SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA A NOUA
THE VOID OF ASCENSION
VIDUL ASCENSIUNII
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
5 MAI 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias:  Şi aşa este dragi prieteni, şi învăţători, că noi ne adunăm împreună cu voi în acest cerc a Energiei Noi.  Este o plăcere să fim împreună cu voi.  Energia este caldă şi iubitoare.  Este plină cu înţelegere şi plină cu esenţa călătoriei voastre.
     Pentru cei care cred că este energizant pentru noi ca să venim aici, atunci voi nu a-ţi înţeles bine.  Dar asta ne energizează pe noi ca să fim aici cu voi.  Ne face, cum să spun - piele de gâscă peste toată fiinţa noastră eterică. (Râsete din audienţă).
     Pentru cei care văd culorile celor care vin în jurul vostru, şi cei care sânt pe această scenă, voi o să vedeţi licăriri peste tot, aşa cum noi intrăm în templul vostru sacru.  Un templu sacru...asta este ceea ce voi creaţi aici, Shaumbra, învăţători.  Când voi vă adunaţi ca acuma, voi creaţi templul Energiei Noi.  Voi ne-aţi permis în spaţiul vostru sacru.  Voi ne-aţi permis să trecem uşa şi să intrăm în templul vostru divin.
     Noi scoatem pantofii în onoarea voastră.  Cauldre...crede că noi-am spus să-şi scoate pantofii pentru că nouă nu prea ne plac acele lucruri interesante pe piciorul lui.  Dar, este felul nostru de a arăta onoare pentru voi, când noi ne scoatem pantofii şi sântem aici cu voi.  Noi vă mulţumim că ne aduceţi în templul Energiei Noi.
     Dragilor, ce onoare este pentru noi ca să fim aici!  Ce onoare ca să vedem ce faceţi voi!  Nu este un lucru mărunt ca să fiţi primii în Energia Nouă.  Noi o să vorbim despre asta astăzi.  Noi o să vorbim ce într-adevăr este Energia Nouă.  Dar, ce onoare este ca să fim noi aici!
     Noi trimitem multă dragoste.  Asta nu trebuie spus în multe vorbe.  Simţiţi voi ce noi vă trimitem vouă?  Simţiţi voi ce creaţi voi aici, cei care staţi aici în această cameră şi cei care se conectează prin pagina de internet.  Oh, ce creaţi voi!
     Într-un fel voi puteţi spune că noi vă fotografiăm pe voi, cu toate că Cauldre a spus că este interzis fotografierea! (Chicotiri)  Noi luăm un tip de fotografie când noi ne adunăm cu voi.  Noi punem fotografiile astea pe perete, aici pe partea noastră a voalului. Noi înşirăm fotografiile acestui grup, a cercului Crimson.  Noi punem şi fotografii individuale a fiecăruia dintre voi care sânt aici şi cei care citesc aceste materiale.  După aceea noi facem o comparaţie...noi ne uităm la cele de acum un an sau doi.  Noi vedem schimbările uriaşe care au luat loc în sinea voastră.
     Şi voi puteţi vedea fotografiile.  Trebuie doar să cereţi asta.  Noi o să aducem aici în această cameră unde toată aceste fotografii vor fi expuse.  Noi o să aducem aici noaptea în visele voastre, sau poate chiar şi în starea voastră trează.  Aşa cum voi eliberaţi dualitatea, voi o să învăţaţi să călătoriţi fără maşini şi avioane.  Şi aşa voi puteţi avea o privire a fotografiilor voastre, progresul pe care l-aţi făcut în câţiva ani.
     Oh, ştiţi voi că nişte ani reprezintă doar o perioadă scurtă de timp, după ce voi a-ţi avut sute sau mii de vieţi!  Uitaţi-vă ce voi a-ţi făcut într-o perioadă scurtă de timp!
     Această cameră se umple cu energiile acelora care vin aici pentru aceste lecţii, cu acelora care sânt ca invitaţi, şi restul care se adună în jurul cercului...urmărând...onorând...şi simţînd dragostea unui număr mic de umani care au mers pe un drum lung, lung şi dificil în multe vieţi.
     “Da”, este ce am auzit noi de la voi acum o lună. “Da”, este ce am auzit de la sufletele voastre şi de la egoul uman şi conştienţa voastră, când Metatron a întrebat, “Sânteţi gata dragilor?”.  “Da”, este ce am auzit când noi am întrebat, “Sânteţi gata să vă eliberaţi pe voi înşivă, şi lucruri ce v-au ţinut înapoi?”
     Într-adevăr, au fost cei care au dat răspunsul de “da”!  “Da, Spirit, dar trebuie să-mi dai asta şi asta!”. Şi voi ştiţi ce, dragilor, asta este apropriat!  Noi trebuie să ştim de ce fel de lucruri aveţi voi nevoie pe Pâmânt.  La fel şi fiinţa şi sufletul vostru propriu trebuie să audă asta.
     Vouă v-a fost frică să cereţi diferite lucruri.  Voi v-aţi gândit că găleata Spiritului a fost limitată.  Voi a-ţi crezut că a fost doar o cantitate de supă în vasul Spiritului!  Voi a-ţi vrut să fiţi siguri că este destulă pentru fiecare uman pe Pământ.  Noi vă iubim pentru asta!  Dar asta este ca şi un vas fără fund.  Este mult mai mult decât trebuie pentru fiecare.
     Este important pentru noi ca voi să ne spuneţi de ce aveţi nevoie.  Poate noi nu putem să vă aducem în formă palpabilă, ca un produs material.  Dar, noi putem să vă aducem energia şi dragostea noastră.
     Când voi cereţi lucruri, asta ajută pe sufletul vostru propriu ca să ştie de ce aveţi nevoie în acest timp.  Să nu vă fie frică să cereţi.  Dragilor, spuneţi-ne dacă aveţi nevoie de dragoste sau înţelegere.  Şi daţi-vă voie vouă înşivă să simţiţi şi să ştiţi că aveţi nevoie de abundenţă acuma.
     Să nu vă limitaţi la cât aveţi nevoie, sau când şi unde.  Simplu puneţi afară vibraţia că acuma este timpul pentru aceste lucruri umane, pentru aceste lucruri emoţionale, pentru aceste lucruri spirituale ca să intră în viaţa voastră.  Ah, astea o să fie aduse la voi.  Asta este una dintre energiile fizicii ce face parte din Energia Nouă.  Asta vine la voi.
     Şi, “Da”, este ce noi am auzit când Metatron a întrebat, “Sânteţi gata să vă arătaţi cine sânteţi? Sânteţi gata să exprimaţi fiinţa voastră şi divinitatea voastră? “Da”, este ce noi am auzit când Metatron a întrebat, “Sânteţi gata să vă iluminaţi divinitatea vostră?”  Să nu ţineţi asta în secret, sau spaţiu ascuns, dar să iluminaţi în fiinţa voastră şi în jurul vostru.
