SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA A ŞAPTEA
KNOW NO AGENDA
SĂ NU AVEŢI NICI UN REZULTAT DORIT
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
2 FEBRUARIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne adunăm din nou în cercul nostru de familie, cu Shaumbra.  Energia asta este într-adevăr foarte dulce, foarte, foarte dulce!  Astăzi în special, inima voastră este deschisă mai mult ca niciodată.  Noi simţim acceptarea voastră.  Noi simţim speranţa ce aveţi în fiinţa voastră.  Noi sântem puterea fiecăruia aici şi la fiecare dintre voi care se conectează la acest material.  Voi dezvoltaţi putere în fiinţa voastră tranziţionând de la ce voi a-ţi înţeles la să fiţi simpli umani.  Acum voi vă dezvoltaţi în divini umani, având mai multă conştienţă decât până acum.  Voi sânteţi divini umani plini cu dragoste, plini cu înţelegere, divini umani care acuma sânt capabili să accepte această energie în fiinţa lor, şi totodată să ţină asta.  Asta a fost o provocare pentru voi, dragi prieteni, în ultimii câţiva ani.
     Energia nouă intră acuma şi de sigur voi a-ţi permis asta.  Dar, acum este vorba dacă voi puteţi ţine asta în fiinţa voastră fără să curgă afară nefolosit şi fără a dezbina sistemul vostru, fiind dezechilibrat, devenând parcă nu a-ţi avea legătura cu pământul ca şi un uman.  Dar, voi învăţaţi, noi vedem, că voi ţineţi energia!  Este aşa de preţios.  Eu, Tobias aş vrea să stau în picioare în faţa voastră în semn de onoare pentru voi toţi, (râsete din audienţă), dar eu am fost rugat să nu fac asta.  Dar într-un sens, eu stau în picioare.  Uitaţi-vă la mine, stând aici şi îmbrăcat special pentru această ocazie.  Şi ceilalţi care vin înăuntru, ei la fel...sânt îmbrăcaţi special.  Mulţi dintre voi pot vedea asta, şi voi o să observaţi în timp ce noi vorbim aici.  Noi sântem îmbrăcaţi în robele noastre cele mai faine, este o îmbrăcăminte energetică.
     Noi sântem strălucitori în această zi în culoarea roşie.  Asta este apropriat nu numai pentru acest timp în anul vostru calendaristic (Ziua Valentin)  Nu este numai apropriat pentru că este vorba de Consiliul Crimson.  Este apropriat pentru că roşu înseamnă iubire.  Roşul este despre înţelegere şi simţire.  Roşul este despre relaţia între învăţător şi student.  De aceea este că culoarea ce umple această cameră în această zi este roşu, este crimson şi este strălucitor.     Noi am venit în onoarea învăţătorilor care sânt aici.  Învăţătorii nu sântem noi.  Învăţătorii sânteţi voi!
   Noi într-adevăr sântem studenţii.  Noi învăţăm de la fiecare dintre voi, aşa ciudat cum se pare.  Noi luăm ce învăţăm de la voi şi noi răspândim asta prin toate coridoarele, toate dimensiunile şi tot universul.   Voi sânteţi învăţătorii, noi sântem studenţii, noi venim să învăţăm de la înţelepţii care nu înţeleg în plin cine sânt ei.  Dar voi începeţi să aveţi câte o ocheadă.  Voi începeţi să acceptaţi şi recunoaşteţi cine sânteţi.  Voi începeţi să luaţi parte din acea putere şi să ţineţi în interiorul rezervorului a conştienţei umane.
     Este o plăcere să fim astăzi aici.  Simţiţi energia, prieteni.  Inhalaţi adânc.  Inhalaţi acuma în fiinţa voastră.  Simţiţi energia a cine sânteţi voi.  Inhalaţi dragostea celora care vin în această cameră.  Ei  vin din partea cealaltă a voalului să fie aici în această zi.  Asta este o zi când într-adevăr eu am spus la Cauldre (Geoffrey Hoppe) că noi o să avem o lecţie interesantă pentru voi, şi într-adevăr este interesantă.
     Noi gândim că lecţia asta v-a fi una dintre cele mai provocatoare pentru voi.  Asta o să provoace ceva discuţii, sau un pic de confuzii.  Şi bazat pe faptul că ce bine cunosc Shaumbra, mulţi dintre voi o să-l înjuraţi pe Tobias pentru săptămânile care vin! (Râsete din audienţă).
     Dar, dragi prieteni, aşa cum voi acceptaţi tot ce sânteţi voi, şi cum voi acceptaţi că sânteţi Dumnezei - că sânteţi Spirit - aşa cum voi acceptaţi asta în fiinţa voastră, voi deveniţi mult mai puternici.  Voi deveniţi mult mai conştienţi de asta.  Asta deschide dimensiuni noi şi arii complet noi de conştienţă pentru voi.
     Acum în ultimele săptămâni noi ştim că mulţi dintre voi a-ţi trecut prin legănări de care noi am vorbit.  Voi a-ţi trecut prin legănări.  Sensibilitatea voastră a fost la înălţime.  Voi a-ţi fost foarte sensibili la oamenii din jurul vostru, la energiile în jurul vostru.  Voi a-ţi fost sensibili chiar la ciclurile energiei voastre proprii, mai mult ca înainte.
     Poate voi v-aţi gândit că aşa cum mergeţi în Energia Nouă - în statutul vostru de ascensiune - aceste sensibilităţi o să fie mai puţine.  Voi v-aţi gândit că voi o să simţiţi pe alţii mai puţin, o să fiţi mai puţin afectaţi de aceştia.  Voi v-aţi gândit că o să fiţi mai puţin afectaţi de ciclurile voastre, de susul şi  josul vostru propriu. Voi învăţaţi că voi sânteţi mult mai conştienţi acum de asta.  Voi sânteţi mult mai sensibili.
     Multe lucruri au venit în viaţa voastră recentă.  Este un scop pentru asta, un scop pentru aceste probleme - câteodată vechi şi altă dată noi - care apar în viaţa voastră.  Noi o să vorbim despre asta în această lecţie.
     Dar, înainte să intrăm în această lecţie, daţi voie să aducem...Cauldre vede pictura, aşa cum mulţi dintre voi puteţi.  Daţi voie să aducem pe toţi care aşteaptă să fie aici astăzi.  Încă odată ca şi luna trecută, şi lunile care vin, energia a celui pe care numim Metatron este aici cu noi.  Da, este diferit faţă de data trecută.  Pentru mulţi data trecută, energia a fost puternică.  A fost caldă, poate prea caldă pentru fiinţa voastră fizică, poate cumva tulburat şi nebalansat, când energia lui Metatron a venit în timpul lecţiei trecute.
     Dar acum voi v-aţi obişnuit cu acea energie.  Voi a-ţi lucrat cu energia lui Metatron pentru câteva săptămâni deja.  Voi puteţi să acceptaţi mai multă energie intensă a lui.  Deci aşa, astăzi este mult mai familiar, când Metatron îşi face drumul în acest spaţiu pe care noi împărţim.
     În întâlnirea noastră de data trecută, noi am filtrat energia lui Metatron, pentru că ar fi fost copleşitor.  Asta ar fi putut să arunce în aer câteva din circuitele voastre.  Dar, astăzi nu este nevoie pentru acea filtrare.  Metatron vine, de sigur, blând, cu multă grijă şi înţelegere.  Numai sânt atâtea învelişuri.
