SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 4
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
3 NOIEMBRIE 2001

Inapoi la Pagina Principala .... click

 

      Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne reîntoarcem în acest cerc împreună cu voi.  Noi ne reîntoarcem la această energie.  Această energie este plină cu dragoste şi înţelegere şi transformare. Asta este ceva care nu este doar pentru un moment. Asta se poate lua cu voi.  Se poate simţi în continuare.  Se poate împărţi cu alţii.  Când ajungem la punctul unde discutăm cu voi cum puteţi să împărţiţi asta cu alţii...sigur, aşa  cum ştiţi, asta v-a fi în limbajul nou de care am vorbit astăzi. (Comunicare din Lecţia 4)
     Divinitatea voastră acuma este ca şi un copil.  Este ca şi un copil, care se naşte acum în sinea voastră.  Este în împlinirea călătoriei voastre, de când a-ţi plecat de Acasă.  Voi ajungeţi la un punct unde puteţi da naştere la Dumnezeul de Sine propriu, divinitatea prin voi.  Asta este o completare.  Asta este prin ce treceţi voi.
     Dacă voi a-ţi comunica cu un copilaş nou născut, el sau ea nu ar înţelege nici un cuvânt din ce spuneţi, chiar dacă asta ar fi în limba voastră maternă, sau Engleză sau Spaniolă sau orice altă limbă.  Ei nu ar înţelege.  Când voi comunicaţi cu un copilaş, asta este făcut pe un alt nivel.
     De aceea voi a-ţi depus efort ca să comunicaţi cu divinitatea voastră proprie.  Să comunicaţi cu sinea voastră proprie şi să vă contopiţi cu asta.  De aceea căile vechi nu au fost de folos.  Este o nouă limbă, şi asta nu trece prin mintea voastră.  Nu este spus în cuvinte.  Voi nu o să auziţi în urechile voastre, cel puţin nu pentru început.  Din nou spunem că este dificil de descris, doar trebuie aplicat.  Voi trebuie să practicaţi.  Voi o să găsiţi acel spaţiu.
     Noi trebuie să spunem că limba pe care o vorbim - limba divină este nouă.  Nu prea a fost folosit în trecut.  Asta nu a fost studiat şi folosit de alte grupuri de oameni.  Ne cunoscut lui Cauldre (Geoffrey Hoppe), când noi am venit şi am început să lucrăm cu el, asta a fost limbajul pe care noi am început să comunicăm cu el.  Aşa am vorbit cu el.  El nu prea are un dar psihic.(chicotiri)  El nu este senzitiv de loc.  Chiar şi când eu l-am ştiut în formă fizică, el a avut un timp dificil să treacă peste zi în felul lui! (Râsete din audienţă).  Deci, el nu posedă un talent special.  Şi asta a făcut parte din contractul cu el.  Noi venim şi comunicăm pe un nivel diferit.  De aceea a luat câţiva ani pentru el ca să se integreze cu acest limbaj.
     Noi am început să comunicăm cu el în limbajul nou care a atins divinitatea lui proprie care era în faza de trezire şi asta a luat un timp destul de lung până când el într-adevăr a început să înţeleagă  ce noi spunem lui.  Dar, după aceea a mers tot mai bine. Într-adevăr el a fost nemulţumit la început, dar el a ştiut că o să vină ceva, dar el nu a ştiut cum să primească informaţiile sau cum să înţeleagă.  Dar, cu răbdare şi cu muncă din partea lui şi a noastră, asta a venit la suprafaţă, şi într-o zi, într-adevăr el a folosit cuvântul “AH”.  El a înţeles.  El a priceput.
     Lucrând cu sârguinţă şi practicând, noi şi el, noi am început să folosim limbajul nou în comunicarea noastră. Noi nu facem ca şi ceilalţi.  Noi nu spunem că este bine sau rău, dar noi simplu spunem că noi vorbim prin el într-un fel diferit.  Noi venim cu limbajul nou.  Marea parte a acestui limbaj nu este procesat prin minte.  Deşi, o parte mică trebuie să fie interpretată prin cuvinte, asta ca să vină la voi apropriat.  Dar, asta nu este comunicarea sau medierea cum alţii folosesc, cea tradiţională.  Este într-adevăr că noi folosim limbajul AH.