     “Da”, este ce noi am auzit - un cor de “da-uri” venind de la Shaumbra - când voi a-ţi fost întrebaţi, “Sânteţi gata să ştiţi cine sânteţi într-adevăr?”  Nu iluzia cu o limitare umană, nu iluzia a acelora care sânt prinşi în ciclurile vieţii pe Pământ.  Dar, sânteţi gata să vă cunoaşteţi pe voi înşivă ca fiind Dumnezeu?
     Voi a-ţi plecat de Acasă de mult timp...dar de adevăratelea nu prea mult timp.  Voi care a-ţi fost în Regat cu Regele şi Regina, într-o zi voi o să moşteniţi tronul.  Voi o să aduceţi asta în fiinţa voastră.  De aceea este că Metatron v-a întrebat, “Sânteţi gata să cunoaşteţi că voi sânteţi cei care moşteniţi tronul?”
     Sânt multe implicaţii în asta, ce o să continuăm să discutăm cu voi.  Dar, este timpul pentru voi să fiţi Dumnezeul de Sine în felul vostru, şi la fel să fiţi în unitate cu Tot Ce Este, dar acum cu o identitate separată.  “Sânteţi gata să ştiţi cine sânteţi?”
     Sânteţi gata să primiţi Fructul Trandafirului?  Şi ce noi am auzit a fost, “Da, dar eu parcă sânt în confuzie ce asta reprezintă!”  Asta este proprietatea a cine sânteţi voi, divinitatea voastră.  Este acel fel de “a şti” că voi a-ţi creat toate soluţiile, chiar înainte ca experienţele să vină la voi în viaţa voastră.  Fructul Trandafirului este divinitatea voastră.
     Când noi am întrebat, “Sânteţi gata să primiţi asta”, voi a-ţi răspuns pe tot globul Pământesc şi în inimile voastre individuale, “Da, Metatron! Da, Spirit, şi Da, Tobias!  Noi sântem gata!  De ce oare tu crezi că noi am trecut prin atâtea dificultăţi? (Râsete din audienţă).  De ce oare trebuie să ne întrebi aceste întrebări?  Nu ţi-am spus noi ţie mereu şi mereu?”  Dar, Metatron a întrebat din nou pentru că timpul este foarte apropriat acum.
     Noi v-am întrebat, “Sânteţi gata să permiteţi spaţiul celorlalţi, să înţelegeţi că ei sânt în călătoria lor proprie?  În timpul lor potrivit, ei o să vină la voi.  Dar, între timp, este ca voi  să permiteţi lor să joace jocul lor, să permiteţi ca sufletul lor să se dezvoltă, să experienţeze şi să crească aşa cum voi a-ţi făcut.
     Dragilor, când noi v-am întrebat, “Sânteţi gata să vă iubiţi pe voi înşivă”, noi v-am auzit de peste tot...”poate, poate”. (Râsete) Asta a fost cel mai dificil să răspundeţi, pentru că a fost o întrebare foarte adâncă în sinea voastră.  Această întrebare a ridicat probleme pentru voi noapte după noapte şi după noapte, despre meritul vostru de sine.
     “Sânteţi gata să vă iubiţi pe voi înşivă?”  Voi a-ţi avut o privire în visele voastre, chiar şi în starea voastră trează despre lucruri pe care voi le-aţi făcut în trecut.  Au fost trădări, omorâri, boli, abuz de putere, şi corupţie.  Voi a-ţi creat toate aceste lucruri în energia de dualitate.  Şi după aceea voi v-aţi judecat pe voi înşivă.
     Sânteţi gata să vă iubiţi pe voi înşivă, dragilor, acuma?  Sânteţi gata să înţelegeţi că toate astea au fost despre experienţele voastre?  Voi a-ţi plătit datoria pentru acelea.  Voi a-ţi plătit datoriile voastre , viaţă după viaţă.  Acum numai este nici un scop să reţineţi nimic din trecut înafara de înţelepciunea experienţelor.  Spiritul sau Metatron şi restul nu ţin nici o judecată.  Ei nici nu ştiu ce înseamnă păcat.  Ei nici nu ştiu ce înseamnă ce voi numiţi karma, pentru că voi a-ţi pus asta pe voi înşivă.  “Sânteţi gata, dragilor. Noi vă cerem astăzi, să vă iubiţi pe voi înşivă mult şi intim”
     Voi a-ţi fost învăţaţi că nu este bine să vă iubiţi pe voi înşivă.  Dar, dragi prieteni, asta este cel mai sacru lucru pe care voi puteţi face! Iubiţi tot ce sânteţi voi, şi înţelegeţi că toate experienţele acelea v-au adus la acest moment de înţelepciune.
     Dragilor, Metatron la fel a întrebat, “Sânteţi gata să eliberaţi iluzia de dualitate?  Sânteţi gata să eliberaţi, chiar dacă nu prea ştiţi ce vine în locul iluziei de dualitate?  Oh, o mare provocare!  Mulţi dintre voi a-ţi spus, “Eu sânt gata să eliberez asta, eu sânt aşa aproape de asta, şi parcă nici nu ştiu că este acolo”.  Dualitatea este o parte înnăscută în mine, a cine sânt eu”, şi voi mai spuneţi că, “eu nu ştiu cum să eliberez asta”.  “Da-ul”, care a venit din inima voastră şi din fiinţa voastră, care a ieşit din gura voastră, asta a fost ca voi toţi să auziţi...acest “da”, care infiinţează o energie şi care ajută să eliberaţi dualitatea.
     Voi încă nu ştiţi în ce vă mutaţi, acest lucru numit Energie Nouă.  Este misterios.  Este eluzivă.  Este încă de neînţeles pentru voi la acest punct.  Dar, o să vină.  Noi o să vorbim despre asta acum.
     Când Metatron a vorbit despre vânt şi ploaie şi cutremure de Pământ, într-adevăr el a vorbit despre acele lucruri pe care voi o să le găsiţi în ziare.  Şi el a transmis un mesaj vouă despre voi.
    “Sânteţi gata pentru focul care v-a trece prin corpul vostru fizic?” Voi o să ştiţi despre acel foc, v-a fi ca şi o gripă.  Poate o să fie ca o iritaţie de piele.  Poate o să fie ca nişte călduri.  Astea sânt focurile care vin din curăţirea internă pentru că este multă fricţiune care i-a loc acuma în fiinţa voastră energetică la un nivel foarte adânc.  Fricţiunea cauzează căldura care produce focul intern.  Aceste focuri curăţă fiinţa internă şi curăţă cicatricele vechi.  În pădurile voastre sânt pomi care au căzut.  Sânt dărămături pe jos.  În fiinţa voastră se întâmplă ceva asemănător.  Sânt lucruri care cer să fie curăţate acum.  Focurile interne ajută la eliberarea acestora.
    Şi cutremurele vin...într-adevăr, Metatron a vorbit despre mişcări şi bubuiturile care sânt în sinea voastră, şi despre durerile de corp. ADN-ul vostru se schimbă chiar acuma în voi înşivă.  Într-adevăr noi sântem lângă voi noaptea.  Noi stăm în jurul vostru şi ajutăm la amortizarea acelor efecte.  Voi vă schimbaţi ADN-ul vostru, moleculele voastre la fiinţa nivelului atomic al vostru.  Voi vă schimbaţi în sinea voastră, şi asta v-a cauza cutremure.
