SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 8
ÎNTREBEĂRI ŞI RĂSPUNSURI
2 MARTIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că multă energie a fost pusă aici, astăzi.  Multă energie a intrat aici, astăzi.  Asta a fost într-un sens, o lecţie care nu este nici cum o lecţie.  Aşa cum am spus nu este nimic de învăţat.  Nu este nevoie de nici un efort sau nervozitate.  Această lecţie este despre recunoaşterea a ceva care a luat loc pentru toată munca şi efortul ce voi a-ţi pus înăuntru.  Ce este important astăzi este că nu cuvintele care sânt spuse, dar mai degrabă “de a deveni”, care i-a loc în sinea voastră.
     Când noi vorbim despre Energia Nouă, asta este într-adevăr  foarte adevărat.  Felul vechi a dualităţii acuma vă părăseşte.  Sânt contopiri...care trec printr-o alchimie sacră în felul lor propriu.  Asta este eliberarea necesară pentru influenţa între întuneric şi lumină care a existat tot timpul.  Ei nu trebuie să împingă unul pe altul cum au făcut în trecut.
     O să fie un nou tip de energie, despre care noi o să vorbim la adunările noastre următoare.  Este ca şi un nou combustibil spiritual.  Societatea voastră se foloseşte de ulei sau petrol.  Asta o să fie ca şi o realizare dintr-o dată, că nu o să mai fie nevoie de combustibil vechi.  A fost înlocuit cu o nouă energie care conduce societatea voastră.  Energia nouă spirituală este ca şi un machiaj în sinea voastră energetică proprie.
     Dualitatea, energia de care v-aţi folosit pentru a merge înainte, acum poate să înceapă să plece.  Când asta se întâmplă, voi ajungeţi la o nouă înţelegere despre dragoste.  Aşa cum am spus înainte, căutarea pentru dragoste a fost în voi decând a-ţi plecat de Acasă.  Căutarea pentru dragoste este dorinţa de a înţelege cine sânteţi într-adevăr.  Voi a-ţi căutat să cunoaşteţi pe voi înşivă, Sinea voastră, cu identitatea unică şi amprenta...fiinţei care este Spiritul, dar este şi unică...şi un creator în felul vostru la fel...cel care în curând o să moştenească tronul, aşa cum am spus noi deja.  Înţelegerea noii dragoste este ceva ce voi a-ţi căutat.
     Acum, mulţi dintre voi spuneţi, “Dar, Tobias, eu nu am simţit nimic.  Viaţa mea este plină de probleme şi dificultăţi”.  Noi înţelegem asta.  Dar, noi la fel ştim că asta este ce marchează în timp, conştienţa pentru voi.  Noi vedem, din perspectiva noastră, că eliberarea dualităţii este prezentă în sinea voastră şi că voi o să ajungeţi la o nouă înţelegere a ce într-adevăr dragostea este.
     Această nouă înţelegere nu este despre a găsi un tovarăs de suflet, pentru că ei nu au răspunsul pentru voi” (chicotiri ). Ei la fel sânt  în dualitate.  Nu este ca să găsiţi “flacăra voastră geamănă”, pentru că asta nu există.  Voi aveţi flacăra VOASTRĂ a divinităţii.  Nu este nici o bucată din voi care este pierdut.  Dragostea nu înseamnă să vă găsiţi un tovarăş, sau să aveţi o afecţiune şi pasiune, sau de îngrijire ce aveţi pentru un copil sau un părinte.  Oh, într-adevăr acestea sânt la fel tipuri de dragoste.
     Dar, este o nouă înţelegere de dragoste care intră atunci când dualitatea este eliberată.  Este împlinirea  completă a cercului al Doilea.  Este o împlinire a călătoriei.