     Când noi vă vorbim vouă la adunări ca asta, marea parte este în limbajul nou.  De aceea este că mulţi dintre voi merg în acea “zonă”.  De aceea este că voi sânteţi foarte conştienţi, aproape, hiper-senzitivi, pentru că noi folosim limbajul nou de comunicare, prima dată de a simţi, atunci citim gândurile voastre şi atunci le transmitem prin Cauldre.  Asta este calea nouă.  Până la urmă voi o să înţelegeţi cum să aduceţi şi cum să traduceţi limbajul de AH, în cuvinte umane.  Dar, asta v-a lua timp.
     În timp ce voi lucraţi cu asta, să nu uitaţi că divinitatea voastră este ca şi un copil.  Să nu încercaţi să vorbiţi cu el/ea, ca şi cu un adult.  Este pe un nivel diferit.  Este pe un nivel diferit.  Asta v-a lua ceva muncă.  Şi cu asta, noi sântem bucuroşi să răspundem la întrebările din această zi, şi noi vă rugăm să ascultaţi întrebările şi să permiteţi ca astea să treacă prin Centrul Divin al vostru.  Permiteţi la limbajul Ah, să aducă expresiile la voi.  Şi voi nu necesar veţi auzi în mintea voastră, sau urechile voastre.  Asta v-a veni dintr-un loc nou.
     Întrebare: Dragă Tobias, poţi tu să vorbeşti despre transformarea căsătoriilor şi partenerilor între oameni? Mulţumesc
     Tobias:  Asta este o arie care primeşte cea mai mare cantitate de energie şi cantitatea mare de transformare, dar este cea care cauzează grija cea mare pentru umani.  Voi a-ţi fost învăţaţi că este o ceremonie care trebuie să ia loc.  Voi a-ţi fost învăţaţi că voi trebuie să urmaţi reguli precise.  Relaţii şi căsătorii, toate astea... asta este una dintre arii care cauzează cea mai mare vinovăţie în umani în acest timp. 
     Într-un sens, voi vă uitaţi la căsătorii ca şi una dintre ceremonii originale de dualitate.  Voi luaţi un bărbat sau o femeie - dualitate şi îi puneţi împreună şi îi legaţi şi îi faceţi să stea împreună.  Unele biserici nici nu dau voie ca să plecaţi, spunând că o să-l supăraţi pe Dumnezeu dacă faceţi asta!  Ce fel de iad este asta, dacă voi nu sânteţi fericiţi? (Râsete din audienţă).  Nici nu are sens pentru noi ca voi să fiţi cu cineva de care vouă nu vă mai place.
     Acum, cel mai mare lucru ce puteţi face cu aceste relaţii este să le eliberaţi, să fie liberi, şi atunci să permiteţi lor să vină înapoi într-o nouă expresie.  Şi dacă nu este dorinţa voastră să plecaţi, onoraţi partenerul pe care l-aţi ales să fiţi împreună.  Dar, eliberaţi-i pentru că nu vă face bine, şi nu-i face bine nici partenerilor dacă nu sânteţi fericiţi.
     În Energia Nouă o să fie mai puţine relaţii pentru o perioadă de timp.  Prima relaţie va fi cu voi înşivă.  Noi v-am spus că o să fie singuratic din când în când.  Voi căutaţi să fiţi integraţi cu Sinea voastră.  Este dificil să faceţi în multe cazuri când partenerul nu prea înţelege procesul vostru.  În Energia Nouă, relaţia va fi cu Sinea pentru o perioadă de timp. 
