SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA A TREIA
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
13 OCTOMBRIE 2001

Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni vechi care sânteţi Shaumbra noi venim înapoi în acest cerc să continuăm cu întrebările voastre (Chicotiri)  Noi vom încerca să vă răspundem.  Acum, noi ştim că nu este destul timp pentru asta.  Noi nu o să facem ca altă dată să avem şi o mică conversaţie înainte de întrebări şi răspunsuri, dar într-un fel noi am spus tot ce trebuia spus, legat de Lecţia 3.  Noi am parcurs tot materialul.  Toată energia este în sinea voastră.  Şi cu asta, ştiind că timpul este scurt, noi începem cu întrebările.
     Întrebare: Tobias, de ce? (Râsete din audienţă)
     Tobias: Acum, dacă noi am fi filozofi umani, noi am spune “Şi de ce nu?”, pentru că aşa a fost întrebarea (Râsete din audienţă).
      De ce?...este o întrebare foarte bună, şi este vorba despre călătoria voastră.  Este vorba despre căutarea voastră.  Este vorba despre ascensiunea voastră.  Este întrebarea care a fost întrebată de entităţi de când noi am plecat de Acasă.  Este vorba de călătoria voastră pe Pământ.  De când a-ţi plecat de Acasă, a existat un singur lucru de bază - căutarea pentru Dumnezeu, căutarea lui Dumnezeu.  Când voi a-ţi fost în vid şi a-ţi început să creaţi Creaţia a Doua, întrebarea adevărată a fost unde se poate găsi pe Dumnezeu, cum se poate ajunge înapoi Acasă.  Aşa cum toţi ne-am maturizat, noi toţi am înţeles că nu a fost vorba de a merge Acasă.  A fost despre a crea ceva nou.  Dar, căutarea pentru Dumnezeu a continuat.
     Ordinul de Arc a fost creat, asta a fost pentru a ajuta la explicarea energiei dezechilibrate, energia care a căutat pe Dumnezeu.  A fost un răspuns la Întrebarea “de ce?”  A fost despre un drum şi o experienţă care ar fi dat voie vouă, şi la urmă nouă, să cunoaştem din nou pe Dumnezeu, dar o relaţie diferită pe care a-ţi avut în regat cu Regele şi Regina, când voi a-ţi fost Jack. Relaţia acum vine din sinea voastră.  Relaţia este a voastră ca să ţineţi asta personal. Este despre integrarea divinităţii voastre.
     De ce?  Dacă vă întoarceţi înapoi la povestea lui Jack, voi o să vă reamintiţi că noi am ales foarte atent cuvintele. S-a spus că Jack a fost prinţul, fiul Regelui şi Reginei.  Într-o zi, el a trebuit să moştenească tronul.  Dar, el a vrut să aibă o ultimă călătorie.  De ce?   A fost pentru a înţelege cum să se aducă energia de Acasă, cum să se aducă energia Dumnezeului, cum să aduceţi divinitatea direct la voi, în experienţele voastre şi în fiinţa voastră.  Jack nu a posedat asta când a fost în Regat.  Ca să fie un creator adevărat, Jack a fost nevoit să descopere asta pentru el însuşi.
     Voi a-ţi căutat pe Dumnezeu de atunci.  Voi începeţi să înţelegeţi dinamicitatea despre asta şi cum asta lucrează.  Este dificil.  Nu vine chiar uşor.  De ce?  Este vorba despre împlinirea cercului ce a început în momentul când Spiritul a contemplat pe el Însuşi şi asta a început întreaga dinamicitate a noii creaţii a dualităţii şi a experienţei.  Este contemplarea Spiritului pentru a cunoaşte Sinea, de a cunoaşte expresia, trăind prin experienţe.
     Şi de ce nu?  (Râsete din audienţă)
     Întrebare:  Tobias, acum ca niciodată, noi trebuie să ştim despre transmutare.
     Tobias:  Asta într-adevăr aşa este.  Primul nivel despre asta a fost discutat astăzi.  Transmutarea energiilor vine atunci când se adresează  la asta, şi când voi aveţi înţelepciunea să ştiţi că aceste energii, ascunse cum sânt...ele vor eliberate.  Ele vor să fie eliberate la înălţimea lor, nu înălţimea voastră.  Asta a fost greşeala celei de a treia lucrătoare de iluminare, femeia care a încercat să vindece şi să proceseze pe şarpe.  Aceste energii vor să fie eliberate la ordinea lor cea mai înaltă. 