     Când Metatron a intrat în acest cerc acum o lună, el nu a fost acompaniat de alţii.  Dar, astăzi este aici un anturaj care îl acompaniază şi care vin cu el.  Ei la fel sânt îmbrăcaţi în robe de culoarea roşie de crimson şi auriu.  Toţi aceştia sânt înalţi, şi ei stau la periferia cercului energetic al nostru.  Ei se aliniază în această cameră şi în acest spaţiu.  Ei se aliniează la periferie.
     Ei lucrează foarte aproape cu energia lui Metatron.  Ei sânt ca nişte paznici de energie.  Ei sânt cei care ajută la balanţă.  Ei sânt cei care lucrează direct cu curierii voştri, ajutând la împlinirea şi completarea marelui ciclu de energii.  Ei sânt fiinţe înalte care stau aici.  Ei acompaniază pe Metatron în călătoria lui care se apropie mult mai mult de Pământ.  Ei ajută la adunarea balanţei. 
     Când voi lucraţi cu energia lui Metatron, cum mulţi dintre voi o să faceţi, voi o să simţiţi acest anturaj.  Asta este o parte importantă din energia lui Metatron.   Sânt îngeri - entităţi care o să lucreze direct cu voi, mai direct decât Metatron poate să facă.   Încă este dificil, chiar dacă sânt energii mult mai înalte acum de a lucra direct cu Metatron.
     Acum noi vă cerem să simţiţi asta în fiinţa voastră, să inhalaţi, să permiteţi înăuntrul.  Aşa cum voi vă deschideţi, aşa cum voi participaţi în acest cerc energetic, asta construieşte energie într-un fel minunat şi puternic.  Asta ne dă voie nouă ca într-adevăr să vedem şi să simţim prin ce voi treceţi, în aşa fel ca noi să putem pune înapoi energiile apropriate vouă.
     Dragi prieteni, sânt mulţi care au întrebat de energii în spatele numerelor acestei zile de 02/02/2002 (Tobias accentuează tare, zero, doi...zero, doi...doi, zero...zero, doi).  Din perspectiva noastră, aceste numere ca atare nu cară cu ei nici o energie.  dar, ce se întâmplă în conştienţa voastră, aşa cum voi deveniţi mult mai conştienţi de secvenţa numerelor...voi deveniţi conştienţi că sânt “0-uri şi 2-uri”.
     Aşa cum vă uitaţi la aceste date şi secvenţe de numere, aici este totuşi ceva.  Asta afectează conştienţa de masă, ce până la urmă are un efect pe Pământ, pe toţi umanii, şi pe fiecare dintre voi.  Când voi vă uitaţi la aceste numere, voi vedeţi încă odată, numerele şi simbolurile polarităţii, a cifrei “2”, ce reprezintă polaritate şi dualitate.  Această energie este aşa de imprimat că este dificil de imaginat altceva.  Dar, aceste  “0-uri “ înseamnă “nimic”. Dar voi ştiţi că ceva se petrece.  Voi ştiţi că voi deveniţi mult mai conştienţi de energia de dualitate.
     Dragi prieteni, mergeţi afară şi vorbiţi cu un uman “ordinar”, de pe stradă, unul care nu este în călătoria în care sânteţi voi, unul care încă mai este în ciclul karmic, unul care încă mai trăieşte adânc în dualitate.  Vorbiţi cu ei despre dualitate şi polaritate.  Ei nu pot să vă înţeleagă.  Ei o să găsească că voi sânteţi puţin, “atinşi de...”.  Ei o să-şi aducă aminte mai târziu desprea ce a-ţi vorbit. (Se referă la filmul “Un creier minunat”, care a fost menţionat înainte de comunicare, de Cauldre).  Ei  gândesc că voi vorbiţi la nişte voci străine. (Râsete din audienţă).
     Shaumbra, voi deveniţi conştienţi acuma că există acest lucru numit “dualitate”.  Când voi vă uitaţi la cifrele acestei zile, voi le vedeţi chiar în faţa voastră.  Voi vedeţi dualitatea, şi voi ştiţi la nivelul interior că voi şi Pământul şi până la urmă tot universul v-a pleca de la dualitate.  Noi o să vorbim astăzi cum o să faceţi asta, cum o să începeţi să tranziţionaţi afară din dualitate în alte regate, şi cum să vă eliberaţi de dualitate.
     Ce a-ţi văzut în special în ultimele două, trei sau patru săptămâni în urmă?  Voi a-ţi văzut probleme direct în faţa voastră, care se leagă de dualitate.  Voi a-ţi văzut că a venit mai puternic ca înainte în viaţa voastră.  Voi sânteţi supăraţi câteodată.  Voi gândiţi că ar trebui să fie mult mai uşor, şi voi vă miraţi de ce sânteţi atinşi de mai multe probleme decât înainte.
     Este o energie care a fost eliberată în sinea voastră.  Vine la suprafaţă în viaţa voastră, şi caută eliberare.  Este o cale cum să faceţi asta.  Este o cale de a elibera energia de dualitate care a fost cu voi decând a-ţi plecat din regat.  Asta vă v-a provoca ca să eliberaţi.  Se v-a simţi puţin în plus.  V-a fi dificil din când în când.
     O să fie un timp când voi o să vreţi să vă ţineţi de dualitate şi polaritate, pentru că asta este o energie pe care voi a-ţi înţeles la cel mai adânc nivel în fiinţa voastră.  O să fie un timp când voi simţiţi, da, într-adevăr foarte singuri.  Dar, asta nu v-a lua aşa mult din voi înainte de a vă muta dincolo de asta, înainte de a elibera asta şi să ajungeţi la o înţelegere mai mare şi nouă.  Asta v-a lua ceva muncă.  Asta v-a lua ceva timp.  Dar, dragi prieteni, noi vedem că acuma voi puteţi să ţineţi energia divinităţii în fiinţa voastră, şi nu numai pentru câteva momente fugitive.  Voi într-adevăr începeţi să ţineţi asta în corpul vostru, în mintea voastră, şi în toate sensurile voastre.
     Este un lucru minunat de văzut!  Şi de aceea este că în ziua asta specială noi ne-am îmbrăcat în energiile noastre cele mai faine ca să fim aici, în confirmare pentru voi că Voi faceţi progrese, că Voi sânteţi capabili să menţineţi divinitatea în voi.  Asta a fost întrebarea cea mare pe care voi şi noi am avut, în special mergând în viaţa asta a voastră.  Voi v-aţi simţit cumva siguri că voi o să fiţi capabili să învingeţi problemele karmice, ultima curăţire ce a-ţi infiinţat pentru voi.  Mulţi dintre voi a-ţi luat karma multor vieţi în această viaţă prezentă  Dar, voi a-ţi fost confidenţi că voi puteţi să învingeţi asta într-o singură viaţă, sau jumătatea din singura viaţă.  Dar, nimeni dintre noi nu a fost aşa sigur cât de bine o să puteţi ţine energia divinităţii în sinea voastră aşa cum voi tranziţionaţi în Energia Nouă.
     Noi venim aici în această zi care simbolizează dualitatea, o zi de 02 - 02 - 2002, ca să vă spunem că voi începeţi să ţineţi această energie în sinea voastră.  Asta este energia divinităţii voastre.  Noi putem vedea că voi inhalaţi şi prin inhalare voi aprindeţi focul în sinea voastră.  Dar acest foc nu este stins aşa de uşor, nicicum.  Continuă să strălucească.