     Este oare de lucru de acum încolo?  Într-adevăr, este!  Voi încă mai trăiţi în lumea dualităţii în jurul vostru.  Încă o să mai aibă un efect pe voi.  Voi încă mai treceţi prin procesul de transformare.  Voi încă mai eliberaţi energii din trecut.  Încă o să mai fie dureri a trupului pentru o perioadă de timp.  Încă o să mai fie îndoieli şi legănări înapoi şi înainte.  Dar voi o să notaţi fundamental  o întindere a Energiei Noi, o energie, o înţelegere de dragoste pe care nu a-ţi fi putut avea înainte.  Asta începe cu voi înşivă.  Asta nu se găseşte într-o altă persoană.  Se găseşte în Sinea voastră.
     Aşa cum am spus, această este o lecţie dar care nu este o lecţie deloc.  Dar într-o zi când voi o să staţi cu cei care o să vină la voi pentru călăuzire, voi o să ştiţi că ei au învăţat că numai este vorba despre ei, nicicum, ei au învăţat să ţină divinitatea lor, ei precis au învăţat să simtă lucrurile pe noi nivele prin Limbajul Ah, şi ei au învăţat deja să elibereze agenda lor.  Voi o să ştiţi că ei ajung la o nouă înţelegere a dragostei.
     Oh, acea înţelegere nouă de dragoste v-a fi un nou combustibil şi energie înăuntrul sinei!  Nu o să mai fie nevoie de influenţa reciprocă a dualităţii, proporţia de 2/3 la 1/3, a mişcării de înapoi şi înainte.  Acele polarităţi totdeauna s-au împins unul pe altul.  De asta numai este nevoie.  O greutate este eliberată de pe voi.
     Se întâmplă asta peste noapte?  Nu, dragi prieteni.  Asta este un proces care are nevoie de un timp.  Dar, privirile vor fi tot mai puternice şi mai clare.  Voi o să vă uitaţi înapoi şi o să spuneţi, “Oh, eu nu am înţeles nici trei cuvinte din ceea ce Tobias  a spus în ziua de 2 Martie.  Dar, acum înţeleg că o energie a intrat în acea zi.  Eu am înţeles că am fost pregătit pentru o nouă conştienţă.  Eu nu am înţeles aşa bine cuvintele, dar acuma înţeleg”, şi din nou voi spuneţi, “despre ce a vorbit Tobias, a fost că el a vorbit în limbajulu sufletului meu, înapoi la mine?”
     Mesajul a fost adus vouă în această zi, de la voi înşivă.  Şi voi a-ţi spus, “Timpul este, Acuma.  Timpul este în acest moment. Nu este în viitor.  În acest moment dualitatea a plecat.  Încet, liniştit, şi cu răbdare, acum pleacă.  Pleacă şi este înlocuit de o nouă înţelegere de dragoste, o dragoste ce nu are agendă”.
     Puteţi voi imagina asta?  Dragoste fără agendă?  O dragoste ce este răbdătoare şi liniştită cu voi...o dragoste care vă onorează pe voi şi pe alţii...o dragoste care continuă să se realizeze pe ea însăşi mereu...continuă să crească în energia ei proprie.  Da, da, crează o Nouă Energie, ea însăşi.
     În dualitate, energia a fost creată când un element, poate cea neagră s-a ciocnit cu lumina.  Acele aspecte a cine sânteţi, într-un sens, s-au lovit cu putere unul de altul şi au creat o energie care a fost rezultatul ciocnirii.  Aşa a fost creată energia.  Oh, în aceste luni şi ani care vin, o să vi se pare crudă felul în care a-ţi produs energia ca să mergeţi înainte.
     Energia de dragoste se v-a împlini singură şi se v-a completa singură mereu şi mereu.  Dragi prieteni, dragostea nu trebuie să fie înţeleasă prin mintea voastră.  Nu trebuie.  Dragostea, acea înţelegere nouă de dragoste, nu v-a veni de la mintea voastră.  Asta v-a veni din toate părţile fiinţei voastre.  De aceea este că noi a trebuit să vorbim în Limbajul Ah, înainte de a ajunge la acest punct.
