Arhanghelul Mihail

 
Schimbarile Pamântului ori Reîntoarcerea Matricei
25/03/2005
 
Schimbarile Pamantului si Reintoarcerea Matricei/Tiparului Paradisului pe Planeta Pamant: Casatoria Sacra dintre Cer si Pamant
Iubitilor, va aducem vesti despre evenimentele emotionante, care vor avea loc si care vor schimba curand natura Planetei voastre, in mod apreciabil! Sunt schimbari minunate si pozitive, pentru care multi ati lucrat, pe durata multor vieti!...
Ca Lucratori ai Luminii, multi dintre voi sunteti constienti ca Pamantul a intrat intr-o peroada de schimbari si de transformare rapida. Acest lucru este experimentat de voi, in planul material, ca dezastre “naturale”. Pamantul isi schimba tiparul sau, pentru a se acomoda schimbarilor ce trebuie sa vina. Si acestea sunt schimbari importante!
V-am vorbit anterior despre importanta zonei Hawaii, ca centru spiritual nou pentru planeta voastra. In Hawaii va avea loc un eveniment minunat, in data de 5 Martie. In acel moment, o spirala de energie va fi eliberata din Marele Soare Central sau Centrul Galactic. Aceasta spirala de energie, continand semnificative coduri noi de creatie sau activatori, va patrunde in Pamant printr-un portal special din Hawaii. Indata ce va fi impamantat acolo, ea va activa anumite coduri stravechi, care exista in matricea Pamantului, in punctul Hawaii si in alte puncte de pe Pamant, care vor fi activate in alta etapa.
Aceasta “casatorie” dintre energia Cerului si energia Pamantului va elibera codurile stravechi de creatie pentru Pamantul Paradis, ce au fost plasate acolo de catre Creatorii angelici Elohim originali. Matricea Paradisului va fi din nou activata si Pamantul va putea incepe procesul sau de construire a Paradisului 5D pe planeta.
Lasati-ma sa va explic, iubitilor, ca aceasta activare din 5 Martie, va activa planul original al Pamantului Paradis, care este stocat in inregistrarile Akashice ale Pamantului. In interiorul Planetei Pamant exista un set de “inregistrari ale ADN-ului planetar” care include tot ce a experimentat planeta voastra de la crearea sa. Acest set include Codurile Geometriei Sacre pentru Pamant ca Paradis, care au fost activate initial in Lemuria, inainte de caderea in materie in timpul Atlantisului. Pamantul Paradis era de fapt planul original si intentia Creatorilor angelici Elohim, pentru aceasta planeta. Aceasta intentie va fi reactivata prin spirala care va cobori in Hawaii, pe 5 Martie.
Cand voi, ca Lucratori ai Luminii, va veti pregati sa primiti aceasta energie noua, voi, iubitilor, veti experimenta o schimbare rapida de constiinta, din nou. Frecevnta voastra vibrationala se accelereaza din nou – si multi dintre voi experimentati simptome fizice ale procesului de curatare si purificare, care se realizeaza in voi. Acestea sunt unele din simptome:
a) Oboseala extrema si epuizare, cuplata adesea, cu tulburari de somn
b) Dureri in articulatii, in special in gambe, coapse si genunchi
c) Dureri in zona Chakrei Inimii
d) Greata si crampe in stomac
e) Dureri la baza cefei si dureri de cap
f) Depresie
Va aflati in procesul de eliberare a ultimelor blocaje si opuneri de rezistenta, pentru a patrunde total, in puterea voastra de dumnezei si dumnezeite ale Noului Pamant sacru. Voi
indepartati fricile stravechi asociate cu ritualurile Casatoriei Sacre.
Intr-adevar, voi sunteti oaspetii invitati la Casatoria Sacra Dintre Cer si Pamant! Prin acest ritual stravechi, unirea Cerului cu Pamantul produce sau naste o energie noua sau un Pamant nou. Strabunii vostri din vechime au inteles semnificatia Casatoriei Sacre si a ritualul sau reproductiv/reconstitutiv, ca un proces de reinnoire si renastere.
Atunci cand Dumnezeita Cosmica si Tatal Pamant se unesc, inca o data, prin aceasta Unire Sacra, voi toti veti fi participanti la celebrarea casatoriei! Veti aniticipa si va veti bucura de reinnoirea conditiilor Paradisului si marii abundente pe planeta voastra! Veti canta si veti dansa la aceasta nunta!
La final, va vom oferi un “dar” la aceasta casatorie. Propriile voastre uniuni si relatii vor beneficia de reinnoirea casatoriei sacre dintre rai si pamant, multi dintre voi veti patrunde in aceasta energie si veti gasi propriile cai de a re-adopta casatoria sacra, in propriile voastre relatii sacre si iubitoare.
Pe Pamantul Paradis va veti bucura, inca o data, de legaturile fizice si spirituale dintre dumnezeu si dumenzeita, din propriilor voastre casatorii iubitoare. Acesta este darul care va este oferit, in acest moment!
prin Celia Fenn, 3 Februarie 2005
http://www.starchild.co.za/matrix.html

sursa - cristal-life.ro