    Şi când relaţia nouă se face cu alţi oameni, nu o să mai fie atâtea reguli.  Astea o să fie mult mai deschise.  Astea vor fi bazate pe încredere în loc de lege.  Astea vor fi bazate în dragoste, în loc de reguli şi regulaţii.  Poate, că o să fie, dragi prieteni, că voi o să aveţi un număr de relaţii în acelaşi timp.  Poate o să fie că relaţiile cu acelaşi sex, o să fie mai puţin inhibitante, şi fără multă frică.  Astea vor fi mult mai deschise, pentru că voi o să comunicaţi cu partenerul vostru într-un limbaj nou.
     Nu este vorba de dualitate.  Este un nou Limbaj de Ah care permite ca voi să înţelegeţi partenerul şi divinitatea lor, şi ei să vă înţeleagă pe voi şi divinitatea voastră.  De ce a-ţi avea nevoie de reguli?  De ce aveţi nevoie de contracte şi karmă când voi mergeţi pe un nivel înalt de dragoste şi integritate?
     Relaţiile sânt printre primii victimi a Energiei Noi.  Asta este adevărat, pentru că relaţiile între un bărbat şi femeie au fost create şi aprobate în multă dualitate veche.  A fost una dintre expresiile originale de dualitate.
     Şi vorbind despre asta, noi  am vorbit în adunările noastre recente şi am spus că problemele adevărate pe Pământ în acest timp nu sânt despre religii luptându-se cu alte religii, sau ţări împotriva altori ţări.  Problema adevărată este despre imbalanţa între bărbat şi femeia.  Acum, poate voi o să înţelegeţi de ce relaţiile vor fi primele victime.  Dar, la fel astea au potenţiale mari pentru conştienţa nouă în Energia Nouă.  Noi vă mulţumim pentru această întrebare încântătoare.
     Întrebare:  Tobias, eu nu am fost afectat emoţional de atacul din 11 Septembrie 2001.  Eu m-am gândit că voi pierde îndurarea mea până ce un eveniment minor m-a adus până la lacrimi.  Mai târziu eu m-am simţit neliniştit la felul în care U.S. a răspuns.  Noi ne-am întrebat pentru ce parte a atacului sântem responsabili pe care aducem pe noi.  Se pare că noi folosim evenimente ca să limităm libertatea noastră.  Poţi aduce ceva comentarii la asta?
     Tobias:  Pentru la început să nu fi atât de grijuliu cu aceste evenimente că nu au avut un impact imediat pentru tine.  Totdeauna sânt acei umani care sânt acolo ca o forţă pământească, să ţină balanţa pentru alţii pentru o perioadă de timp.  Tu eşti simplu printre cei care a ţinut acea balanţă de energie.  Voi nu a-ţi putut să plecaţi cu toţii într-o tranziţie în acelaşi timp.  Asta ar fi cauzat o mare imbalanţă.  Dar, acum te-a ajuns şi pe tine.  Acum, tu treci peste problemele tale proprii.  Tu eşti onorat ca cel care a stat într-o poziţie fermă şi balansată în timpul acelei perioade.
     Acum, despre întrebarea ta de politică, stai în spatele zidului scund pentru o perioadă de timp.  Noi ştim că este dificil pentru voi în USA şi în lumea liberă să faceţi asta.  Dar, stai în spatele zidului scund şi înţelege ce se petrece într-adevăr.  Să înţelegi că nu este bine şi rău.  Este foarte uşor să ţineţi parte cuiva.  Este foarte uşor să devii supărat pentru diferite probleme.  Stai în spatele zidului scund şi înţelege că ceva trebuia să fie eliberat...undeva.  Au fost energii uriaşe închise,şi astea trebuiau să iasă într-un loc sau altul.
     A fost o schimbare uriaşă în conştienţă pe tot globul Pământesc ca lucrătorii de iluminare, noi vă cerem să continuaţi cu acel proces de transformare.   Mulţi umani, acum pentru că evenimentul a trecut şi voi a-ţi uitat impactul ce a avut asta, voi a-ţi mers înapoi la rădăcini vechi.  Noi nu vorbim despre Shaumbra, pentru că noi ştim că nu sânteţi voi.  Dar, noi vă cerem să continuaţi munca asta de transformare ce a început în 11 Septembrie 2001.