     Sânt multe entităţi în această cameră, acum.  Este chiar plină.  Ei sânt aici, dacă voi puteţi vedea, cu zâmbetele radioase pe feţele lor îngeresc.  Într-un fel, dragi prieteni, numai este mult să spunem astăzi, dar aşa cum ştiţi, noi vom spune! (Râsete din audienţă).
     Acum, noi o să facem o recapitulare.  Poate unii dintre voi o să fiţi atinşi de îngerii lui Metatron care vin aici astăzi.  Voi poate o să fiţi atinşi în timpul zilei.  Cu permisiunea voastră ei o să meargă printre voi.  Ei nu o să facă vindecări sau ajustări.  Ei simplu vor să stea în spatele vostru ca să vă familiriaţi cu energiile lor.  Ei sânt aici să dezvoltă o legătură energetică cu voi.  Când voi plecaţi din acest spaţiu, acea energie vine cu voi, aşa că voi o să fiţi familiari cu asta.  Deci, să nu fiţi surprinşi când voi simţiţi o “atingere” în această zi. 
     Dragi prieteni, noi sântem la mijlocul seriilor ascensiunii.  Noi sântem la mijlocul acestei serii şi voi a-ţi trecut prin uşa ascensiunii.  În prima lecţie noi am vorbit despre - ghiciţi ce - voi deja a-ţi ascendat!  Şi  - ghiciţi ce - nu a fost de loc aşa cum voi a-ţi imaginat că o să fie!  Voi a-ţi avut gânduri - voi a-ţi avut iluzii - voi a-ţi avut percepţii despre cum ascensiunea poate să fie.
     Pentru mulţi care veniţi cu un fundal tradiţional de creştin...voi v-aţi gândit că o să plutiţi.  Voi v-aţi gândit că voi o să fiţi o energie pură îngerească.  Voi v-aţi gândit că în ascensiune, voi o să scăpaţi - cum a-ţi spune voi - de corpul vostru blestemat, (râsete din audienţă), că voi nu o să mai aveţi dureri.   Voi v-aţi gândit că în ascensiune toate lucrurile o să lucreze perfect tot timpul.  Asta nu ar fi chiar aşa de amuzant, nu-i aşa? (Mai multe râsete)
     Dar, dragi prieteni, percepţia voastră de ascensiune a fost bazat pe Energia Veche a dualităţii.  Voi a-ţi observat asta de la mintea voastră de ieri, fără să aveţi conştienţa plină a ce într-adevăr poate să fie.  Dacă voi a-ţi ascendat pe baza conştienţei Energiei Vechi, asta nu ar fi fost complet a ceea ce voi puteţi experienţa acuma.  Noi o să vorbim despre asta în această lecţie.
     În prima lecţie a acestei serii, noi am spus că, “Numai este vorba de voi nicicum”.  Voi numai sânteţi în ciclul karmic.  Voi numai trebuie să treceţi prin karma.  Numai este vorba de voi nicicum.  Când voi sânteţi în mijlocul unui conflict cu alţi umani, să înţelegeţi că numai este vorba de voi nicicum.  Ei trec prin procesul lor.  Ei încă mai trec prin karma lor.  Ei se leagă de oricine aproape ca să încerce să-i atragă într-o dramă.  Voi nu trebuie să mergeţi în acea dramă cu ei.  Numai este vorba de voi nicicum.
     Când cineva vă critică, sau este supărat pe voi, să nu lăsaţi să se lipească de voi acele energii.  Este vorba despre ei.  Este, dragi prieteni, despre înţelegerea voastră pentru ei şi pentru voi înşivă, înţelegerea că ei încă merg prin procesul lor.  Să aveţi înţelegere,şi să-i acceptaţi, şi să nu încercaţi să-i schimbaţi.  Ei aleg drumul lor.
     Ruşine pe cei care încearcă să plaseze gândurile lor, şi rezultatul dorinţei lor pe alţii!  Ruşine pe cei care se simt mâhniţi pe cei care cerşesc pe stradă”  Asta nu este înţelegere!  Înţelegerea este priceperea cauzei de ce acel uman a ales să fie un cerşetor la colţul străzii.  Să onoraţi acel uman pentru ce ei sânt, ceea ce îmbracă, şi cum ei miroase.  Onoraţi-i, în loc să-i schimbaţi.  Numai este vorba de voi nicicum.  Este despre  a învăţa să acceptaţi toate aceste lucruri în jurul vostru. 
     Asta a fost Prima Lecţie, o lecţie dificilă în multe aspecte.  Dintr-o dată voi a-ţi fost în Holul Ascensiunii, şi nu s-a arătat de loc aşa cum voi v-aţi gândit.  De loc.  Surpriză.  Este un hol gol cu tot potenţialul de dragoste şi tot potenţialul de completarea cauzei de ce a-ţi plecat de Acasă.  Are tot potenţialul de înţelegere, tot potenţialul de lărgirea energiei a Tot Ce Este.  Dar, într-un sens, este un hol gol, aşteptând pentru noi locuitori să intră, aşteptând pentru noi locuitori, pentru voi, cei care sânteţi “ascendaţii” şi să începeţi să formaţi în orice fel voi vreţi.
     Noi ştim că voi sânteţi cumva nemulţumiţi, că nu a fost o mare sărbătoare de binevenire când voi a-ţi intrat în Holul de Ascensiunii.  Aici nu au fost mâncăruri împărăteşti şi îngeri plutând deasupra şi chiar ca şi în filmul vostru (Harry Potter) cu lumânâri plutând în aer.  A fost gol.  Este al vostru să creaţi acum în căi apropriate, în căile cele mai divine, căi pe care voi nu înţelegeţi chiar acuma.  Dar, voi o să începeţi să înţelegeţi.
     (Pauză)
     Metatron este în centrul acestei camere, într-un fel radiant, cum nu l-am văzut până acum.  El este ca o minge de culori strălucitoare, predominant roşu, direct în centrul acestui spaţiu.  Îmi este drag să văd asta.  A trebuit să mă opresc pentru un moment.  Energia minunată şi intensă este aici, prieteni!
     Acum, mă întorc la punctul meu.  Aşa cum ne-am mutat în lecţia a Doua, noi a trebuit să facem puţină rotaţie.  Ce ar fi trebuiti să fie Lecţia a Treia, noi am schimbat pentru Lecţia a Doua.  Noi am făcut asta, bazat pe ce noi am văzut în voi, bazat pe ce am văzut că se întâmplă în lumea voastră în acel timp de la, 11 Septembrie 2001.  În Lecţia a Doua, dragi prieteni, noi am vorbit despre a poseda divinitatea voastră, ca să luaţi asta în posesiunea voastră.  Ce am văzut noi a fost începutul înţelegerii voastre a acestui concept.  Voi a-ţi ajuns la realizări, dar voi încă a-ţi cedat la alţii, alte entităţi, alţi îngeri, alţi umani.