     Voi o să ajungeţi să înţelegeţi de ce asta a fost un moment decisiv pentru voi şi un proces propriu.  Ah, lucrurile se vor schimba.  De aceea este că Metatron ne-a cerut direct astăzi să vorbim de schimbări care vor apărea în sinea voastră şi lumea în jurul vostru.  Într-adevăr voi vă schimbaţi.  Voi vă schimbaţi.
     Vizitatorii noştri, în curând să fie copii, vin aici în această zi să vadă cum este când umanii intră în stagiul divin a lor, eliberează dualitatea şi ajung la o nouă înţelegere de dragoste în fiinţa lor.  Ei sânt chiar onoraţi să fie aici în acest grup.  Şi ei nerăbdători aşteaptă întrebările şi răspunsurile (Râsete din audienţă). Deci să începem.
     Întrebare: Ok, Tobias, eu am fost curios să aflu care este diferenţa între termenul vechi de “Energia Veche” contra “Energiei Noi”.  Când le folosesc, eu primesc o simţire neplăcută.  Pot să spui ceva despre asta? Termenele mi se par că sânt polarizate.
    Tobias:  Într-adevăr, şi asta numai pentru tine, dragule, noi o să închinăm Lecţia a Noua pentru acest subiect ca să satisfacem întrebarea ta.  Noi nu vrem să intrăm în detalii acum.  Noi o să vorbim în adunarea următoare despre Energia Nouă, ce este într-adevăr, şi de ce putem să vorbim aşa deschis şi fără polarizare despre Energia veche şi Nouă.  Dar, acum rămâi cu asta pentru următoarele 30 de zile.
     Întrebare:  Tobias, dacă noi nu avem agendă, cum putem să avem un ţel, să trecem prin zilele vieţii noastre?
     Tobias:  Asta este o întrebare excelentă şi aşa cum am spus în lecţia a Şaptea, că o să fie un timp,”fără agenda”, când voi o să începeţi să folosiţi asta,  voi o să vă simţiţi ca o meduză fără structură şi fără putere.  Ştiţi voi că dualitatea v-a dat putere?  V-a energizat.  Şi asta a fost scopul!  Asta v-a polarizat.  A creat energia.  Acum, asta o să fie cam dificil la început, fiind fără agendă, dar apoi o să ajungeţi la o nouă înţelegere a dragostei adevărate care v-a depăşi toate înţelegerile vechi de dualitate.
     Noi nu ştim să spunem cum să faceţi asta.  Asta nu este un exerciţiu mental.  Este o experienţă prin care voi o să treceţi. Jucaţi-vă cu eliberarea agendei.  Noi nu spunem că voi trebuie să aruncaţi chiar acuma asta.  Jucaţi-vă, ca să nu aveţi agendă.  Şi altă dată îmbrăţişaţi agenda, şi atunci voi puteţi face o comparaţie între cele două, ce înseamnă să fi cu şi fără agendă.  Vedeţi cum asta se desfăşoară în jurul vostru.
     Noi putem să spunem un singur lucru, dragule, cel care ai pus această întrebare.  Dacă tu încerci să stai agăţat de agenda ta în timp ce dualitatea pleacă de la tine, asta v-a fi foarte incomod.  Tu o să ajungi la punctul în care vei vrea să arunci afară pe geam agenda ta, pentru că asta nu o să te servească deloc bine.  Foloseşte experienţele actuale din viaţa ta, sau cele care vor veni în viaţa ta, joacă-te cu astea, joacă-te cu eliberarea agendei.  Asta trebuie să fie la pasul tău cu care te simţi comfortabil.  Dacă simţi că mai trebuie să stai agăţat de asta pentru un timp, atunci aşa să fie.  Noi te onorăm pentru asta.