     Voi ţineţi urme energetice din trecut în ţesuturile voastre, în oasele voastre şi peste tot în corpul vostru fizic.  Câteodată asta produc cutremure în voi pentru a elibera aceste urme din sinea voastră.  Când astea se întâmplă, să nu veniţi la noi şi să spuneţi, “Metatron şi Tobias, de ce ai făcut aceste lucruri mie?  De ce corpul meu are dureri?”  Este pentru că voi eliberaţi.  Înţelegeţi acest proces şi mergeţi cu asta.
     Şi apele care vin...apele...astea reprezintă lacrimi.  Astea sânt lacrimile inimii voastre.  Într-adevăr este o tristeţe pentru a părăsi energia veche, energia dualităţii pe care voi a-ţi chemat de a fi de acasă pentru un timp lung.  Lacrimile inimii voastre ajută să scăpaţi de rămăşiţele emoţionale din trecut.  Astea curăţă vechiul şi vă ajută să vă mutaţi în nou.
     Ah, şi vânturile.  Vânturile în sinea voastră.  Nu este de mirare că aveţi vânturi în sinea voastră, pentru că dragilor, voi treceţi prin asta chiar acuma!  A-ţi pus voi capul afară vreodată pe geamul de la maşina care mergea cu 100 de mile pe oră?  Voi a-ţi fi putut simţi curentul.  Asta este ceea ce voi faceţi chiar acuma.  Voi intraţi aşa repede în Energia Nouă că asta cauzează tipul de vânt în sinea voastră.  Şi, vânturile la fel curăţă şi eliberează.  Câteodată vânturille sânt ca nişte perii de catifea curăţând întreaga voastră fiinţă foarte blând şi cu alinare.  Alte dăţi parcă vânturile sânt zgomotoase ca un hurican sau un tornado.
     Toate aceste lucruri se întâmplă în sinea voastră aşa cum voi mergeţi în Energia Nouă.  Multe despre ce a vorbit Metatron la ultima noastră adunare, a fost despre voi.  A fost despre voi.
     Voi la fel o să vedeţi că astea se întâmplă în lumea voastră.  Chiar cum voi vă schimbaţi conştienţa, asta ajută pe alţii să-şi schimbă conştienţa lor.  Chiar acă voi staţi toată ziua într-un birou şi nu aveţi multe contacte cu oamenii, conştienţa care se schimbă în sinea voastră afectează pe alţii în jurul vostru.  Ei trec prin proces la fel ca şi cum voi treceţi.  Procesul lor o să fie mai uşor pentru că ei o să aibă învăţători - voi - voi o să-i călăuziţi.  Ei o să vină la voi în timpul apropriat.
     Energia lui Metatron este ferm pe Pământ.  A luat un timp până ce a venit aici.  A luat un timp lung pentru Metatron să ajusteze energia şi a luat un timp pentru voi ca să fiţi în stare să absorbiţi asta.  Dar, această energie este ferm aici şi acum.  Numai este nevoie să fie trimişi mesageri.  Numai este nevoie de filtre sau bariere ca şi cum am folosit înainte.  Este aici.
     Metatron, dragilor, Este Voi.  Metatron este energia colectivă a acelora care merge în Energia Nouă.  Voi puteţi vedea reflecţia voastră în Metatron.  Este iluminarea a cine sânteţi voi.  Este divinitatea voastră.  Metatron care s-a întrodus la voi ca “vocea voastră în Spirit”, este o parte din voi care nu a fost în stare să se integreze la nivelul Pământului, pentru multe, multe cauze.  Metatron este conştienţa divină care nu a fost capabilă să intră în dualitate până acuma, şi această energie a lui Metatron, a voastră, a divinităţii voastre este acum ferm plantat aici.
     A fost o plăcere pentru această conştienţă a lui Metatron să vă vorbească acum o lună.  Conştienţa lui v-a continua să vă vorbească, dar recunoaşteţi pe voi înşivă în asta.  Recunoaşteţi-vă pe voi înşivă Shaumbra în vocea lui Metatron.  Metatron v-a continua să lucreze cu voi.
     Acum, avem un musafir special care vine pentru acestă lecţie. El a venit în ultimul timp, puţin cu puţin, venind în timp apropriat.  El vine astăzi pentru o celebrare şi la fel să vă dea un exemplu din călătoria lui în Energia Nouă.
     Cel care vine astăzi aici a fost un vizitator la ultimele noastre discuţii.  Este energia lui Gautama, cunoscut sub numele de Buddha sau Siddhartha.  El este cunoscut cu multe nume ca şi cel care este Iluminat - esenţa adevărată a cuvântului Buddha este, “Cel Iluminat”.  Gautama este prezent, în special în acest timp a anului, timpul lunii Mai, timpul în care Buddha a înţeles că a primit iluminarea lui sub copacul BO.
     Gautama vine astăzi ca să fie cu noi, când noi vorbim despre Energia Nouă a Pământului.  Energia lui Gautama este prezentă printre voi, simţiţi acestă energie fluidă de aur care se mută înăuntru şi înafară, licărând în toate culorile, plină cu calităţi de aur.
     Noi l-am invitat pe Gautama la câteva din întâlnirile noastre recente.  Noi într-adevăr l-am adus pe el la Salt Lake, când noi am vorbit despre schimbarea adevărului, un adevăr evaluat.  Nu este un adevăr singular şi static.  Adevărul se dezvoltă în fiecare moment a timpului şi schimbă conştienţa.
     Uitaţi-vă la pictura voastră pe care am pus pe perete.  Voi cunoaşteţi adevărul de acum doi ani.  Adevărul pe care voi ştiţi acum este diferit.  Voi v-aţi transformat şi voi sânteţi mai înţelepţi.
     Noi l-am adus pe Gautama la Salt Lake (Seminarul lui Tobias din 30 Martie, “Ce este adevărul).  Şi noi am vrut ca să ştiţi că adevărul evoluează şi se schimbă.  Viaţa voastră şi adevărul vostru se v-a schimba, chiar faţă de astăzi. Acum o săptămână şi o zi Gautama a venit în acest loc New York City(Seminarul lui Tobias din 27 Aprilie, festivalul Wesak) în templul şi sanctuarul ce a fost făcut pentru el. Energia lui a fost prezent cu cei care au fost acolo.
     A fost important ca energia lui să fie acolo, pentru că noi am vorbit despre realizarea la care a ajuns Siddhartha.  A fost o întâmplare pe care el nu a putut să aibă în viaţa aceea a lui.  El a înţeles asta.  El a ştiut despre asta în mintea lui, şi el a simţit vibraţia lui în toată fiinţa lui.  Dar, el nu a putut să fie în acea conştienţă pentru că energia nu a dat voie în zilele lui.   El a venit acum o săptămână şi o zi în acest oraş ca să ofere mesajul despre a merge în Creaţia Vidului.   Şi el o să vorbească mai mult astăzi prin mine Tobias şi Cauldre.
     Înainte să trecem la Lecţia a Noua din Seriile Ascensiunii, dragi prieteni, noi o să luăm o pauză scurtă.  Noi vă cerem să respiraţi adânc.  Noi o să ajustăm energiile a acestui templu sacru.