     Voi încă nu a-ţi acceptat puterea voastră şi faptul, dargi prieteni, că voi sânteţi divini umani.  Voi nu a-ţi posedat faptul că Tot Ce Este...este cine sânteţi voi.  Într-un sens voi a-ţi aşteptat pentru un înger mare să vină jos şi să facă pentru voi.  Voi v-aţi aşteptat pentru un timp de instrucţii celestiale să fie aduse vouă, un sul de hârtie sau un pergament să fie aruncat la picioarele voastre şi să spună, “Joe, fă asta”.  Noi nu arătăm cu degetul la nimeni aici, (râsete din audienţă), dar cumva (mai multe râsete din audienţă)
     Dragi prieteni, voi nu a-ţi posedat divinitatea voastră.  Voi încă v-aţi uitat înafară.  Voi încă a-ţi mai aşteptat ca o uşă magică să se deschidă şi o fiinţă mare să intră.  Noi a trebuit să schimbăm lecţia în acel timp şi să vă reamintim despre divinitatea voastră proprie.  Este al vostru şi NUMAI al vostru, şi NUMAI voi puteţi activa-o.
     Noi am fost chiar foarte categorici în acea lecţie.  Dar, la fel noi am ştiut că voi a-ţi avut nevoie de putere, o putere interioară şi balansată în zilele care vin, pentru că această comunicare a fost adusă în prima zi din Septembrie.  A fost adus înainte de evenimentul care a zdruncinat lumea voastră, ce voi numiţi “9/11”.
      Daţi voie să vorbim despre acest eveniment de 9/11.  Asta a schimbat Pământul.  Asta nu este ce puteţi citi în ziarele voastre, dar a fost o mare schimbare în conştienţa umană.  Voi puteţi spune că asta este măsurat de rezonanţa factorilor specifice. (Se referă la Rezonanţa Schumann).   Acolo sânt câteva ecuaţii ştiinţifice potenţiale.  Acolo sânt nişte căi ce voi gândiţi că puteţi măsura,“cota spirituală”.Voi vă apropriaţi. Voi însă nu sânteţi acolo
     Dar, a fost o schimbare ce a luat loc în acea zi.  Aşa cum am spus în acel timp, cele trei zile ce au urmat au fost cele mai importante în istoria modernă a Pământului.  Ce s-a întâmplat în acele trei zile, în inima şi sufletul omenirii, a determinat direcţia sutelor sau a miilor de ani ce vin.  Umanii au răspuns.  Oh, şi cum au răspuns!  Cum s-a arătat,  ei erau în lacrimi şi în griji!
     A fost interesant.  Cu tot haosul şi distrugere şi supărare ce a luat loc cu acel eveniment de “9/11”, noi am fost cumva şocaţi de răspunsuri.  În cele trei zile care au urmat, ce a fost pe Pământ pentru mulţi umani, a fost ceva liniştit şi de înţelegere şi un sens adevărat de unitate şi îngrijire.
     Ce a fost pe Pământ în acel timp asta ne-a surprins până la un unghi.  Dar, eu cred că noi nu ar fi trebuit să fim surprinşi.   A fost doar o mică agendă pentru unii, înafară de dragoste unul pentru altul.  În general, enenrgia predominantă a omenirii a fost, nu să i-a arme în mână, să nu meargă să ucidă pe alţii şi să creeze mai multă dualitate.  Agenda a fost să caută răzbunare.  De multe ori asta este felul în care religia şi politica voastră face.  Într-adevăr, în inima şi sufletul umanilor individuali pe Pământ, a fost un timp de reflecţie liniştită, de îngrijire şi fără vreo agendă.
     O mare schimbare a luat loc, o schimbare ce ne dă voie nouă pe această parte a voalului să lucrăm mai direct cu voi.  Asta l-a ajutat pe Metatron să lucreze mai aproape de planeta Pământ.  Această schimbare din Septembrie a mărit conştienţa şi vibraţia a Tot Ce Este.
    După aceea în lecţia a Treia,dragi prieteni, noi am vorbit despre şerpi.  Ei caută eliberare.  Ce într-adevăr noi am spus vouă în acel mesaj a fost că există şerpi în viaţa voastră.  Ei continuă să fie acolo.  Vouă v-ar plăcea să gândiţi că ei au plecat pentru totdeauna.  Dar, astea servesc un scop în viaţă şi în spirit.  Ei servesc un scop exact aşa cum ei fac pe Pământ cu Gaia, unde şarpele face parte din regatul animal şi serveşte un scop.  Ei la fel servesc un scop şi în viaţa voastră.
     Încă mai există probleme, şi voi vreţi să închideţi problemele de dualitate ce vin direct în viaţa voastră în acest timp.  Voi a-ţi vrea ca toate problemele să plece.  Voi a-ţi vrea să spuneţi, “Tobias, eu sânt în ascensiune acuma.  Eu nu ar trebui să mă zbat cu aceste probleme.  Ele ar trebui să plece”.  Dar, dragi prieteni, ei vin la voi acuma, mai puternic decât înainte, ca să mânuiţi astea, să înţelegeţi astea.  Odată ce astea sânt înţelese, voi atunci sigur puteţi să mergeţi la nivele noi în sinea fiinţei voastre.
     În următoarele trei lecţii - Lecţia a Patra, a Cincia şi a Şasea, noi am vorbit despre Limbajul Ah.  Şi noi continuăm să vorbim despre asta, atâta timp  cât voi ne daţi voie nouă să stăm cu voi şi să vă ajutăm.  Limbajul Ah, este foarte simplu, aşa simplu.  Este o nouă cale de percepere şi înţelegere.  Noi nu am intrat în detalii până acum, dar este o nouă cale de colectare  şi adunare de energii şi aducând asta în fiinţa voastră şi folosând într-o manieră eficientă.  Dar, chiar acuma, Limbajul Ah, este o cale de percepere şi de a cunoaşte nivelele voastre divine.
     Noi am stat cu Limbajul Ah trei lecţii, pentru că este foarte important.  Noi ştim că voi folosiţi asta în viaţa voastră, şi aşa cum am spus, Limbajul Ah o să vină într-un fel sau altul.  Asta v-a atinge sensurile voastre umane.  Asta v-a atinge sensurile divine care se stabilesc acuma în jurul vostru.  Cu priceperea şi înţelegerea acestora, voi o să fiţi capabili să le folosiţi.  Voi o să fiţi capabili să integraţi mai bine asta în viaţa voastră, şi voi o să fiţi capabili să predaţi asta la alţii care o să vină la voi.
     Noi am ajuns în mijlocul Seriei Ascensiunii.  Metatron a fost adus la ultima noastră adunare.  Metatron este aici din nou astăzi şi v-a fi un musafir şi vizitator frecvent.  Când el nu este direct în cercul nostru, energia lui şi a anturajului de sigur vor fi aici.  Aşa cum am menţionat la ultima noastră adunare, este un scop pentru asta, pentru această energie tehnică şi ştiinţă înaltă să intră, şi noi o să săpăm mai mult în aceste arii.
     Noi o să vorbim vouă în partea a doua a seriilor noastre, cum energia lucrează, cum puteţi să folosiţi asta.  Voi puteţi să fiţi ca o farfurie de radar care le colectează,  refinisează,  le trasmută şi le plasează în căi proprii.  Dar, sânt nişte înţelegeri care trebuie să intră înainte ca voi să ieşiţi şi să începeţi să luaţi această energie necoaptă.  Asta este scopul nostru pentru aceste discuţii ale noastre, astăzi. 