     Întrebare:  Poţi să vorbeşti despre corelaţia între câmpul magnetic a Pământului care este în declinere şi creşterea vibraţiilor planetei şi ce pot experienţa umanii din cauza acestui efect?
     Tobias: Într-adevăr, aşa cum grilajul se schimbă, asta reduce strânsoarea voalului.  Când munca grilajului se sfârşeşte, asta la fel aduce potenţialul de eliberare a dualităţii în jurul vostru.  Dualitatea, într-un sens, este ţinut în locul de magnetizare a Pământului, şi aşa voi o să vedeţi că apar schimbări mult mai haotice decât în trecut.  Polurile magnetice a Pământului, totdeauna s-au schimbat, şi sânt tipare în aceaste schimbări.  Câteodată astea sânt rapide iar alte dăţi sânt foarte încete.  Dacă voi a-ţi complota aceste schimbări în intensitatea schimbărilor magnetice, voi o să vedeţi că astea corespund schimbărilor conştienţei pe Pământ.  Voi chiar a-ţi putea să trasaţi pe acestea comparat la evenimentele lumii.
     Acum voi o să vedeţi mult mai multe schimbări ciudate în polaritatea Pământului.  Nu este oare apropriat, aşa cum voi eliberaţi dualitatea, că polurile Pământului  să facă la fel, într-un fel să piardă din strânsoare?  Cauldre ne întreabă să intercalăm aici că voi chiar puteţi trasa asta prin serviciile voastre ştiinţifice care sânt la dispoziţia voastră - prin Internet.
     Polurile magnetice a Pământului, o să se schimbă chiar ciudat şi dramatic, şi după aceea o să ajungă la un punct de liniştire.  Şi toate astea v-a confunda pe oamenii de ştiinţă ai voştri, pentru că ei nu o să înţeleagă.  Dar voi o să înţelegeţi, pentru că voi ştiţi indicativele schimbărilor prin care voi şi umanitatea trece.
     În acelaşi timp intensitatea magnetică a Pământului v-a fluctua.  Se v-a schimba înapoi şi înainte.  O să fie perioade când polurile magnetice vor fi puternice şi după acea slabe.  Şi din nou, astea vor confunda pe oamenii ştiinţifici, pentru că asta nu v-a urma modelul din trecut.  Prin ce voi treceţi nu este normal.  Asta nu s-a întâmplat în trecut.  Şi într-adevăr rezonanţa vibraţiilor Pământului v-a continua să se schimbe.  V-a continua să crească.  A crescut mult în ultimii ani.
     Într-un sens, este un indicator neterminat a schimbărilor vibraţionale ale voastre proprii, vibraţiile voastre înălţătoare.  Deci, voi o să vedeţi asta...ceea ce este numit rezonanţa Schumann... v-a creşte, dar asta nu o să fie un model pre-zis.  Asta este cumva similar despre ce am vorbit la începutul sesiunii noastre de astăzi.  Voi o să vedeţi schimbări în jurul vostru.  Voi o să vedeţi extreme de polaritate care i-au loc în conştienţa umană.  Atunci voi o să vedeţi cum astea se schimbă în conştienţă şi afectează magnetismul şi vibraţiile Pământului.  Toate acestea sânt o cale frumoasă şi încântătoare de a spune că voi sânteţi pe un drum de înaintare.  Este timpul pentru energia de dualitate să se transforme în Energie Nouă de “patru”, despre care am vorbit.
     De aceea am venit noi astăzi aici, asta nu este o lecţie, dar o confirmare, spunând că voi ajungeţi la noi înţelegeri de dragoste, o dragoste pe care voi nu a-ţi cunoscut înainte şi o dragoste ce Spiritul nu a cunoscut înainte.  Şi asta vine din sinea voastră.