     *****
     Gautama zâmbeşte, pentru că el ştie că voi sânteţi cei care mergeţi pe acest drum.  Voi sânteţi căutători, căutând adevărul, căutând răspunsurile în sinea voastră.  Ca şi Buddha, voi nu vă opriţi pentru nici un fel de adevăr pe drum.  Voi nu vă opriţi ca să plantaţi piciorul vostru şi să spuneţi, “Asta este adevărul.  Eu nu voi continua”.  Voi la fel sânteţi Buddha...sânteţi acei Iluminaţi.
     Eu voi spune o poveste scurtă.( Tobias chicotează).  Cauldre, (Geoffrey Hoppe) râde.  El crede că povestea mea este amuzantă. Dar, într-adevăr, eu pur şi simplu l-am întâlnit pe Gautama sau Buddha în viaţa mea când am fost Tobias.  În acel timp eu am fost un negustor.  Eu am călătorit în locuri îndepărtate ca să fac cumpărături pentru rege.  Câteva din călătoriile mele au fost poate mai lungi ce nu i-a plăcut regelui.
     Eu am fost atras în aria în care Gautama a predat.  Eu am auzit că el a fost în satul nu departe unde eu am făcut cumpărăturile, şi aşa eu am plecat ca să-l întâlnesc şi să-l ascult.  Eu în acel timp am fost un bărbat tânăr.  El a fost în anii lui mai de vârstă înaintată.  Eu am stat şi am ascultat tot ce a spus el.
     Eu am fost un Evreu, şi am avut încredere adâncă în mine,şi totuşi căutând şi investigând mereu.  În timp ce am fost foarte strict cu credinţa mea proprie, mie totdeauna mi-a plăcut să aud ce alţii au avut de spus.  Când l-am auzit pe Gautama în acea zi, eu am văzut pacea pe faţa lui şi prezenţa divină în jurul lui, şi asta a schimbat mult gândirea mea.
     Eu l-am ascultat ore în şir şi după aceea am avut plăcerea să vorbesc cu el pe scurt.  Nu au ieşit  multe cuvinte din gura lui, dar a fost multă energie care a curs afară din inima lui.  Eu l-am întrebat; “Dragă Iluminatule, prinţul Buddha, spune-mi despre adevărul pe care tu l-ai găsit.  Ce şti tu, ce ar trebui să ştiu şi eu”.
     Buddha a izbucnit în râsete şi  a spus; “De ce gândeşti tu că eu am găsit adevărul?  Eu am răspuns; “Dragă Buddha, pentru că ei spun că tu eşti cel Iluminat.  Tu eşti denumit Cel Înţelept”.
     Din nou el a râs şi a spus;”Adevărul totdeauna a evaluat.  Tu nu ai să-l găseşti niciodată.  Tu doar ai putut să realizezi că sânt nişte energii cu care ai avut de a face.  Când gândeşti că ai găsit adevărul, este timpul să mergi înainte.  Este timpul să cauţi nivelul următor a adevărului”.  “De ce crezi că eu am continuat să merg de la un sat la celălalt, ca să nu învăţi pe oameni tot ce ştiu, şi că nu sânt satisfăcut să stau într-un singur loc?”
     Dar, el a spus, “Eu învăţ pe toţi că adevărul este în sinea voastră, că Ilumânarea este în voi.  Voi nu o să găsiţi asta în alte persoane sau alte locuri”  Şi atunci o tristeţe a venit pe faţa lui Gautama.  El a spus, “Şti tu dragă Tobias, că asta este mesajul meu, şi totuşi foarte puţini vor să audă asta?  Ei vor să vadă miracole”.  El a continuat să spună, “Eu pot să fac câteva miracole.  Dar, astea sânt şmecherii într-un fel, sau poate miracole.  Dar, eu nu vreau să fac astea, pentru că eu nu vreau să concentrez energia mea pe astea.  Ei vor miracole, şi ei nu vor să audă  că astea sânt în sinea lor.  Ei vor un mântuitor.  Eu nu pot să fiu acela, şi aşa eu continui să caut adevărul meu înlărgit.  Eu pot doar să sper că mesajul despre divinul de sine atinge câţiva urechi”.
     Acea viaţă în care eu l-am întâlnit pe Gautama a avut un impact uriaş.  Puteţi voi să imaginaţi ce plăcere este pentru mine ca să-l am pe Gautama în prezenţa noastră astăzi, să fie cu voi energetic, şi la fel să dezvăluie cine sânteţi voi?
     Gautama a fost născut în familia regală, a fost un prinţ.  Asta ar putea să vă spună ceva aici...că el a fost un prinţ, născut în regat la regele şi regina, familie regală.  Şi într-o zi el v-a moşteni tronul.  Nu este nici o coincidenţă în această poveste!
     Părinţii lui şi familia a ştiut că a fost ceva diferit la el.  Sună asta familiar vouă, dragi prieteni?  Ei au încercat să-l ţină departe de drumul de iluminare, de a urma o călătorie dificilă.  Ei l-au răsfăţat în multe căi.  Ei l-au apărat în multe căi şi nu i-au dat voie lui să vadă dificultăţile şi problemele călătoriei umane.  Dar, a fost ceva ce l-a necăjit în sinea lui ce a vrut să exploreze pe dinafară, şi să ajută ca el să înţeleagă cine a fost el în interiorul lui.  Asta vă sună familiar, Shaumbra?
     Deci a fost că Gautama a încercat să satisfacă pe cei din jurul lui.  El s-a căsătorit foarte tânăr, când el a avut doar şaisprezece ani.  El s-a căsătorit că asta a fost cerut de la el.  Asta a fost o energie ce alţii au pus pe el.  În câţiva ani el şi nevasta lui au adus pe lume un copil.
     Şi, ce a făcut el?  Ce a făcut el?  El a plecat.  El a fost deziluzionat cu viaţa lui.  El a renunţat la lumea regală în care el a trăit.  Oh, puteţi voi să imaginaţi titlurile în ziarele voastre dacă el ar fi trăit astăzi? “Tatăl abandonează familia”  sau “Prinţul părăseşte  familia pentru o călătorie egoistă”.
     Dar, Gautama a trebuit să caută adevărul lui propriu şi divinitatea lui proprie.  El a părăsit familia regală şi a luat drumul sărăciei.  Asta vă sună familiar, dragi prieteni?  El a luat promisiunile purităţii.  El şi-a schimbat îmbrăcămintea şi identitatea lui, dragi Shaumbra.
     Gautama a simţit că trupul lui şi partea lui umană nu erau apropriaţi.  Astea l-au ţinut pe el înapoi, l-au ţinut de la faptul că cine a fost el într-adevăr.  Şi aşa el a abuzat de trupul lui că nu l-a hrănit.  El a încercat să nege pe el însuşi, în loc să urmeze cântecul din inima lui.  El a făcut asta în căutarea lui pentru adevăr.  Sună asta familiar vouă, dragi Shaumbra?