     Acum noi o să luăm o mică pauză să facem ajustările finale a energiilor.  După aceea intrăm în Lecţia a Şaptea din Seriile Ascensiunii.  Noi vă cerem să staţi confortabili în scaunele voastre.  Noi vă cerem să înhalaţi adânc.  Noi vă cerem să atingeţi mâna lui Metatron şi a tuturor care sânt astăzi aici.  Noi ne reîntoarcem într-un moment.
     (Pauză)
     Metatron are un mesaj scurt înainte să continuăm.  El aduce un mesaj simplu.  Este vorba despre bucuria de a fi uman.  Aşa cum ştiţi, el nu a fost în formă umană.  El este foarte încântat să fie capabil ca să vină aproape de voi.  El vă reaminteşte la voi toţi să luaţi un moment în fiecare zi şi să fiţi bucuroşi de experienţele umane.  El a văzut şi a simţit lucruri în ultimele câteva săptămâni cum nu a fost în stare până acuma, pentru că energia lui nu a fost în stare să vină aşa aproape de voi.
     El a stat cu voi la cinema şi s-a bucurat de plăcerea de a sta în acel spaţiu, câteodată cu alţii, câteodată doar singur.  El a stat cu voi, dragi prieteni, atunci când voi a-ţi condus pe drum, văzând toate lucrările făcute de oameni, clădirile, drumurile.  Mulţi dintre voi vedeţi supărări când vă uitaţi la aceste lucruri.  Metatron spune că el vede bucurie.  El vede bucurie.  El vede efortul umanilor, poate nu întotdeauna corect în mintea lor, dar până la urmă este o încercare.  El vede inima şi sufletul umanilor vrând ca lucrurile să fie în balanţă, energie iubitoare.
     Aşa cum Metatron a stat cu câţiva din voi la restaurant luna trecută, aşa cum voi v-aţi bucurat de mâncarea voastră, el a putut să simtă cum a fost să guste ceva solid.  El a simţit cum a fost când a luat o sorbitură de vin din pahar.  El a simţit mediul intim, prietenia, şi discuţiile.  Oh, într-adevăr el a simţit povara în viaţa voastră, dar mesajul pe care el vrea să vă transmită....să luaţi timp în fiecare zi şi să vă bucuraţi că sânteţi fiinţe umane.
     Este o onoare să fi uman.  Este plăcut să poţi să simţi o altă persoană.  Asta noi nu putem face pe partea noastră.  Noi putem să contopim energii, dar noi nu putem avea senzaţia atingerii umane.  Când voi atingeţi un alt uman, voi puteţi să combinaţi sensurile divine cu cele umane.
     Voi puteţi avea bucuria să staţi cu animalul vostru favorit de casă, şi să le vorbiţi pe multe nivele.  Ştiţi voi că sânt mulţi dintre voi care folosesc Limbajul Ah cu animalele decât cu alţi umani? (Râsete din audienţă)  Şi asta este natural.  Este natural.  Ei înţeleg.  Voi le vorbiţi dar nu prin creierul vostru, dar prin întreaga voastră fiinţă, prin toate sensurile voastre.  Nu a-ţi observat, dragi prieteni, că voi sânteţi mai aproape de animalele voastre preferate de casă acuma decât câteva luni în urmă?  Se pare că voi înţelegeţi pe ei într-o cale nouă.
     Metatron vă cere să vă bucuraţi  că sânteţi fiinţe umane, cu toată răsplata acestuia.  Puteţi voi să imaginaţi când voi combinaţi bucuria cu conştienţa voastră nouă divină?  Ah!  Ce lucru minunat!  Conştienţa Divină combinat cu fiinţa umană.  Voi puteţi să aveţi toate, într-un sens.  Voi puteţi să fiţi într-o materie, într-o formă. Voi puteţi să fiţi scufundaţi în această dimensiune minunată în care sânteţi şi să aveţi o conştienţă a cine sânteţi într-adevăr.
     Este un lucrător de iluminare, Shaumbra, numit David.  David, este ca şi voi.  David citeşte aceste lecţii.  El trece prin aceste materiale.  El lucrează cu toate aceste lucruri, ca şi voi.  Şi David, ca şi voi, se străduieşte cu multe din aceste concepţii.  Câteodată el se loveşte de zid, şi altă dată el a şi plecat de la Cercul Crimson şi a spus că asta nu este pentru el!  Aceste lecţii nu totdeauna îl face pe el să se simtă bine, pentru că astea sânt provocatoare.  Dar David vine înapoi în această energie pentru că el înţelege, la nivelul adânc că asta este energia de Acasă.
     Acum, David este un uman, un uman care învaţă să-şi integreze divinitatea în tot ce el este.  David are o nevastă şi doi copii.  David are o muncă regulată, şi el are de plătit facturile.  David are multe dorinţe, dar prima este să fie în serviciu pentru Spirit.  El este o fiinţă umană minunată ca voi toţi.
     Sânt lucruri legate de munca lui ce lui nu-i plac.  El doreşte să primească mai mulţi bani, şi el doreşte să nu lucreze într-un departament specific.  El nu  prea se înţelege cu câţiva oameni.  Şi lui nu-i place unde trebuie să-şi parcheze maşina lui (Râsete). Lui nu-i place că el primeşte doar trei săptămâni de concediu.  Sânt multe probleme legate de serviciul unde el lucrează, dar cumva el le suportă.  El co-operează cât el poate, dar sânt zile când asta i-a o energie mare.
     David la fel are probleme cu nevasta lui.  El nu este de acord cu câteva lucruri.  Şi cu copii lui - el doreşte ca copii lui să înveţe mai bine la şcoală.  El doreşte ca fiul lui să fie mult mai atletic, ca şi cum a fost el în tinereţea lui.  Dar fiul lui nu este, dar David ar fi dorit să fie.  Şi la un nivel mai adânc, David a dorit ca fiica lui să fi fost mult mai atractivă.(Râsete din audienţă).   Ar fi fost mai uşor pentru ea să se mărite, el aşa gândeşte, dacă ea ar fi avut ceva mai mult din mama ei.
     Acum, David are multe, multe, ordine de zi sau agende, ca şi voi toţi.  El are multe probleme.  El i-a toată cunoaşterea lui spirituală şi iluminare pe care el le-a obţinut şi încearcă să folosească acea energie să alcătuiască lucrurile în jurul lui acasă, şi la birou.  El foloseşte această energie chiar şi când are o agendă...de exemplu, când el cumpără un bilet de loterie.  El foloseşte această energie nouă să înfluenţeze rezultatul, în aşa fel ca el să câştige la loterie.  Puteţi voi să credeţi asta?  (Râsete)
     Acum, David a ajuns la punctul unde el a fost tare supărat cu el însuşi.  El s-a îndoit în cine a fost el.  El a mers în Energia Nouă, şi a simţit că divinitatea lui creşte în sinea lui, dar totuşi a fost foarte supărat cu el însuşi.  El a simţit că el nu poate să influenţeze lucrurile în jurul lui. 
     David a devenit foarte abătut.  El a călărit un val dificil şi jos, şi în timpul acesta, el a încercat să facă orice ca să iasă din această situaţie.  David, ca mulţi dintre voi, i-a plăcut valurile înalte.  Lui i-a plăcut ciclul înalt, nu cel de jos. Lui nu i-a plăcut valul de jos.