     Aşa cum am discutat la întâlnirea din luna trecută, simplu mergând şi aruncând în aer pe duşmanii voştri - încercând să ucideţi şarpele pe drum - asta nu v-a lucra.  Asta v-a pune mai în siguranţă pe câţiva pentru o perioadă de timp.  O să facă pe câţiva oameni să se simte bine că au folosit un tip de răzbunare, dar până la urmă, asta nu rezolvă problema.  Problema trebuie adresată prin înţelegerea care trebuie eliberată.
     Fiecare dintre voi poate să aibă un impact uriaş folosând Limbajul de Ah, şi înrtrebând nivelul divin ce trebuie eliberat.  Atunci aşteptaţi pentru un răspuns.  Să nu vă aşteptaţi la asta imediat.  Dacă voi auziţi o voce în capul vostru când voi întrebaţi, asta nu vine dintr-un loc de încredere şi de totală integritate.  V-a lua un timp până ce voi vă obişnuiţi cu acest limbaj.  Nu v-a veni în capul vostru ca un răspuns direct.  Voi nu o să auziţi.  Dar, după un timp de,voi o să spuneţi “AH”.  Voi o să pricepeţi.  V-a veni de la un loc din sinea voastră.  Răspunsul, soluţia, înţelegerea şi îndurarea pentru situaţia acestei lumi, v-a veni la voi.  Şi voi ştiţi ce?  Când vine...când voi ajungeţi la “AH”, voi la fel o să înţelegeţi cum o să puteţi face o diferenţă şi cum o să puteţi să afectaţi transformarea.
     Întrebare:  Tobias, cum poţi să opreşti sau să scapi de ceva ce a fost natural de la naştere? Eu am făcut toate trei lucruri ce tu ai menţionat - văzând, auzând şi simţind.  Te rog ajută.
     Tobias:  Noi ne uităm la energia adevărată în spatele acestei întrebări.  Sânt tipare pe care voi, voi toţi aveţi şi pe care este greu de schimbat.  Sânt evenimente care se întâmplă să vă încerce să vă scoate din acest tip de rădăcină.  Noi numim asta, “punctul de trauma”.  Aceste sânt lucruri care se întâmplă în viaţa ta.  Asta poate să fie un tip de accident ce se întâmplă.  Poate să fie un eveniment ca şi 11 Septembrie 2001.  Este un punct de traumă.  Asta cauzează ca transformarea să apare.  Asta aduce o schimbare.  Asta vă pune într-un mod nou de conştienţă.
     Cu situaţia ta personală la care te referi  tu,  noi  nu vrem să treci printr-un punct de traumă ca să faci schimbări, pentru că câteodată aceste puncte de traume sânt foarte dureroase.  Câteodată, fugind într-un perete nu este bine.  Un punct de traumă crează o cale care schimbă rapid conştienţa, dar asta nu este aşa de amuzant.
     Deci, cum poţi să schimbi căile vechi?  Cum poţi să te muţi într-o nouă conştienţă fără ca să fi lovit peste cap?  Şi, apropo, pentru cei care şi-au lovit capul şi genunchiul nu de mult...este simplu că energia voastră încearcă să primească atenţia voastră, încercând să vă schimbe din căile vechi.  Folosiţi Limbajul de AH ca să înţelegeţi.
     Pentru tine care ai întrebat, foloseşte limbajul AH.  Acest limbaj conţine răspunsul pe care voi vreţi.  De fapt asta este oportunitatea perfectă pentru voi să faceţi transformarea în viaţa voastră, să treceţi de căile vechi şi să intraţi în Nou.  Mergeţi înăuntrul vostru pentru răspuns.  Asta este acolo.  Asta este acolo.  Şi, eu pot să spun din perspectiva mea că tu eşti gata pentru schimbare.  Dar, fă asta acuma.  Fă această transformare fără să atingi punctul de trauma dureroasă.