     Întrebare:  Dragă Tobias, de multe ori eu pot să văd potenţialul unei situaţii de dizastru.  De exemplu, dacă eu văd pe cineva că merge cu bicileta, eu pot să văd ca un fulger cum acea persoană se prăbuşeşte şi se loveşte, etc.  Dar, în realitate nu se întâmplă nimic la acea persoană.  Pot să-mi explici ceva despre asta?
     Tobias:  Într-adevăr, este potenţialul că un dizastru se v-a întâmpla.  Este un potenţial pentru un fel de dizastru să se întâmplă.  Asta face parte din energia de dualitate de care am vorbit.  Mergând pe bicicletă şi mergând pe lângă maşini, este un potenţial.  Şi tu vezi acel potenţial.  Tu vezi asta, în special acuma, pentru că eşti mult mai sensibil ca înainte.  Prin Limbajul Ah, tu începi să simţi astea.  Să nu-ţi fie frică de asta.  Tu vezi un exemplu frumos de dualitate, lucrând pentru a crea energie nouă.
     Acum, ocazional ce numeşti tu dizastru,  apare celălalt potenţial care este pus în forţă.  Este timp când clarvăzătorii voştri, sau cei care ghicesc...ei prezic ceva dezastru, dar asta nu se întâmplă.  Ei la fel văd un potenţial de energie care este antiteza ce i-a loc în acel timp.  Şi ocazional, asta se întâmplă.  Dar asta nu înseamnă că potenţialul pe care voi vedeţi este realitatea ce i-a loc.
     Aşa că tu te sperii singur când vezi acele lucruri.  Tu te miri...tu gândeşti că poate tu o să creezi accidentul pentru acea persoană? Nu, asta nu lucrează în felul acesta, nu până ce tu nu mergi şi îl împingi pe cel de pe bicicletă. (Râsete din audienţă).  Dar, tu eşti mult mai înţelept, şi nu te sperie pe tine acele gânduri.
     Asta este un exemplu frumos, Shaumbra, un exemplu frumos de dualitate despre care am vorbit - marmura albă şi cea neagră.  Chiar dacă marmura albă se exprimă în realitate, potenţialul marmurei negre stă exact lîngă asta.  Aşa lucrează dualitatea.  De aceea este că Metatron vine pe Pământ în acest timp.  El vine să ajute la Înţelegerea a ce noi numim “fizică spirituală”, dar care este de fapt  fizica Energiei Noi.
     Întrebare:  Dragă Tobias, este ceva ca să pot accelera procesul de a dezvolta abilitatea tehnicii şi a ştiinţei?
     Tobias: (Chicotând).  Este şi asta este simplu să scoţi asta din capul tău! (Râsete din audienţă)  Acum, asta este pentru voi toţi, nu numai pentru cel care întreabă.  Voi vă chinuiţi...oh, noi auzim acel mecanism în capul vostru din când în când!  Şi voi vă chinuiţi.  Voi aveţi un dar, o nouă înţelegere, un Limbaj Nou de Ah.  Inspiraţia o să vină la voi.  Asta v-a intra şi v-a merge sus la capul vostru câteodată pentru că creierul vostru minunat încă mai are nevoie de implementaţia a acestor planuri umane.  Dar, dacă vă permiteţi, este multă pricepere în sinea voastră.  Noi nu vorbim numai despre picepere spirituală.  Cu pricepere spirituală vin priceperi, cum lucrurile sânt şi cum asta ar trebui să fie.  Fiţi în Limbajul Ah.  Permiteţi la dualitate să plece.    
     Una dintre lucrurile care blochează procesul de inspiraţie, bolovanul din râu - este creierul vostru. Este creierul. Acum, să nu ne înţelegeţi greşit.  Mintea este un lucru minunat.  Este într-adevăr, dar nu este - culmea.  Face parte doar din proces.  Faceţi ca, creierul vostru să se ocupe de lucruri zilnice...mergeţi afară şi strângeţi paiele...curăţaţi zăpada...şi faceţi acele lucruri care o să ocupe mintea voastră pentru moment.  Priceperea care este deja în sinea voastră - şi noi putem vedea - astea o să vină la suprafaţă.  Sânt multe priceperi în sinea voastră, voi ştiţi asta.  Astea sânt ca nişte pachete, şi care aşteaptă să fie deschise.  Astea sânt ca daruri în sinea voastră.  Astea sânt ale voastre.  Voi nu le primiţi de alt undeva.