     Noi ne abatem aici pentru un moment în mijlocul poveştii cu David.  Voi experienţaţi depresiune şi perioade de nemulţumire în călătoria voastră în Energia Nouă.  Voi vă luptaţi cu cele joase.  Voi încercaţi să le evitaţi ca şi ciuma.  Voi vă miraţi ce este ce faceţi rău când intraţi într-un ciclu jos.  Voi chiar mergeţi la doctori şi primiţi medicamente care credeţi că o să vă scoate din impas.
     Dar, noi sântem aici să vă spunem că aceste cicluri sânt apropriate.  Noi sântem aici să vă spunem - şi noi ştim că Cauldre încearcă să ne oprească aici. (Râsete din audienţă)  Noi sântem răbdători.  (Mai multe râsete).  Să nu încercaţi să vă bateţi cu ciclurile joase.  Este natural că aceste cicluri apar.  Este natural ca să treceţi prin asta.  Dragi prieteni, în Energia Nouă a voastră, în vibraţia nouă în care sânteţi, voi nu puteţi - cum să spun - voi nu puteţi pierde temelia.  Voi nu puteţi pierde legătura cu voi înşivă.  Noi ştim că voi sânteţi îngrijoraţi - cât de jos puteţi ajunge?  Voi simţiţi că dacă nu vă agăţaţi, şi dacă nu încercaţi să vă târâţi afară din acest ciclu jos,  asta vă v-a consuma ca şi un val de flux.
     Dar, dragi prieteni, noi vorbim direct acum despre această energie care crează asta şi cum să lucraţi cu asta.  Dar, noi putem spune acum ca să vă opriţi cu bătaia împotriva acestori cicluri joase.  Astea sânt importante ca şi cele înalte.  Dacă voi nu aveţi cele joase, voi nu o să aveţi cele înalte.  În curând voi o să învăţaţi că astea fac parte dintr-un întreg.  În curând o să învăţaţi că cele înalte şi joase, au reprezentat balanţa veche de dualitate.  Şi acum voi puteţi să vă uitaţi la asta într-o lumină diferită.
     Pentru cei care trec prin aceste cicluri, este natural.  Permiteţi  astea să se întâmple.  Este poate mai mult de câştigat din acele cicluri joase.  Şi da, noi ştim că asta este teribil.  Astea se simt teribile pentru că voi le rezistaţi. Voi nu adunaţi energia de la astea. Astea se simt teribile pentru că voi aveţi o preconcepţie, bazat pe energia de dualitate, de cum ar trebui voi să simţiţi sau să nu simţiţi, sau ce ar trebui să gândiţi şi ce nu.
     Voi treceţi prin aceste cicluri aşa de intens pentru că dualitatea în sinea voastră se încălzeşte.  Noi o să vorbim mai mult despre asta, şi asta este scopul lui Metatron aici.  Noi o să vorbim despre această fizică şi energia în spatele acesteia, în lecţiile care vin.
     Dar, acum să mergem înapoi la povestea lui David...David care a experienţat cele mai înalte şi joase vibraţii în viaţa lui.  David a avut atâtea gânduri pe drumul lui care ar TREBUI să fie în viaţa lui şi în sinea lui, noţiuni preconcepute bazate în Energia Veche a dualităţii.  Şi ce a găsit el?  El a găsit că el se loveşte de zid.  Lucrurile nu au fost cum el a vrut să fie.  Câteodată a fost o licărire de speranţă că lucrurile o să iasă bine, şi el o să aibă o zi bună.  Dar, în ziua următoare acel chin de nemulţumire şi depresie şi de neîncredere s-a re-întors.  A fost un simţământ incomplet.  A fost un simţământ teribil.
     David, ne ştiind pe ce drum să meargă, el ne-a chemat recent.  El a spus, Dragă Spirit, dragă Metatron şi Tobias”, el nu m-a chemat “dragă”, pentru că el a fost supărat cu mine.  “Ce pot să fac eu acum?”  Unde pot să merg de aici?  De ce este că eu nu simt sensul de împlinire şi fericire şi bucurie pe care aş vrea într-adevăr să simt?”
     Ce am spus noi lui, la fel am spus şi la un alt grup acum o săptămână într-un loc care are ziduri înalte de jur împrejur.  Este un loc care are bare de fier.  Este o versiune contemporană pentru sârmă ghimpată.  A fost o puşcărie unde noi am plantat pentru prima dată sămânţa energiei a Lecţiei a Şaptea.  Şi asta a fost cel mai apropriat loc de a planta sămânţa, cel mai apropriat.
     Sămânţa a crescut de atunci.  Într-un sens este scopul real de ce voi a-ţi trecut prin problemele pe care le-aţi avut în ultimele săptămâni.  Ce am spus la David...ce am spus şi la prizonierii din acele facilităţi...să nu aveţi nici un rezultat dorit, sau agendă.
     Noi numim Lecţia a Şaptea din Seriile Ascensiunii, “Să nu aveţi nici un rezultat dorit”.  Sau aşa cum ne place nouă să spunem,”nu, nu, agendă şi nu rezultat dorit”. (Râsete şi chicotiri a lui Tobias). Şi, eu trebuie să vă spun că acest umor a venit direct de la Metatron.  El face practică de a fi un uman amuzant. (Mai multe râsete şi chicotiri a lui Tobias).
     Dragi prieteni, Lecţia a Şaptea, să nu aveţi nici un rezultat dorit. Asta o să fie provocativ pentru voi, ca şi pentru David.  La început el a spus, “Ah, nici un rezultat dorit”.  Asta sună bine”.  Dar când el a început să aplice asta în viaţa lui, David a realizat un lucru imediat.  El a realizat că lui i-a plăcut să aibă ordine de zi sau agendă sau un rezultat dorit. (Râsete din audienţă).
     Agendă, ordine de zi sau rezultat dorit, reprezintă energia de bază a dualităţii.  Voi a-ţi avut astea de când a-ţi plecat de Acasă.  Voi vă simţiţi goi fără astea.  Aşa cum voi începeţi să lucraţi cu această lecţie, voi precis o să-mi spuneţi mie, Tobias sau poate lui Metatron că noi sântem nebuni.  Voi o să spuneţi că “Noi trebuie să avem ordine de zi, agendă sau un rezultat dorit”  Şi voi o să încercaţi să intelectualizaţi de ce voi aveţi nevoie de astea în viaţa voastră.
    Noi am plantat această sămânţă într-o facilitare corecţională, nu prea departe de aici, cu prizonierii care sânt într-un tip de energie complet dificil de voi.  Ei nu se consideră liberi, în timp ce voi sânteţi.  Noi am plantat sămânţa acolo şi noi am vorbit de eliberarea ordinei de zi, agendei sau a rezultatului dorit. 
     Şi ştiţi voi ce, dragi prieteni?  Cei care sânt în spatele zidurilor, de care eu, Tobias pot să fac legătura - deşi, eu trebuie să spun, condiţiile au fost mult mai rele în timpul când eu am fost în puşcărie - lor le este mult mai uşor.  Ei au mâncare mult mai bună”. (Râsete din audienţă)  Ei au căldură şi lumină şi nu am văzut nici un şobolan.  Tot ce am văzut eu, au fost iepuri! (Chicotiri)  Eu nu am crezut că asta a fost un loc de pedepsire.  Acum, nu ar trebui să continui cu problemele mele şi de timpurile mele dificile pe Pământ.  Poate într-o zi o să-l fac pe Cauldre să scrie o carte despre experienţa mea în puşcărie.  Dar, mai întâi trebuie să-l fac pe el să scrie prima carte a Cercului Crimson.