     Prima lecţie despre transmutare este ca să întrebaţi ce trebuie să ştiţi, de ce caută acele energii să fie eliberate?  Ce reprezintă aceste energii?   De ce vă reţin acele energii?  De ce ele produc frică şi întuneric şi teroare şi supărare şi toate acele emoţii?
     Noi o să continuăm să vorbim despre astea, aşa cum am spus într-o altă comunicare .  Noi însă mai învăţăm de la voi.  Noi încă mai învăţăm de la voi.  Noi ne-am uitat la voi săptămânile trecute.  Noi ajungem să înţelegem cum frica este transmutată, cum se lucrează cu asta, nu numai din punctul nostru teoretic, dar şi din aplicaţia practicală pe Pământul vostru.  Şi atunci, noi vă vom da înapoi acele informaţii.
     Pentru următoarele discuţii cu voi, următoarele lecţii, noi o să continuăm povestea transformării, care se învârte şi se dezvoltă.  Într-adevăr, transmutarea energiei este dezvoltarea energiei, dezvoltarea acesteia.  De fiecare dată când voi încercaţi să vă mutaţi la următorul nivel...de fiecare dată când faceţi paşi importanţi, asta cauzează ca întunericul să vină la suprafaţă.   Asta cauzează ca şarpele să apare pe drum.  Primul nivel de transmutarea este să întrebaţi, “de ce”?  Noi vă mulţumim pentru această întrebare, şi noi o să continuăm să discutăm despre asta.  Asta este o arie importantă şi vitală şi noi vom continua să vorbim despre asta.
     Întrebare: Tobias, de la 11 Septembrie 2001, eu am simţit multă supărare şi lacrimi care m-au copleşit fără să mă aştept. Eu nu ştiu cum să mânuiesc asta.  Ce se întâmplă?  Ce pot face eu în legătura cu asta?
    Tobias:  Tu, dragă, voi toţi...voi a-ţi devenit foarte senzitivi, în special în ultimii şase luni.  Voi vă deschideţi unele părţi ale fiinţei voastre.  Voi deveniţi sensibili.  Voi vă potriviţi la lucruri.  Voi simţiţi supărarea umanilor din jurul vostru.  Dar nu uitaţi că nu este vorba de voi  nicicum.  Voi sânteţi în serviciu ca învăţători.
     Voi simţiţi energiile acelora care au nevoie de înţelepciunea şi învăţăturile voastre.  Voi auziţi şi simţiţi bătaia în uşă.  Astea vin în formă de supărare, emoţii, nelinişte şi lacrimi.  Voi simţiţi pulsul umanităţii.  În acelaşi timp voi sânteţi chemaţi în serviciu.  Asta este bătaia în uşă despre care noi am vorbit.
     Acum, când voi înţelegeţi că numai este vorba de voi, asta nu face ca supărarea voastră să plece.  Nu este că voi deveniţi invizibili la toate, dar cel puţin voi ştiţi cum să balansaţi energia în sinea voastră. Voi puteţi să simţiţi că umanii şi Pământul au supărări şi trec prin dificultăţi.  Dar atunci este timpul să faceţi o pauză şi să întrebaţi, “Ce este acuma pentru ce eu sânt chemat să fac?” Şi voi ştiţi că răspunsul o să vină la voi.  Poate să vină în feluri în care voi nu vă aşteptaţi, dar o să vină la voi.
     Asta este o întrebare excelentă.  Să înţelegeţi că este pentru progresul pe care voi faceţi.  Să înţelegeţi că sânt părţi din voi care iubeşte, are grijă de umani şi simte compasiune pentru fiecare care este rănit.  Asta este lucrul pe care noi iubim la Shaumbra. Voi aveţi grijă de alţii foarte mult, câteodată până la punctul unde nu sînţeţi în stare să balansaţi, aşa cum vă afectează pe voi.  Vouă vă pasă de ceilalţi aşa de mult că voi luaţi povara lor pe voi înşivă.  Aveţi compasiune.  Aveţi dragoste şi speranţă.  Să înţelegeţi că acum toate astea vă cheamă pe voi să faceţi munca voastră, munca pe care a-ţi plănuit pentru mii de ani.  Noi vă mulţumim.
     Întrebare:  Tobias, este înţelepciune în acţiunile militare care sânt în acest timp?
