AVERTISMENT PENTRU SHAUMBRA!
 
TOT MAI MULTI SHAUMBRA SE BLOCHEAZA SAU CHIAR DAU INAPOI IN EVOLUTIA SPIRITUALA DEOARECE SE AGATA IN CONTINUARE DE GRILE, FLACARI, RETELE, PORTALURI, RAZE……
 
Tobias: vom incerca sa raspundem fara emotie! Acest raspuns este pentru toti Shaumbra. Observati! Stati putin si observati! Ce se afla in energia de aici? Pretutindeni exista MINTEA! Exista toate aceste tipuri de energii interconectate si de hranire. Exista ……. aproape o DEPENDENTA sau chiar o co-dependenta de toate aceste PORTALURI, RAZE, LUMINI, FLACARI, GRILE SI RETELE. Shaumbra, e foarte usor, e foarte dramatic sa va agatati de toate acestea. Exact asta se si intampla. Deveniti AGATATI. Va prindeti in VECHILE CONCEPTE. Intr-un sens, nu exista portaluri ca cele despre care vorbiti. Nu exista retele, decat daca voi vreti sa fie acolo. Nu exista nici una dintre aceste energii exterioare grandioase, care sa faca procesul vostru de inaltare mai usor. VOI AVETI TOTUL IN INTERIORUL VOSTRU - NU AVETI NEVOIE DE NIMIC - Va agatati de modul in care lucreaza patriculele subatomice. Ati ajuns brusc INTELECTUALI si nu mai sunteti eficienti in propriul vostru proces. Deconectarea de la aceste retele va permite sa realizati propria voasta NATURA SUVERANA, ea permite Intregului sau Unimii sa se schimbe, de asemenea. Voi trebuie sa va realizati FIINTA voastra suverana!
Daca va agatati de intregul complex al grilelor, retelelor, portalurilor, razelor, flacarilor, planetelor si altor lucruri, este asemenea unei panze de paianjen, in care voi sunteti MUSCA - ATI CAZUT IN PLASA - Acum doar ati impiedicat un proces natural, care s-ar fi intamplat oricum, daca v-ati fi dat la o parte din drum.
Lucrul cel mai bun de facut acum, pentru fiecare dintre voi, este ca, mai intai de toate, sa intelegeti procesul prin care treceti. Intelegeti de ce exista schimbari in viata voastra! Acest lucru va ajuta sa eliminati - sau cel putin sa diminuati frica – recunoscand ce se intampla in interiorul vostru.
IN NOI EXISTA TOTUL!!! NU AVEM NEVOIE DE NIMIC, DE NICI O ENERGIE EXTERIOARA!!!
Citat din SHOUD 5, intrebari si raspunsuri “SERIA CLARITATII”