     El a plecat de la relaţia cu familia lui, de la toţi pe care i-a cunoscut.  El a îndurat multe asprimi fizice şi emoţionale pe drumul lui.  Şi el a mers ca să studieze cu un învăţător, un învăţător minunat şi înţelept.  El a studiat, dragilor arta de “nimic”, gândind că dacă el a golit toată fiinţa lui, el v-a ajunge la faptul de a şti cine a fost el.  El a studiat din greu şi mult cu acest maestru de eliberare.
     Gautama este aici să spună că ce a făcut el a fost încă un nivel de negare.  El a negat mintea lui şi abilitatea lui de a funcţiona şi la fel să aibă vibraţii şi energii care să treacă înăuntru şi înafara trupului lui.  El a fost învăţat în învăţăturile lui cum să-şi blocheze mintea lui, şi la fel cum să-şi oprească curgerea energiei prin el.  El a făcut asta cu corpul lui.  La fel el a negat dragostea pentru corpul lui. 
     El a învăţat să facă astea.  El a învăţat că durerea nu este aşa de amuzantă!  El a învăţat că există multe stări greşite şi modificate pe care puteţi lua când corpul şi mintea sânt la acel nivel adânc de negare.  Dar, el a realizat că aceste stări greşite nu erau bazate în trai şi realitate.  Astea au fost la fel iluzii.  Astea nu au adus esenţa de dragoste, esenţa de Spirit şi esenţa adevărului.
     Gautama s-a “amuzat” jucând cu acest nivel adânc de negare...când părul lui a căzut afară, pentru că nu a fost nutriţie în corpul lui ce să hrănească părul...şi unghiile de la picioare au căzut.  El nu şi-a iubit corpul lui.  El a negat corpul lui...şi când oasele au devenit fragile, atunci el a învăţat multe despre negare, despre acel “nimic”
     Într-o zi vocea internă în Gautama a realizat că asta nu a fost adevărul ce a căutat el.  Asta a fost doar un aspect.  Deci aşa el a plecat şi a continuat drumul lui în continuare.  El a continuat meditaţiile lui adânci.  El a continuat cu ceremoniile.  El a continuat cu acele practici sacre.  Într-un sens, astea l-au ajutat şi l-au împins mai departe.  Astea au creat puncte joase pentru el.  Oh, într-adevăr Gautama a avut depresii, şi frică şi nelinişte.  Dar, ce a făcut el într-adevăr a fost că el a creat pentru el un punct josnic care eventual l-a ajutat să meargă la un nou nivel de iluminare.
     Pe drumul lui el a auzit de un alt învăţător.  Învăţăturile acestui om cu înţelepciunea nouă a sunat adevărat şi în adâncul lui.  Deci, aşa el a mers la cel de al doilea maestru.  Acesta l-a învăţat arta de ne-percepţie.  Asta l-a învăţat pe el că toate lucrurile sânt pur şi simplu iluzii.
    Gautama a iubit această învăţătură, jocul minţii, şi de a nu avea percepţii, de iluzie a lucrurilor, eliberarea tuturor lucrurilor.  Într-un sens, asta a fost antiteza negărilor pe care le-a studiat înainte.  Dar el a învăţat repede că, “ne-percepţia” este simplu o altă formă de negare.  Când totul este o iluzie şi nimic nu este adus înapoi, când este o negare a “acumului” pe care o experienţaţi...asta este o altă formă de negare.  Sună asta familiar vouă Shaumbra?
     Gautama a plecat de la cea de a doua şcoală cu multă disperare, negăsând răspunsul şi adevărul pe care el a căutat cu adevărat.  La un punct anume el a realizat că această viaţă de negare şi blocare şi ne trăind în “acum”...nu au fost adevărate.  El a re-început să mănânce, să-şi hrănească trupul lui cu energia de care a avut nevoie.  El a mers înapoi la viaţa de oarecare abundenţă.  El a realizat că neavând abundenţă a cauzat durere.
     Cu această nouă înţelepciune el a avut o balanţă de înţelegere...de energii...de abundenţă...de a hrăni corpul lui...şi de a permite la energie să curgă prin mintea lui.  El a venit înapoi în starea de “acum”, reluând relaţia cu cei care erau familia lui şi cu prietenii lui.
     Înţelegeţi voi ce Gautama spune vouă astăzi, dragi prieteni?  După ce el a îndurat durere şi suferinţă prin negare, el a primit marea lui iluminare în acea viaţă.  În timp ce el a stat sub un copac, Gautama a realizat că într-adevăr el a fost Spiritul, experienţându-se prin forma lui umană, dar el a fost Spiritul.
     Când el a înţeles asta la cel mai adânc nivel în sinea lui, alţii au văzut asta pe faţa lui şi în înfăţişarea lui.  Ei au început să-l urmeze.  Ei au vrut ce el a avut.  El a spus la cei care l-au urmat mereu, “Asta este în sinea voastră, eu pot să vă dau înţelepciunea experienţelor mele, dar călătoria este a voastră proprie”.  Lui nu prea i-a plăcut să fie urmat, dar ei l-au urmat.
      Multe cărţi au fost scrise despre cel Iluminat.  Multe temple s-au construit în onoarea lui.  Lumea peste tot a vorbit despre călătoria lui şi ce a învăţat el.  El este aici astăzi să vă spună un singur lucru; această iluminare, această înţelegere divină...el nu a putut să apuce în viaţa lui de atunci.  Dar, este disponibilă vouă, în această viaţă Shaumbra.  Noi vă explicăm ce înţelegem prin asta.
     Să vorbim despre energii, cum astea lucrează şi despre dualitate.  Să vorbim un moment despre înalte şi joase.  Şi după aceea să vorbim despre Energia Nouă a Pământului în care intraţi.  În lecţiile care mai vin în această serie, noi o să vorbim despre Energia Nouă şi ce se întâmplă cu adevărat în jurul vostru.
     Dualitatea a fost o metodă ca să vă uitaţi la voi înşivă, să vă uitaţi la opusul vostru în oglindă.  Voi a-ţi venit de la Unul, din regat, unde a fost doar Unul.  Când voi a-ţi plecat de Acasă, când voi a-ţi plecat din Primul Cerc, dragi prieteni, primele energii de dualitate au intrat.  Asta a fost când voi a-ţi fost capabili să vă uitaţi pentru prima dată în oglindă.  Dualitatea - două opusuri.
     Asta este când pentru prima dată voi a-ţi avut o identitate ce a fost al vostru propriu.  Până atunci, voi a-ţi fost simpli cei care a-ţi trăit în regat, în unitate.  Dar, voi a-ţi început să vă dezvoltaţi identitatea voastră proprie când a-ţi plecat din regat.  Această identitate al vostru ca Prinţ, ca Jack, a fost ca şi un bolovan în apă. Noi am vorbit despre bolovani nu de mult.  Asta a cauzat la apă să-şi întrerupe curgerea.