     Întrebare:  Ultima întrebare.  Tobias, de ce să merg în prima şcoală (1 Şcoală a Cercului Crimson), că tu nu o să fii acolo?  Mulţumesc. (Tobias a spus în timpul comunicării din Lecţia a Patra că el şi alte entităţi nu o să vorbească cu noi pentru următorii 30 de zile în timp ce învăţăm să folosim limbajul AH).
     Tobias: (Chicotând şi râsete din audienţă).  Tu, întrebi o foarte bună întrebare!  Şi, Cauldre se miră la fel!  Şi noi o să dăm răspunsul.  Noi sântem - cum să spun - noi argumentăm cu Cauldre aici.  El crede că noi înşelăm aici!  În timpul şcolii, noi o să vă luăm literal din realitatea voastră curentă şi o să vă luăm înapoi într-un trecut lung.  Deci, într-un sens, voi nu o să existaţi în “acum” în timpul acestui timp la şcoală.  Voi o să fiţi alt undeva.  Deci, noi putem să lucrăm cu voi, pentru că nu este în “acum” (Râsete din audienţă).  Este într-o altă dimensiune.
     Este vorba mai mult despre asta, şi voi o să înţelegeţi de adevăratelea atunci când o să mergeţi până la capătul acelei perioade din şcoală.  Voi o să ştiţi mai mult despre ce am discutat.  Dar, de la momentul ce voi ajungeţi la şcoală, noi o să vă luăm într-un loc diferit, într-o energie diferită ce nu este...ce nu este în “acum”, aşa cum ştiţi.  Noi o să mergem foarte, foarte înapoi în timp, cu voi.
     Dragi prieteni, folosiţi acest timp în următoarele 30 de zile.  Folosiţi ca să mergeţi înăuntrul vostru, într-o arie ce nu a fost accesibilă înainte, o arie nouă.  Mergeţi acolo, dar să nu folosiţi mintea.  Noi ştim că o să fie dificil pentru voi, pentru că totdeauna a-ţi procesat prin mintea voastră.  Dar, să nu folosiţi mintea în acest caz.  Mergeţi adânc înăuntrul vostru.  Staţi într-un loc liniştit şi permiteţi la divinitatea voastră să comunice cu voi într-un fel în care voi niciodată nu a-ţi experienţat înainte.   Permiteţi la divinitatea voastră să împarte Sinea cu voi.  Să nu procesaţi prin creierul vostru.  Să nu procesaţi în nici un loc pe care a-ţi folosit în trecut.  Folosiţi această oportunitate să permiteţi divinităţii voastre să se arată la voi, nu într-un fel în care mintea voastră poate imagina, dar într-un nou fel în care vrea să comunice cu voi.  Să nu uitaţi, că este ca un copil.  Nu cunoaşte limbajul vostru.  Nu urmăreşte acţiunea voastră.  Nici nu citeşte mintea voastră.  Mergeţi înăuntrul şi ascultaţi la acest nivel nou a limbajului de AH.
     Pentru mine Tobias, a fost o plăcere să fiu aici astăzi cu voi singuri în acest spaţiu.  A fost chiar un timp de când noi am fost capabili să avem timpul nostru împreună ca acuma.  Voi toţi faceţi progrese minunate pe drumul vostru.  Este dificil pentru voi să realizaţi în acest timp, dar voi o să aveţi mult mai multe înţelegere de unde a-ţi plecat şi până unde a-ţi ajuns în călătoria voastră.  A fost o plăcere pentru mine să fiu aici cu voi, să fiu - cum să spun - un fel de tutore, cel care merge cu voi, un antrenor, un prieten la nevoie.  A fost o plăcere să aud că mulţi dintre voi apreciaţi conştient că voi o să continuaţi să mergeţi pe acest drum, apreciaţi conştient că voi o să fiţi învăţătorii Noii Energii.  Asta îmi dă o mare plăcere mie.
     Luna viitoare, musafirii noştri se vor reîntoarce.  Camera se v-a umple cu energie încă odată, dar eu totdeauna o să-mi aduc aminte de timpul nostru petrecut împreună.
     Până atunci, dragi prieteni...AH!
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2001 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.