     Oh, sânt inspiraţii care vor să vină la suprafaţă, dar voi încă încercaţi să aduceţi până aici sus, (Tobias arată la capul lui Cauldre).  Ocupaţi-vă de ceva. (Chicotiri)  Mergeţi să lucraţi la o fabrică, faceţi munci de toată ziua.  Asta v-a permite la inspiraţie să se ridice, pentru că mintea voastră o să fie ocupată cu altceva.  Atunci poate să se ridice.  Atunci voi o să aveţi idei.  Asta o să fie împachetat în pricepere.  Voi o să ştiţi ce să faceţi cu asta.  Voi o să ştiţi la cine să mergeţi pentru asistenţă şi ajutor.  Atunci, voi puteţi să sfârşiţi cu munca de la fabrică şi să faceţi aceste lucruri să fie un succes.  (Râsete din audienţă).  
     În istoria omenirii, oamenii de ştiinţă şi filozofie, şi inventatorii care au venit cu idei mari, ei s-au folosit de o puţină cantitate din “mintea” lor, la stagiul de început a muncii lor.  Mintea intră mai târziu, la stagiul de implementare.  Deci, asta vă v-a da ceva ca să NU vă gândiţi pentru o perioadă de timp. (Răsete din audienţă).
     Întrebare:  Visurile mele au fost detailate în ultimele luni.  Eu îmi aduc aminte de conversaţia, cuvânt cu cuvânt, şi trupul meu simte interacţia fizică la trezire.  Am făcut eu într-adevăr... cu acea persoană pe planul astral pentru că, voalul se subţiază?   Este aşa de real.
     Tobias:  Într-adevăr, visurile vor continua să fie mult mai dinamice aşa cum voalul se subţiază.  Nu o să fie aşa o distincţie mare între starea voastră de treaz şi vis.  Voi o să vă găsiţi pe voi înşivă, şi mulţi dintre voi, că vă vorbiţi vouă în visele voastre, mirându-vă dacă asta este un vis sau realitate.  Este o nouă comunicare care este în starea de vis, o comunicare minunată.  Noi vă încurajăm pe voi să continuaţi să lucraţi cu asta.
     Asta este un lucru minunat, când visul şi realitatea se contopesc.  Asta înseamnă luarea tuturor energiilor şi punând toate împreună.  Numai este peretele care separă cele două.  Asta este un indicator minunat, că dualitatea se dizolvă încet.  Înţelegerea nouă a dragostei intră.  Da, visurile în particular, voi o să vă aduceţi aminte de detalii mult mai mult ca niciodată.
     Acum, să înţelegeţi că visurile încă se mai prezintă vouă într-o formă simbolică.  În general, să nu luaţi visele voastre literal.  Sânt o serie de simboluri.  Aşa cum voi vă deschideţi la Limbajul Ah, pe nivelul de sensuri umane şi cele divine, voi o să începeţi să înţelegeţi secvenţa acestor simboluri.
    Noi am vrea la fel...(pauză), la Cauldre nu îi place ce avem de spus aici, dar asta se întâmplă tot mai des. (Râsete din audeinţă). Dicţionarul vostru de vise şi enciclopediile de vise au fost unelte frumoase.  Dar ţineţi-le în biblioteca voastră.  Acolo aparţin astea chiar acuma!  Voi a-ţi fi mai bine fără astea în fiinţa voastră, în priceperea voastră, şi întrebând ce reprezintă simbolurile.  Dacă voi vedeţi un pod în visul vostru, asta nu necesar v-a fi ce dicţionarul de vise o să spună.