     Energiile în regat au fost de o curgere singulară.  Acum, identitatea voastră nouă a fost ca şi un bolovan în fluviul energiei divine.  Dacă voi puneţi un bolovan în apă asta crează turbulenţă.  Asta întrerupe curgere.  O parte din apă trece peste.  O altă parte trece pe lângă bolovan şi aşa se crează vârtejuri la celălalt capăt a bolovanului.  Într-un sens, aşa este şi dualitatea.  Sensul vostru de identitate pe dinafara regatului este ca şi un bolovan în fluviul energiilor.   Toate astea au fost apropriate, au fost toate apropriate.  Asta vă ajută pe voi, dragi Prinţi şi Prinţese să dezvoltaţi o nouă înţelegere a cine într-adevăr sânteţi.
     Energiile de dualitate, într-un fel, sânt ca nişte valuri care apar după bolovan.  În acele valuri, sânt valuri înalte şi joase, sus şi jos.  Dualitatea este ca şi un val de energie.  Voi a-ţi văzut cum este un val - un val de energie se duce în sus şi după aceea în jos.
     Când voi a-ţi trecut prin Zidul de Foc, acolo au fost - noi ştim că câţiva vor să argumenteze asta - dar a fost o energie limitată care a mers cu voi.  Când voi a-ţi plecat de Acasă, a fost o cantitate de energie limitată care a plecat cu voi.  Dar, această cantitate limitată de energie este imensă!  Ca şi umani voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că energia se termină.  Dar, totul înafara Primului Cerc conţine o cantitate limitată de energie.
     Peste timpuri, chiar înainte de a veni pe Pământ, energiile de dualitate s-au jucat unul cu altul.  Lumina a jucat cu întunericul.  Stânga cu dreapta.  Masculin cu feminin.  Şi într-un sens, ei au dansat împreună.  Câteodată energiile s-au ciocnit unul cu altul ca o cale de schimbare a energiilor, dar niciodată nu au creat energii noi.  Energiile de dualitate au schimbat balanţa lor de lumină, de întuneric, dar niciodată nu a schimbat cantitatea de energie în sinea lor.  Dualitatea, simplu înseamnă două energii care se opun.  În acest timp ele se împreunează, altă dată ele schimbă rolurile şi altă dată aceste energii îşi pun o faţă nouă, o nouă mască.  Dar, totalul sau cantitatea de energii nu se schimbă.
     În vieţile voastre voi aveţi valuri înalte şi joase.  Acestea sânt valuri de dualitate.  Voi experienţaţi astea pe multe nivele diferite.  Voi experienţaţi înalte şi joase, emoţionale şi fizicale şi chiar spirituale.  Ca umani, voi încercaţi să ieşiţi afară din cele joase şi vreţi să aveţi doar înalte.
     Cele joase sânt apropriate.  Uitaţi-vă înapoi în viaţa voastră.  Nu au fost cele joase, în cel mai provocator timp în viaţa voastră, că voi a-ţi avut cea mai mare perspicacitate, cea mai mare înţelegere?  Şi voi a-ţi avut cea mai mare dorinţă ca să ieşiţi afară din cele joase! (Râsete din audienţă).  Voi a-ţi fi făcut orice ca să ieşiţi afară din cele joase!  Voi nu a-ţi fost mulţumiţi în cele joase.
     Nici Gautama nu a fost mulţumit atunci când a trecut prin perioada de negare.  El a fost atunci în starea lui cea mai joasă, fizical şi mental.  Dar, asta a adus energia şi motivaţia pentru el ca să continue.
     În dualitate, cele joase furnizează - cum să spun - are efectul unei ridicări care vă v-a lua la cele înalte.  Perioadele înalte sânt atunci când voi solidificaţi iluminarea şi înţelepciunea pe care a-ţi câştigat în cele joase.  Este aici când voi aduceţi o nouă înţelepciune într-o formă mult mai tangibilă şi cristalină.
     Dar, ştiţi voi ce se întâmplă dragi Shaumbra, când voi ajungeţi la vârful înalt?  Voi o să vreţi o altă experienţă!  Şi aşa voi vă permiteţi să mergeţi înapoi în cele joase.  Vă puteţi vedea pe voi înşivă în asta?  Cele joase vă ajută să câştigaţi potenţialul de înţelepciune, să câştigaţi motivarea să continuaţi să mergeţi înainte.  Apoi aduceţi în starea voastră înaltă, şi într-un sens voi ancoraţi asta înainte de următoarea călărie.  Aşa este cum dualitatea a lucrat - înaltă şi joasă.
     Este foarte dăunător să evitaţi cele joase.  De aceea am vorbit împotriva acelor medicamente psihologice care este ca şi o pătură care împiedică să trăiţi în acum.  Ah, cele joase!  Astea au fost aşa de preţioase.  Astea au făcut parte din călătoria voastră şi din călătoria lui Gautama.  Asta este calea în care dualitatea a lucrat.  Noi ştim că la mulţi dintre voi le e frică de cele joase.  Voi detestaţi cele joase.  Voi nu vreţi să fiţi în cele joase.  Voi gândiţi că este ceva rău cu asta, dar astea sânt părţi naturale din dualitate.  Valurile înalte şi joase v-au adus la acest punct pe drumul vostru.
     Valurile niciodată nu au creat Energia Nouă.  Ele au adus o nouă înţelegere la energia care deja a fost acolo.  Acum, timpul a venit când Metatron a spus că voi o să intraţi în Energia Nouă.  Timpul de a intra este acuma.  Numai este ca şi un val înalt şi jos.
     Este dificil de descris Energia Nouă.  Într-adevăr, chiar şi cuvintele pe care le spunem astăzi o să se transformă în nişte discuţii.  Energia veche a fost ca şi un val liniar de înalte şi joase, curgând într-o singură direcţie.  Energia Nouă este ca şi adăugând un alt val care curge lateral de cea veche.  Se intercalează cu valul vechi a dualităţii - un val curgând sus şi jos, dar valul nou curge lateral, curge în stânga şi în dreapta.  Aceste valuri se intersectează unul cu altul.
     Noi o să avem multe discuţii despre asta.  Dar, este de spus că dualitatea nu este distrus sau negat.  Se lărgeşte.  Voi mergeţi de la “2” la “4”.  Voi o să vedeţi că sânt patru modele de valuri în Energia Nouă, sus şi jos şi lateral la lateral.  Ele se amestecă unul cu altul şi se intersectează unul cu altul.  Asta schimbă percepţia de la cea joasă, pentru că este un val nou de balanţă care curge pe partea aceea.  Asta este Energia Nouă.  Încă mai conţine esenţa dualităţii, dar asta are o nouă dimensiune.
     Noi am vorbit acum o săptămână şi o zi de Vidul Ascensiunii. Noi am plantat această energie în New York City, unde este un vid mare de la cele două centre de bloc căzute.  Aceste clădiri au reprezentat dualitatea.  Oh, şi noi am vorbit despre asta mai puţin de un an.  Noi am spus că pereţii o să vină jos.  Noi am spus asta literal şi figurativ.  Şi într-adevăr pereţii dualităţii, care au fost reprezentaţi de cele două clădiri, au căzut jos.