     Lecţia a Şaptea:  Să nu aveţi nici un rezultat dorit, sau agendă.  Lui Metatron îi place cum sună asta!  Dragi prieteni, când voi plecaţi din acest loc, voi gândiţi că poate lecţia asta a fost foarte uşoară, şi spuneţi, “Este uşor să eliberăm agenda sau reultatele dorite ale noastre”.  Astea au o energie de dualitate, o energie de polaritate.  A fost apropriat să aducem această lecţie în această zi, în această zi care are numerele de dualitate chiar în faţa voastră.
     V-a fi provocativ să fiţi fără agendă.  Voi o să vă găsiţi în situaţii când agenda este aşa de naturală, când voi sânteţi aşa de aproapiat de astea şi nu vedeţi nimic altceva.  O să fie timpuri când voi o să înjuraţi şi o să daţi din picioare şi spuneţi, “Dar, eu trebuie să am o agendă de zi cu toate problemele mele”!
     Vorbind despre agende şi de evenimentele recente din lumea voastră, sânt cei care au pe agenda lor terorismul, sau dominare asupra altor umani sau control asupra altor umani.  Astea sânt agende vechi.  Astea vin din timpul când voi a-ţi plecat de Acasă, când voi a-ţi încercat să consumaţi energia altor entităţi ca o cale de a merge înapoi în Regat, de a merge Acasă.  Războaiele sânt aşa de vechi ca şi timpul de când a-ţi plecat de Acasă.
     Control asupra celorlalţi este vechi şi noi am găsit că asta nu funcţionează bine.  Asta este o agendă.  Este  o agendă ce voi a-ţi putea spune a întunericului.  Ştiţi voi că mai există o altă agendă, o agendă pentru care mulţi de aici s-ar putea să se simtă vinovaţi?  Voi a-ţi argumenta cu cineva până la sfârşitul zilei că voi aveţi dreptate.  Eu vă cer să vă uitaţi în oglinda agendei voastre.  Voi sânteţi cei care vă autonumiţi;” făcători de pace”, sau “eliberatori”, cei care vă rugaţi pentru pace.  Ştiţi voi că şi voi aveţi o agendă? “Nu”, voi spuneţi, dar, Tobias, “pacea este bună”.  Noi nu vă contrazicem, dar noi spunem că voi aveţi o agendă sau o dorinţă pentru un rezultat dorit.  Voi a-ţi putea numi asta, “agendă de lumină”.  Asta perpetuează agenda întunericului.  Voi jucaţi jocul.  Noi vorbim aici de a elibera agenda sau dorienţele unui rezultat.
     Uitaţi-vă la energiile în spatele acestei lecţii.  Este o continuare a lecţiei pe care deja am discutat-o, să staţi în spatele zidului scund.  Este important să aduceţi asta la suprafaţă la acest punct a călătoriei voastre.  A nu avea agendă, sau o dorinţă a unui rezultat, asta înseamnă să permiteţi la Voinţa Divină din sinea voastră să deschide noi potenţiale.  Să nu aveţi agendă, asta înseamnă o extensie a lecţiei de care noi am vorbit de a “sta în spatele zidului scund”.  Deşi atunci când noi am introdus acea lecţie, noi v-am cerut să staţi doar în spatele zidului scund.  Noi am ştiut că voi a-ţi avut o agendă aproape zilnic pentru voi înşivă.  Noi am ştiut că voi încă a-ţi avut opinia voastră despre rezultate.
     Ştiţi voi că agenda, definiţia este, să nu aveţi nici o dorinţă pentru rezultatul unei situaţii?  Înseamnă că plasaţi energia voastră pe un rezultat dorit.  Dragi prieteni, când aveţi agendă, voi jucaţi jocul dualităţii.  Voi aveţi o dorinţă anume pentru un rezultat.  Puneţi acea agendă la o parte, şi asta înseamnă că voi daţi la o parte dualitatea.  Puneţi agenda la o parte, şi aşa voi vă permiteţi pentru voi înşivă să vă mutaţi în energia nouă.  Asta vă i-a înafara regatului dualităţii.  Asta vă i-a într-o nouă conştienţă, conştienţa ascensiunii care nu este concentrat pe energia de doi, dualitatea, polaritatea.
     Să nu aveţi agendă, dragi prieteni.  Oh, voi o să fiţi foarte provocaţi de asta.  Voi o să vă simţiţi goi fără să aveţi o agendă de vreun rezultat în viaţa voastră.  Voi o să simţiţi că sânteţi - cum să spun - fără coloană vertebrală.  Voi o să simţiţi ca o meduză fără putere, pentru că până acum, agenda v-a dat putere, mare putere.  Când agenda voastră a fost puternică, voi a-ţi fost puternici.  Voi a-ţi devenit puternici în Lumină sau puternici în Întuneric.  Voi a-ţi fost puternici în bătălia dualităţii.  Pentru o perioadă de timp voi vă veţi simţi şubrezi.  Voi o să vă simţiţi ca o gelatină - fără agendă.  Voi poate vă simţiţi că fugiţi înapoi la dualitate, unde este o pătură sigură a agendei.
     Mulţi dintre voi a-ţi avut agende puternice, zilnic în ultimii ani.  Voi v-aţi numit lucrători de iluminare.  Fiinţe minunate.  A fost o pătură care v-a protectat de realitatea şi de lumea înconjurătoare, o pătură ce v-a făcut să vă simţiţi bine.  “Eu sânt un luptător pentru lumină”, a-ţi spus voi.  “Voi însă v-aţi bătut într-o bătălie de dualitate”, noi spunem.
     Dragi prieteni, asta este Lecţia a Şaptea.  Este foarte importantă, foarte delicată, şi un pas foarte provocator.  Noi folosim asta ca un pod pentru următoarele lecţii din această serie.  Să nu uitaţi reacţia voastră la lecţia a şaptea.  Să nu uitaţi de experienţele pe care veţi avea în primele zile sau săptămâni sau luni după ce citiţi această lecţie.  O să vină un timp, când studenţii vor veni la voi - umanii noi care trec Podul de Sabie - şi ei spun, “Dragă Shaumbra, drag învăţător, eu învăţ aceste lecţii.  Eu le studiez.  Eu devin un divin uman.  Dar, de ce apare acea problemă dintr-o dată în faţa mea ca niciodată?  De ce este că eu mă simt aşa depresat şi nu pot să mă lupt în felul meu nicicum?  De ce este că mă simt în felul în care eu sânt?  După atâta muncă, de ce mi se pare că eu mă lovesc de zid?”
     Voi o să staţi jos cu ei, şi voi o să vorbiţi lor despre energia de dualitate.  Ei sânt pe punctul de a pleca din dualitate.  Voi o să le spuneţi că atunci când dualitatea este gata să plece din conştienţa lor, asta se pare că se întoarce înapoi la ei într-o formă plină.
     De aceea este că voi a-ţi avut atâtea probleme în ultimile săptămâni.  De aceea este că panoul de mesaje din internet a fost într-un haos în ultimele săptămâni.  Noi special l-am rugat pe Cauldre să stea înafara acestor mesaje.  Şi voi ştiţi ce?  El a vrut să sară înăuntru.  El a vrut să aibă o agendă şi să pună pe panoul de mesaje! (Râsete din audienţă).  El a vrut să fie implicat în asta. El a vrut să justifice ceea ce el a făcut şi ce eu Tobias am făcut.