     Noi ştim că mulţi dintre voi aveţi dicţionare de vise acasă.  Mulţi dintre voi aveţi patru sau cinci din astea acasă!  V-aţi întrebat vreodată de ce vă trebuie patru sau cinci din astea?  V-aţi întrebat voi de ce astea nu sânt consecvente unul cu altul?  Dar, mergeţi în sinea voastră şi întrebaţi-vă pe voi înşivă ce reprezintă simbolul de pod...ce reprezintă stânca...ce reprezintă peştera...ce vrea lumea să spună în visul vostru.  Astea toate sânt simboluri de la voi înşivă.  Astea nu vin din afară.
     Acum, noi adăugăm o notă la sfârşit, o provocare pentru Shaumbra.  Învăţătura şi înţelegerea visului, este una dintre cea mai mare arie a descoperirii umane.  Voi aveţi oceanele voastre, câteva mai sânt de descoperit încă.  Voi aveţi universul, stele noi, planete noi - multe încă de descoperit.  Dar, chiar dincolo de asta este descoperirea a ce este ţinut în visurile voastre, pentru că în vise voi călătoriţi interdimensional.  Voi treceţi prin situaţii variate de conştienţă.  Prin înţelegerea visurilor, voi puteţi într-adevăr să înţelegeţi călătoria voastră.
     Învăţători, Shaumbra, noi vă încurajăm pe toţi care sânteţi atraşi de vise să lucraţi cu asta.  Când voi faceţi ...când voi începeţi acel drum de vise, să studiaţi  şi să înţelegeţi ce pot fi predate la alţii, acolo o să fie o călăuzire mare şi asistenţă în jurul vostru din regatul noastru şi din regatul uman.   Oh, de ce nu au petrecut mai mult timp umanii în descoperirea teritorului de vise aşa de vast? 
     Întrebare:  Tobias, este timp când eu pot fi fără agendă, fără un rezultat dorit, fără nici o expectaţie.  Dar, aşa cum mă mut spre viitor, eu nu pot să nu am ceva expectaţii.  Poţi tu să spui ceva despre procesul meu?  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr, tu ai fost antrenat să ai expectaţii.  Tu ai fost învăţat să gândeşti la un rezultat dorit.  Aşa cum conştienţa Energiei Noi, dragostea nouă, şi noua divinitate intră, asta repede v-a înlocui câteva din aceste griji şi îndoieli pe care le ai.  Acum, dragi prieteni, voi a-ţi vrea să aveţi un exerciţiu...voi a-ţi vrea ceva care este tangibil...voi a-ţi vrea de la noi să spunem că trebuie să faceţi asta sau aia.  Şi, este timp când facem asta.  Sânt lecţii ca şi astăzi care într-adevăr nu prea sânt lecţii deloc.   Asta face parte din procesul şi înţelegerea a unde sânteţi.
     Dualitatea vă lasă, şi este înlocuită cu Energia Nouă, energia de dragoste, dar nu o dragoste pe care voi a-ţi avut în trecut.  Dualitatea pleacă.  Voi nu trebuie să forţaţi asta afară.  Voi nu trebuie să gândiţi ca să puneţi afară.  Voi simplu permiteţi să meargă afară.  Este un proces care are nevoie de puţin timp.
     În acelaşi timp, să înţelegeţi că atunci când trupul vostru are dureri, iubiţi-l, îmbrăţişaţi-l.  Să ştiţi că asta face parte din proces.  Să nu încercaţi să scăpaţi de experienţa prin care treceţi.  Încercaţi să binecuvântaţi, pentru că într-adevăr este o experienţă minunată.  Când voi vă loviţi de punctele joase - şi voi o să vă loviţi - să ştiţi că asta face parte din ciclul de încolo şi încoace, de energia de aprins şi stins.  Face parte din felul dualităţii ca atare, eliberându-se.  Când voi mergeţi în acele joase energii, care ajută dualitatea să se transforme, eliberaţi-le.  Deci, să nu vă căţăraţi afară din cele joase, dar onoraţi spaţiul în care mergeţi.