     Tobias:  Asta trebuie încă să fie decis. (Râsete din audienţă)  Aşa cum vedem noi în perspectiva noastră, a fost înţelepciune necrezută...o balanţă incredibilă care aşteaptă pentru orice, chiar dacă a fost evidenţă imediată despre cine a săvârşit acele evenimente.  A fost o perioadă de aşteptare înţeleaptă.
     Acum în povestea lui Samuel, prima întrevederea a lui cu şarpele, el a ştiut că a fost timpul să înspire adânc divinitatea şi balanţa.  Atunci este ceva de afară, un eveniment neanticipat şi de surpriză care se pare că a intervenit pentru protecţia lui. Atunci, mai târziu el întreabă pe sinea lui, ce treuie să facă.  El a învăţat că trebuie să se adreseze la şarpe.  El întreabă de ce este acolo.  El a ajuns să înţeleagă că şarpele într-adevăr vrea să fie eliberat de lucruri vechi.
     Acum, poate asta o să vă spună ca să fiţi într-un loc de balanţă şi împuternicire.  Să înţelegeţi că dacă sânteţi, atunci nu este necesar să scoateţi cuţitul din teacă sau sabia.  O să fie un eveniment care vine din afară ca să ajute la rebalansarea energiei.  Aşa cum voi vă aduceţi aminte, al doilea lucrător de iluminare, cel care a scos cuţitul în supărare şi a vrut să-l omoară pe şarpe...el a fost cel care a fost omorât.  Asta ar putea să vă spună ceva despre natura puterii dezechilibrate.
     Nouă ne place să spunem poveşti de călătorii pe drumul vostru.  Nouă ne place mult.  (Arhanghel) Rafael este foarte bun la asta.  De fapt, noi glumim cu el pe această parte şi spunem, “Asta este doar o poveste”.  El totdeauna începe să ne spune poveşti cum de exemplu, “au fost trei umani pe drum..., a fost un uman pe drum” (Râsete din audienţă în timp ce Tobias îl tachinează pe Rafael). El totdeauna începe poveştile în felul acesta (mai multe râsete, într-un fel pentru Tobias care se amuză - da, spune Tobias, câteodată noi râdem cum voi, desigur în dragoste).
     Dar, asta vă v-a spune ceva despre balanţa care este necesară la acest punct.  Să înţelegeţi că întunericul caută eliberare.  Să înţelegeţi că trebuie să vă adresaţi la asta, dar să vă adresaţi dintr-un loc de putere.  Noi nu încercăm să insinuăm că avem răspunsul la această întrebare.  Dar noi vedem direcţii.  Noi vedem că este important să menţineţi puterea, dar continuaţi să puneţi întrebări, continuaţi să întrebaţi acele forţe vechi pe care voi numiţi forţe întunecoase, forţe teroriste...întrebaţi ce caută ei, ei caută    să se elibereze.
     Împingeţi pe acei cu unificarea naţiunilor.  Împingeţi pe ei la masa de discuţii.   Dar ştiţi voi ce?  Asta v-a fi greu pentru ei să facă.  Dar dacă este o  presiune continuă de la toţi conducătorii şi de la toate naţiunile, ei o să se predea la asta. Asta îi v-a slăbi pe ei la genunchi.  Stând la o masă, un loc de adevăr şi un loc de a se uita în ochiul celuilat, asta v-a cauza să tremure.
     Noi am auzit asta de la cei trei care sânt astăzi aici.  Ei spun că asta ar fi ultimul lucru ce acest grup vrea.  Ei vor tulburare.  Ei vor terorism.  Ei vor să rupe tiparul energiei noi.  Când aceia o să fie chemaţi să stea la masă, asta îi v-a ruina pe ei.  Ei nu o să ştie cum să mânuiască asta.  Astea sânt doar speculaţii pe partea noastră.  Bărbaţii supăraţi, atitudinea de tipul militar,dragi prieteni, poate să-i termine pe ei aşa cum a făcut cu cel de al doilea lucrător de iluminare dacă nu sânt în balanţă. Puterea, împreună cu dragoste şi înţelepciune este de ce este acuma nevoie.
     Întrebare:  Tobias, cercul de prieteni şi alţi oameni pe care eu îi întâlnesc vor să se roage pentru pace.  Eu am sugerat ca ei să se roage pentru o conştienţă plină, pentru fiecare pe această planetă. Eu cred că conştienţa întreagă este de a aduce aminte cine sântem noi într-adevăr, dragoste pură, deci nu ar fi loc pentru nimic altceva.  Este asta prea simplu?