     Mulţumim, dar noi nu avem nevoie de justificări.  Noi ne-am amuzat, observând toate agendele voastre care au apărut pe panoul de mesaje.  Asta a fost un microcosm a întregii Cerc de Crimson apărând pe internet.  Agenda sau rezultat dorit.  Mergeţi înapoi şi citiţi toate mesajele ce voi a-ţi pus pe panoul de mesaje.  Da, voi toţi, toţi care auziţi şi citiţi asta...mergeţi înapoi şi citiţi mesajele ce voi a-ţi scris.  Uitaţi-vă la ordinea voastră de zi.  Mergeţi adânc şi uitaţi-vă la ele la ce într-adevăr voi a-ţi spus.  Voi o să fiţi surprinşi după ce staţi în energia acestei lecţii.  A fost despre agenda sau ordine de zi sau un rezultat dorit ce a-ţi avut voi.  Vine puternic la suprafaţă.
     Dragi prieteni, o să fie multă discuţii despre lecţia asta.  Voi o să aveţi multe întrebări.  În lecţiile următoare noi vom discuta energiile în spatele acestora.  Noi o să vă ajutăm să înţelegeţi, din punctul fizicii spirituale, cum vin înăuntru energiile şi cum apar în conştienţă.
     Să nu aveţi o ordine de zi, o agendă un rezultat dorit.  Eliberaţi asta din viaţa voastră.  Notaţi sau povestiţi experienţele la alţii, pentru că voi o să fiţi într-o călătorie interesantă pentru o perioadă scurtă.   Voi o să simţiţi că parcă sânteţi răsuciţi într-un fel de tunel, poate înafară de control.  Dar, noi ştim asta.  Voi o să aterizaţi într-un spaţiu foarte bun, un spaţiu în care voi vă puteţi uita deasupra dualităţii.  Voi puteţi vedea dualitatea ca niciodată până acum.  Fără să aveţi o agendă voi puteţi să vă mutaţi afară din dualitate, în divinitate.  Noi vă cerem să experienţaţi asta până la următoarea noastră întâlnire.  Să nu aveţi agendă zilnică sau ordine de zi sau un rezultat dorit.
     Voi o să descoperiţi ceva nou pentru voi înşivă.  Când voi sânteţi într-o situaţie cu un alt uman, şi aici este o agendă, o discuţie sau o dezbatere şi voi eliberaţi agenda voastră, voi în acelaşi timp eliberaţi pe ceilalţi umani.  Voi eliberaţi pe ei de la a trebui să  apere agenda lor.  Când voi puneţi jos sabia voastră, ei o să pună jos pe a lor.  Urmăriţi ca să vedeţi o interacţie interesantă care i-a loc între voi şi ceilalţi.  Când voi nu ştiţi de o agendă sau ordine de zi, observaţi cum se schimbă energia în situaţia din jurul vostru.
     Noi spunem încă un lucru înainte de a pleca.  Voi o să fiţi încercaţi în departamentul de agendă în următoarele săptămâni.  Chiar când voi vă gândiţi că voi faceţi bine, şi vă mângâiaţi pe spate şi voi spuneţi, “Eu am învăţat cum să eliberez agenda”, atunci cineva o să vină la voi şi vă împunge din spate cu sabia lor, (râsete din audienţă), încercând să vă facă să adoptaţi agenda lor.  Pentru faptul ca agenda lor de dualitate primeşte energie, tot aşa şi energia voastră trebuie să primească energie.  Ca o bătaie cu sabii să i-a loc, voi amândoi trebuie să ridicaţi sabia.
     Ei o să vină la voi şi ei o să vă înghionteze ca să găsiţi o agendă.  Ei o să vă spună să luaţi o poziţie pentru ceva.  Ei o să vă critice, şi ei o să spună, “Ce nu este bine?  Numai ai o coloană vertebrală nicicum?  Numai ai nici o opinie?  Numai ai putere?  Tu eşti doar, cum să spun - o bucată de pâine prăjită?” (Râsete din audienţă).Dar aşa cum voi experienţaţi să nu aveţi nici o agendă, ceva se v-a întâmpla.  O nouă realizare o să vină.
     La începutul acestei adunări, Metatron a intrat, noi am spus că până la urmă voi sânteţi capabili să ţineţi puterea divinităţii voastre.  Şi noi am ştiut că noi am fost un target pentru discuţii în această zi. Când voi a-ţi început într-adevăr să ţineţi divinitatea voastră - un nou tip de putere, nu puterea dualităţii - atunci voi sânteţi gata să  eliberaţi agendele voastre vechi.  Câteodată vouă o să vi se pare că mergeţi fără haine pe voi, dragi prieteni, fiind fără un rezultat dorit sau agendă.  Voi o să vă simţiţi goi.
     Daţi voie să vă spunem ce agenda este, aşa cum vedem noi.  În tot universul este o curgere de energie.  La miezul tuturor lucrurilor este o energie care totdeauna este iluminat.  Totdeauna curge.  Asta nu este un ciclu.  Nu este ceva înăuntru/înafară.  Simplu este.  Asta este energia ce voi a-ţi adus când voi a-ţi plecat de acasă, când noi toţi am plecat de Acasă.  Asta este o energie constantă, iluminată.  Aşa cum energia se împrăştie în tot universul, asta devine parcă o energie de înăuntru/înafară.
      Noi o să aprofundăm mai târziu asta, dar noi credem că energia este ca curgerea de râu, o curgere blândă, o curgere liberă, o curgere deschisă.  Agendele sau ordinile de zi sau rezultatele dorite, sânt ca nişte bolovani în râu.  Astea blochează curgerea energiei.  Şi dacă destui bolovani sânt puşi în râu, asta cumva crează un stăvilar.  Aşa cum stăvilarul este creat, asta blochează curgerea, se adună moloz pe stăvilar.  Atunci tot feluri de probleme apar, dragi prieteni.
     Agendele voastre sau ordinea de zi sau rezultate dorite sânt ca nişte stăvilare în apă, care blochează şi restrânge curgerea energiei la voi.  Stăvilarul a adunat molozul.  Este timpul să scoateţi stăvilarul şi să permiteţi la toată energia voastră divină să curgă prin voi, deschis şi liber.  Să vă amuzaţi cu această lecţie până la întâlnirea noastră următoare! 
     Dragi prieteni, noi trebuie să adăugăm încă un lucru înainte să plecăm.  Când voi daţi de dificultăţi în această lecţie, când voi nu înţelegeţi această lecţie, când voi aveţi întrebări, să nu hibernaţi.  Să nu fugiţi pe partea cealaltă şi trageţi pătura peste capul vostru şi să ignoraţi lucrurile.  Comunicaţi cu ceilalţi Shaumbra.  Vizitaţi internetul vostru.  Fiţi în grupuri locale.  Vorbiţi unul cu altul.  Cel care stă lângă voi experienţează aproape acelaşi lucru ca şi voi, dar voi ţineţi asta vouă înşivă.  Voi ţineţi asta în special pentru voi înşivă.  Ştiţi voi ce se întâmplă când voi spuneţi gândurile şi simţămintele la alţii?  Voi o să realizaţi că voi sâteţi pe cale bună, că voi sânteţi divin umani şi voi într-adevăr nu sânteţi singuri, niciodată.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.