcineva in afara de Geoffrey Hoppe asa ca daca cineva pretinde ca face channel cu Adamus, acest lucru este cu siguranta neadevarat. Unii vor continua sa faca channel cu St Germain dar acest lucru este oarecum vechi dar sunt inca cei care au nevoie de asta si asta este in regula. Adamus este o entitate minunata pe care pe invit sa o simtiti in Seria Maestrilor.