     Tobias:  Nu, dragule, tu eşti înţelept.  Tu eşti un înţelept.  Ne încântă pe noi să vedem cât de departe a-ţi ajuns.  Daţi voie să vorbim puţin de rugăciune acum.  Când umanii se roagă, în special acest grup, noi am vrea să povestim ce vedem de pe partea noastră.  Noi vedem, la nivelul de miez, o încercare bună, dar noi vedem energii ne apropriate.  Când noi auzim grupuri de umani care se roagă în acest timp, este multă confuzie şi dezechilibru pe care trebuie să scoatem, să scoatem din drumul rugăciunilor.  Umanii nu ştiu pentru ce ei se roagă.
     Cauldre...se gândeşte la e-mailul pe care o să primească când noi spunem asemenea lucruri, dar (râsete din audienţă) noi trebuie să continuăm.  Este atunci când este o conştienţă de balanţă.  Este când voi vă uitaţi în sinea voastră mai întâi.  Când toate acele evenimente se degajează (atacurile teroriste) noi nu spunem că nu este bine ca lumea să se roage, dar dacă voi a-ţi fi auzit cele spuse...astea nu au avut nici un sens!
     Ştiţi voi ce este mult mai puternic decât o rugăciune?  Este o îmbrăţişare!  Este o îmbrăţişare fără să cereţi ceva în schimb.  Asta este o împărţire de dragoste şi energie.  Nu este vorba de a încerca să schimbe sau să transformă acea persoană.  Este o încercare de a se conecta cu acea persoană.  Când două energii care operează la vibraţii diferite şi se ating unul pe altul, atunci se crează o nouă energie, o energie la un nivel mai înalt, care  atinge pe cei doi, pe cei care s-au îmbrăţişat.  Când voi vă îmbrăţişaţi, asta este simplu o expresie a iubirii.  Este o transformare care schimbă pe amândoi.  Nu trebuie considerat energia unei persoane faţă de cealaltă persoană mai luminoasă sau mai puternică, bună sau rea.  Este o conecţie care i-a loc.
     Rugăciunea nu este înţeleasă în societatea voastră.   Noi provocăm pe Shaumbra să vă uitaţi la acele rugăciuni şi să găsiţi o cale nouă de a vă ruga.  Umanii sânt foarte ataşaţi de cuvântul “rugăciune” şi noi ştim că ei sânt şocaţi când noi spunem că numai are nici un efect.  Este atunci când voi aveţi compasiune. Când voi aveţi lacrimi în ochi, şi când voi vă îngrijiţi de alţi umani...asta este ce face diferenţa în măsurarea energiilor.  Nu au fost rugăciunile care s-au spus.  A fost ce a-ţi simţit în inima voastră.
     Lucrătoarea de iluminare a treia din povestea noastră de astăzi, a vrut să “proceseze” pe şarpe.  Ea a vrut să găsească copilul  din interiorul şarpelui care ea s-a gândit că a fost rănit.  Asta a fost o energie dezechilibrată.  Ea nu a ştiut ce a încercat să vindece.  Ea nu a avut o idee pământească, dar ea s-a gândit că ea v-a vindeca pe şarpe.  Ea a gândit ca şi cum ar fi fost o agendă de a ei, că dacă ea ar vindeca pe şarpe, ea o să fie o eroină.  Ea s-a gândit că  este o vindecătoare, şi că şarpele a fost pacientul ei. Energia nu lucrează în acest fel.  Trebuie înţeles de ce şarpele este acolo în primul rând.  Ea nu a înţeles asta.  Ea nu a pus nici o întrebare.
     Când voi vă rugaţi voi nu prea înţelegeţi pentru ce vă rugaţi.  Dacă voi vă rugaţi pentru pace, cum arată atunci asta?  Ce este pacea?  Dacă voi vă rugaţi pentru pace, dar este întuneric, cum trebuie eliberat?  În acest fel, rugăciunea este doar lustruită.  Este un strat de zahăr pe pace, şi aste nu ţine mult.  Asta a fost problema în arii din lumea voastră ca şi Orientul de Est.  Este doar zahăr pe deasupra ce spune, “Să dăm mâna şi să fim prieteni”.  Dar în momentul când ei se întorc, şarpele se ridică din nou din sinea lor, pentru că nu s-a adresat la şarpe.  Nu a fost eliberat.