     Nu, noi nu am ştiut că asta o să fie locul specific.  Dar, noi am ştiut că energiile au fost gata pentru asta.  Tot aşa putea să fie o altă clădire.  Putea să fie instituţii.  Putea si fie guvernul.  Într-un sens, voi umanii alegeţi simbolul dualităţii, lângă statuia Libertăţii, simbolul libertăţii.  Nu vă gândiţi că energiile de libertate au ajutat la eliberarea energiilor din dualitate?
     Când aceste clădiri au căzut jos, şi molozul a fost curăţat, acolo a rămas un vid.  Nu a rămas decât o gaură.  Şi nu este timpul ca să fie reconstruit.  Lăsaţi vidul în acel loc.  Oh, într-adevăr este apropriat să fie pus un monument sau un parc.  Însă este mai bine să lăsaţi gol pentru o perioadă de timp.
     Cum este relatat asta la viaţa voastră?  Cum este relatat la Energia Nouă şi cum este relatat la Gautama, musafirul nostru de astăzi?  Este simplu.  Aşa cum voi vă tranziţionaţi în Energia Nouă, şi voi aveţi experienţe care apar în viaţa voastră şi voi aveţi întrebări în viaţa voastră şi probleme, mergeţi în Vid pentru o perioadă de timp.  Când voi aveţi o întrebare arzătoare în mintea voastră, să nu ne întrebaţi pe noi.  Şi nici voi să nu încercaţi să umpleţi locul liber.
     Oh, este o tendinţă cu umanii.  Când voi sânteţi gata să eliberaţi ceva, voi vreţi răspunsul pentru noul înainte să eliberaţi.  Asta nu lucrează în Energia Nouă.  Mergeţi în Vid.  Noi spunem “Vid” pentru că voi permiteţi să fie pentru o perioadă de timp.
     Luaţi o situaţie în viaţa voastră.  Poate este despre serviciul vostru.  Poate serviciul vostru a fost tras de sub picioarele voastre.  Este o tendinţă că voi vreţi să înlocuiţi asta imediat.  Este o tendinţă puternică umană de a înlocui asta.  Voi vedeţi cum plăţile voastre se adună şi voi vedeţi cecul de bani cum merge în jos.  Voi strigaţi şi spuneţi, “Eu trebuie să înlocuiesc serviciul meu”.
     În loc de asta, mergeţi în vid, Vidul Ascensiunii. Aveţi  probleme în viaţa voastră - noi am văzut multe la seminarul recent despre abundenţă. (Seriile învăţăturii Înalte).  Noi i-am cerut lui Cauldre să fie într-un loc de linişte şi să nu întrebe pe Spirit pentru un răspuns.  Să nu încercaţi să manufacturaţi un răspuns pentru voi înşivă.  În loc de asta mergeţi în vid pentru o perioadă scurtă de timp.
     Asta înseamnă să puneţi acea problemă la o parte pentru o perioadă de timp.  De ce?  Pentru că dacă voi încercaţi să înlocuiţi asta, dacă încercaţi să rezolvaţi în acel moment, atunci voi încercaţi să rezolvaţi asta în mintea dualităţii.  Voi încercaţi să rezolvaţi în Energia veche.  Puneţi la o parte oricare să fie acea problemă sau întrebare.
     Ce se întâmplă, este că divinitatea voastră proprie, care există în Energie Nouă, o să aducă rezoluţia.  Asta este soluţia despre care a vorbit Metatron, soluţia ce este deja acolo.  Dar, asta există în Energia Nouă, nu în cea veche.  Asta dă voie la divinitatea voastră să vină la suprafaţă în sinea voastră şi prin voi.  Atunci voi o să aveţi un “Ah,hah” moment, de a şti şi cunoaşte, un “Ah” de care noi am vorbit, de iluminare despre care am vorbit.
     Dar, este un timp scurt pentru  Vidul Ascensiunii, când voi trebuie să daţi drumul la vechi, când voi a-ţi eliberat vechiul şi nu a-ţi înlocuit cu nimic încă.  Asta nu este o prăpastie.  Asta nu este întuneric.  Nu este josul dualităţii.  Este doar să puneţi la o parte problema pentru un moment divin, în vid.
    Ce se întâmplă aici, dragi prieteni, este un miracol.  Este un miracol.  Aşa cum voi puneţi la o parte problema, voi lăsaţi Fructul Trandafirului să aducă la suprafaţă soluţia divină.  Aşa cum daţi voie ca asta să se întâmple ceva i-a loc, ce este preţios, şi asta este împlinirea.  Este ceva de care nici Gautama nu a putut să realizeze în viaţa lui.  Când voi daţi voie la divinitatea voastră să găsească soluţia, energie nouă este creată.  Energie nouă.
     Noi am spus mai înainte că atunci când voi a-ţi plecat de Acasă, din regat, o cantitate de energie limitată a venit cu voi.  Nu a fost creată niciodată energie nouă înafara Primului Cerc.  Voi a-ţi schimbat şi transformat energia de bază existentă.  Şi vă aduceţi aminte când noi am vorbit despre faptul că Cercul al Doilea v-a ajunge la un impas?  Energiile universului au ajuns la un impas la un moment anume.  Dualitatea numai poate să se re-exprime pe ea însăşi.
     La Şcoala cercului crimson - Cauldre corectează - Intensivă (Intensiv 1 a Cercului Crimson - Înafara Cercului), noi am vorbit despre asta.  A fost o perioadă de “luptă a stelelor”, perioadă în care energia nu a putut să meargă înainte.  A ajuns la un impas.  S-a oprit.  La acest punct Ordinul de Arc a fost creat ca să găsească o soluţie la acel impas.  Pământul a fost creat pentru a găsi soluţie la impasul energetic care a apărut.
    Când voi vă uitaţi la stele noaptea, voi vă uitaţi la trecutul vostru.  Când oamenii de ştiinţă folosesc telescoapele sofisticate, pentru a sonda universul, ei la fel se uită la trecutul vostru.  Ei se uită la ce a-ţi lăsat în urmă, la ce a-ţi creat.  Asta este.
     Aşa cum am spus înainte, tehnologia urmează conştienţa.  Conştienţa voastră creşte.  Voi sânteţi la punctul de săritură cvantum în conştienţa personală.  Deci, nu este de mirare că acea pictură uluitoare din spaţiu, (folosind telescopul Hubble) v-a veni înapoi la voi?
     Şi, ştiţi voi ce o să vadă oamenii de ştiinţă care v-a întrece totul ce ei au speculat vreodată?   Şi, într-adevăr asta v-a apare în faţa multor religii din lumea voastră.  Ei o să găsească că universul este limitat!  Ei o să găsească că la un punct anume din istoria universului, toate energiile s-au oprit.
     Ei nu o să înţeleagă şi nu o să ştie cum să interpreteze asta.  Ei nu o să înţeleagă de ce poate să fie atâta energie în univers, şi totuşi de ce totul s-a oprit la un punct anume.  Ce ei nu realizează este că ei văd ceva din trecut.  Dar, asta este o altă discuţie.
     Când voi mergeţi în Vidul Ascensiunii, voi nu aduceţi energia veche sau dualitatea.  Voi nu căutaţi soluţii de la mintea dualităţii.  Voi mergeţi în acel spaţiu liniştit.  Voi nu vă necăjiţi aici despre problemele voastre.  Voi daţi voie la Fructul Trandafirului să aducă rezoluţia.  Asta este într-adevăr când energia nouă este creată.  Asta nu a fost făcut până acuma.