     Mulţi dintre voi sânteţi preocupaţi că dacă voi daţi drumul la lucruri atunci când sânteţi în punctele joase, voi o să cădeţi în groapă şi nu vă puteţi întoarce, şi poate o să fiţi mâncaţi de nişte dragoni în întuneric. (Râsete din audienţă)  Dragi prieteni, asta nu lucrează în acest fel pentru voi, niciodată.  Nu lucrează în acel fel.  Când voi sânteţi în acele puncte joase, să nu vă forţaţi să mergeţi afară.  Să înţelegeţi că asta este un ciclu energetic.  Să înţelegeţi, într-un fel, că tot ce se întâmplă în sinea voastră, că este ceva spiral care trece prin voi la un timp apropriat.
     În timpul acesta, căutaţi pe prietenii voştri.  Spuneţi-le lor prin ce treceţi.  Voi o să găsiţi că şi ei trec prin experienţe comune şi în acea descoperire, este o nouă înţelepciune şi este o nouă energie.  Pentru toţi Shaumbra, voi toţi, noi vă sugerăm - a da, şi la Cauldre, noi sugerăm muncă de uşurare care ajută ca Energia Veche  să se mute afară din trupul vostru.  Ele au o tendinţă să rămâne înţepenite acolo.  Faceţi munca de uşurare care ajută să înţelegeţi respiraţia voastră.  Aşa simplu cum se pare, respiraţia este o unealtă minunată...şi voi uitaţi să folosiţi asta conştient.  Aveţi o muncă de uşurare care vă ajută să auziţi vocea voastră proprie. Sânt sfătuitori minunaţi în toată lumea, în familia Shaumbra, care sânt buni ascultători. Şi câteodată asta este tot de ce aveţi nevoie.
     Acum, un alt punct aici, şi asta este ceva ce noi deja am menţionat înainte.  Noi am vorbit despre neîncrederea de sine pe care voi aveţi.  Noi v-am vorbit astăzi despre mari informaţii: Până la urmă, acasă de Acasă, primele raze, acum vă ating. Pentru prima dată energia de Acasă vă atinge şi se confirmă vouă şi se împarte cu voi.  Asta v-a lua loc într-o perioadă de timp.  Asta v-a începe cu puţin în sinea voastră.  V-a creşte, şi atunci v-a atinge mult mai multă conştienţe de masă.
     Asta este o mare informaţie, şi deschide uşa la o mare neîncredere de sine.  Asta face parte din dinamicul energiei a ce se petrece acum.  Asta face parte din întregul proces de transformare a dualităţii în Energia Nouă.  Asta este apropriat. Când neîncrederea de sine intră, dragi prieteni, asta este una dintre ciclurile, ce voi a-ţi numi poate cicluri joase.  Să nu încercaţi să puneţi pătura peste asta, sau să stingeţi sau să negaţi. Treceţi prin asta.  Treceţi prin neîncrederea de sine.  Asta este una dintre şerpi pe drumul vostru.  Asta, este acolo pentru un scop.  Încă mai ajută la producerea energiei care o să vă împingă înainte, ce vă împinge divinitatea voastră proprie la nivele noi de înţelegeri.
     Pentru perioada următoare de timp, până ce ne întâlnim din nou, simplu relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de asta.  Voi a-ţi lucrat greu.  Înţelegeţi că această dragoste intră.  Fiţi într-un loc de pace şi integrare în sinea voastră.  Voi nu aveţi temă de casă pentru următoarele 30 de zile sau aşa ceva, dragi prieteni.
     Noi vă iubim mult, şi noi TOTDEAUNA sântem cu voi.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.