     Când voi vă rugaţi pentru pace, cum vă rugaţi?  Într-un fel, agenda ar fi, “Te rog, dragă Dumnezeule, fă ca problemele mele să dispară, eu nu vreau să le văd”.  Este de înţeles cum conştienţa se ridică.  De fiecare dată când conştienţa se ridică, şarpele v-a apare.  Dar o să devină tot mai uşor să mânuiţi asta, atunci când o să spuneţi, “De ce eşti tu în calea mea?  Eu sânt Shaumbra, eu sânt puternic şi divin, şi eu doresc să ştiu ce cauţi tu aici?”  Noi vă mulţumim pentru această întrebare iluminată.
     Întrebare:  Ultima întrebare.  Tobias tu spui să construim biserici noi, dar astea nu o să fie biserici.  De ce atunci tu numeşti biserici?  Este doar un nou fel de a spune “mergi pe drumul tău şi învaţă pe ceilalţi?”
     Tobias:  Într-adevăr şi noi am ales precaut acel cuvânt.  Se poate folosi într-un sens, pentru că este un cuvânt cu care umanii sânt familiari, şi ei o să înţeleagă.  O să facă cumva tranziţionarea mai uşoară pentru ei.  Dacă veniţi cu un alt cuvânt, ei nu o să înţeleagă prea bine, şi ei poate o să gândească că voi veniţi de pe o altă planetă (râsete din audienţă).
     Să folosiţi cuvântul “biserică”  este să arătaţi o nouă lumină, să arătaţi o nouă energie care deja a fost stabilit.  La fel este şi pentru a cauza pe umanii să-şi ridice sprâncenele şi să spună, “Şi asta este o biserică?”  Asta vă dă oportunitatea să spuneţi, “Da , dar este una nouă.  Este fără pereţi.  Este fără o carte care este ridicată în slăvi.  Este fără să vă închinaţi la o entitate pe care voi nu a-ţi văzut niciodată şi poate nici nu o să vedeţi.
     Biserica nouă este despre înţelegerea dintre relaţia cu Dumnezeul care este în sinea voastră. De când voi a-ţi plecat de Acasă, voi a-ţi căutat pe Dumnezeu.  Biserica nouă sânteţi voi...biserica nouă sânteţi voi.  Aici este unde voi puteţi găsi pe Dumnezeu şi divinitatea.  Noi am ales cuvântul  foarte precaut, pentru că biserica nu este clădirea sau structura.  Biserica este cel care stă în faţa voastră.  Biserica sânteţi voi.  Căutarea pentru Dumnezeu se v-a sfârşi aici.  Aici o să ajungeţi să cunoaşteţi Spiritul. Aici este când voi ajungeţi să cunoaşteţi Casa din Regat.
     Noi mai vrem să luăm încă o întrebare în acest timp.  (A fost o pauză lungă în timp ce Linda a căutat o altă hârtie cu întrebare.  Tobias a spus, după ce a aşteptat puţin, acompaniat cu râsetele din audienţă, “Noi nu am crezut că o să fie aşa dificil”  Răspunsul lui Linda a fost, “Ţie îţi face plăcere să răspunzi la aşa multe, deja”
     Întrebare:  Tobias, ultima, ultima întrebare.  Eu ştiu că Hristosul se referă la un nivel de conştienţă şi este aceaşi cu conştienţa lui Krişna, Buddha, etc, dar mi se pare că este o diferenţă între Yeshua fiind Iosif şi Sananda.
     Tobias:  Într-adevăr este.  Asta ne aduce oportunitatea să vorbim despre ceva la care am vrut noi să ne adresăm aici, dar întrebarea nu a fost pusă, şi aşa noi a trebuit să cerem să fie pusă. (Multe râsete din audienţă şi chicotiri a lui Tobias)  Lui Cauldre nu prea îi place când noi îl întrecem pe el (Multe râsete).
     Este energia lui Yeshua, care putem spune că a fost fiinţa sau entitatea, un prieten vechi care a mers pe Pământ.  Asta a fost numele lui şi energia intipărită în el, asta l-a identificat pe el.  Yeshua face parte dintr-o familie spirituală.  Cuvintele umane câteodată sânt foarte limitate.  Dar el face parte dintr-o familie spirituală.  Voi puteţi spune că asta este familia lui Sananda.  Acum, în sinea familiei lui Sananda sânt multe fiinţe şi multe entităţi care cară această energie.  Chiar şi pe Pământ voi aveţi mulţi lucrători de iluminare, voi aveţi mulţi Shaumbra care mediază pe Sananda.  Înseamna asta că ei mediază pe Yeshua?  Nu necesar.  Sananda este o familie largă. Asta ar fi ca şi cum a-ţi avea numele de Smith.  Este o familie largă care este asociată cu asta, dar numele tău este Jim.  Asta este individual.
     Deci, este familia lui Sananda care într-adevăr face parte din Ordinul de Arc.  Este - cum să spun - cumva are atribuţii diferite ca şi fiinţele celelalte pe care voi îi ştiţi ca arhangheli, dar Sananda este o energie unică în sinea Ordinului de Arc.  Membrii, membrii acestei familii, au tendinţa să vină pe Pământ în timpuri specifice de mari schimbări şi sărituri mari în conştienţă.
     Acum asta ne dă voie să spunem ceea ce noi am vrut să spunem (Râste din audienţă).  Eu, Tobias, eu sânt cel care am umblat pe Pământ mii de ani în urmă.  Eu sânt cel care sânt un prieten vechi cu voi, mergând înapoi în timpul Atlantei.  Eu la fel am mers cu voi dar într-un corp ne-fizical, chiar în ultimii mii de ani în urmă.
     Dar este o mai mare, o mai largă energie de familie de Tobias.  Eu nu sânt doar un uman mort, sau cum Cauldre îmi spune “ un jidan bătrân”. (Râsete din audienţă).  Este o energie de familie mult mai largă.  Este în linie directă cu Ordinul de Arc.  Energia familiei Tobias a fost scris nu de mult de unii  ca: TO-BI-US.  Asta însă nu prea este o înterpretare corectă.  Energetic asta ar răsuna - este dificil de tradus - energetic asta ar suna ca, “TO-AH-MUS”  Dar voi chemaţi ca familia, “TO-BEE-US”.  Asta este o foarte largă, foarte largă,energie foarte dinamică din care eu, Tobias fac parte şi voi la fel faceţi parte.  Este diferit şi de Consiliul Crimson, pentru că asta este un grup în sinea energiei de “TO-BEE-US”.
     Acest grup, această familie din care facem parte, vin pe Pământ în timpuri specifice.  Noi lucrăm foarte aproape cu energia lui Sananda, dar noi venim ca şi lucrători de schimbarea energiilor. Noi veneam în timpuri când erau mari schimbări de conştienţă.  Asta este timpul de a trimite lucrătorii energiei de sezon.   Voi sânteţi cei care ştiţi cum să luaţi schimbarea în conştienţă - să luaţi energia eterică - şi să ajutaţi să implantaţi asta,să ajutaţi să meargă înainte şi să ajutaţi să se materializeze.
     Noi am aşteptat un pic ca să putem discuta despre asta, dar dragi prieteni, dar este ceva care este mult mai mare care se petrece aici şi pe care nici voi nu recunoaşteţi.  Este mai mult de cât entitatea numită “Tobias”, care stă aici cu voi.  Este o familie mult mai largă care vine aici când noi vorbim.  Este mai uşor de adresat vouă ca “Tobias”, umanul care a mers pe Pământ, cel care are compasiune şi înţelegere, cel care a mers cu voi, care este un prieteni vechi.  Este mai uşor să ne adresăm vouă prin această identitate de energie, decât - cum să spun - o energie mare şi largă şi ilustră care vine direct de la Ordinul de Arc, pentru că atunci noi nu am putea să vorbim aşa de apropiat şi personal aşa cum facem.  Deci, eu i-au identitatea lui “Tobias”, care este unul, unul din voi.  Dar, să înţelegeţi că este ceva mult mai mare, mult mai larg care se desfăşoară aici.  Asta este scopul de ce voi sânteţi aici.
    Aşa am vrut noi să terminăm discuţiile noastre astăzi, dar întrebarea nu a fost pusă!  Noi vrem ca voi să înţelegeţi  munca uriaşă pe care voi faceţi.  Voi a-ţi venit acum la punctul de schimbare a conştienţei.  Este timpul să faceţi munca.  Voi o să ştiţi care o să fie acea muncă numai dacă voi întrebaţi.  Noi l-am întrebat pe Cauldre să pună în forţă scopul real şi înţelegerea reală a Cercului Crimson, locul de a îngriji şi suporta şi facilita toată munca pe care voi faceţi, de a fi un punct de centru atunci când voi aveţi nevoie de o călăuzire şi dragoste sau doar de o îmbrăţişare. Noi vă iubim mult.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2001 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.