     Această energie nouă nu este o formă pe care a-ţi recunoaşte chiar acuma.  Asta nu este o formă care ţâşneşte prin mâinile şi picioarele voastre.  Nu este într-o formă pe care puteţi să consumaţi.  Dar, este energie nouă.  Şi o să fie implicaţii în jurul vostru.  Noi o să vorbim despre asta în următoarele două lecţii.
     Lecţia a Noua din Seriile Ascensiunii - VOI CREAŢI ENERGIE NOUĂ.  Voi o creaţi prin eliberarea dualităţii fără ca să încercaţi să o înlocuiţi cu conştienţa Energie Vechi.  Când voi găsiţi soluţiii care vin din sinea voastră, asta crează Energie Nouă.  Asta nu a fost făcut până acuma.  Implicaţiile astea sânt uriaşe...implicaţie la conştienţa Pământului şi la voi ca indivizi.
     Tema de casă pentru următoarele 30 de zile este să mergeţi în Vidul Ascensiunii, în acel loc unde voi numai sânteţi în Energia Veche.  Voi nu încercaţi să găsiţi soluţia în mintea dualităţii.  Mergeţi în acel loc.  Asta vă v-a speria la început, dar voi treceţi prin asta.  Soluţia o să vină din Sinea voastră.  Şi voi o să ştiţi acea voce fiind a voastră proprie.  Asta o să fie înconjurat de înţelepciune şi iluminare.
     Gautama este fericit că este aici astăzi.  Asta marchează luna iluminării lui presupuse.  Dar, el dă din cap şi spune, “Eu am avut iluminare pentru acel timp şi pentru acea conştienţă a Pământului”. “Dar, pentru întreaga conştienţă a Pământului”, el spune că, “Eu nu am putut să intru în acel loc de divinitate.  Eu nu am putut crea Energie Nouă”.  “Într-adevăr eu am ajuns să înţeleg multe lucruri despre călătoria mea”, el spune, “dar adevărata iluminare eu nu am putut să realizez, pentru că conştienţa Pământului nu a fost gata în acel timp”.
     Gautama nu a putut să meargă în energia ascensiunii aşa cum puteţi voi.  Au fost multe lucruri minunate pe care el le-a realizat.  Dar, el nu a putut să meargă în Vidul Ascensiunii, pentru că asta nu a existat.
     Acum, noi îl aducem pe Gautama astăzi în special, pentru că noi vrem să scoatem în relief ceva important aici.  Meditaţia a fost o parte foarte importantă în călătoria voastră până acuma.  Şi, noi v-am rugat recent să eliberaţi asta.  Meditaţia v-a servit bine până acuma.  Într-adevăr, asta  l-a servit şi pe Buddha foarte bine.  Dar, în meditaţie a fost o formă de energie unde voi a-ţi încercat să blocaţi mintea şi trupul vostru.
     În Energia Nouă, chiar şi în Vidul Energiei Noi, nu este nici un blocaj.  Toate energiile vin prin fiinţa voastră.  Fluviul curge din nou.  Identitatea se contopeşte în fluviu din nou.  Nu este nevoie de nici un bolovan în apă.  Asta curge prin voi.  Este ca şi suflarea ce trece prin voi.  Curge înăuntru şi curge înafară.
     Noi v-am rugat să eliberaţi meditaţia.  Să nu încercaţi ca să înlocuiţi cu altceva.  Să nu încercaţi să înlocuiţi asta cu nimic altceva în acest timp.  Vidul nu este o meditaţie.  Asta nu este o încercare ca să clarificaţi mintea.  Asta vă permite divinităţii voastre să aducă soluţia şi expresia înăuntru şi prin voi.
     Dacă voi totdeauna vă luptaţi şi împingeţi şi încercaţi să faceţi ceremonii şi încercaţi să vă rugaţi şi să meditaţi, divinitatea voastră nu o să aibă ocazia să vină la suprafaţă pentru că voi încercaţi să înlocuiţi cu altceva.  Când vidul este acolo, atunci divinitatea poate să vină la suprafaţă.  Să nu încercaţi să înlocuiţi energia veche cu altceva nou.
     Să nu încercaţi să înlocuiţi clădirile distruse în New York cu noi clădiri.  Este o încercare ca să faceţi în acest timp, pentru că ei vor să acopere cu ceva.  Ei vor repede să umple spaţiul gol.
     Vidul este incomod.  Nu este nimic acolo.  Umanii în dualitate totdeauna vor ceva acolo, totdeauna vor să umple, totdeauna vor să înlocuiască cu ceva.  Fiţi în Vidul  Ascensiunii pentru puţin timp.
     Atunci, divinitatea voastră, Sinea voastră Dumnezeiască poate să vină prin voi.  Şi când face, voi o să aveţi perspicacitate şi înţelegere pe care nu a-ţi fi putut să aveţi în mintea dualităţii.  Voi o să aveţi realizaţii, şi o să aveţi lucruri care se întâmplă vouă pe care nu a-ţi fi expectat de la mintea dualităţii.
     O să fie foarte diferit.  Noi nu putem să explicăm mai bine.  O să fie experienţe pe care voi toţi o să experienţaţi aparte.  De aceea noi v-am rugat să eliberaţi călăuzii voştri.  De acea noi v-am rugat să eliberaţi cristalele şi tot echipamentul care umple energia voastră.  Eliberaţi astea.  Fiţi în Vidul de Asensiune.  Asta este când Divinul de Sine poate să vină la suprafaţă.  Şi din nou, o să fie NIMIC  de ce voi expectaţi să fie.
     Lecţia a Noua din Seriile Ascensiunii:  Voi Creaţi Energia Nouă.  Voi v-aţi gândit că Energia Nouă a fost doar în cuvinte de înlocuire pentru Vărsta Nouă!  Asta nu este aşa.  Energia Nouă este o fizică nouă, şi asta începe să se întâmple acuma.  Când noi vorbim despre Energie Nouă, asta CREAŢI VOI.
     Cauldre ne cicăleşte şi ne spune că ziua este tot mai lungă.  Într-adevăr, într-adevăr aşa este.  Noi am vrut să avem timpul ca să aducem înţelegerea cum este în Vidul de Ascensiune, să ştiţi că divinitatea voastră vine, şi să ştiţi că Energia Nouă vine.  Asta i-a loc acuma.  Este fenomenal.  Asta i-a loc după o veşnicie de timp.  Asta se întâmplă acuma.  Şi voi vă miraţi câteodată de ce călătoria voastră este aşa dificilă?
     Gautama spune că călătoria lui a fost dificilă în acel timp, dar  nu ca a voastră.  Valurile dualităţii, cele înalte şi cele joase, au fost mult mai răspândite.  Şi astea nu au fost aşa înalte sau aşa joase în timpul vieţii lui Buddha, dar ale voastre sânt foarte comprimate acum.  Valurile vin foarte repede.  Astea sânt înalte înalte şi jos joase.  Astea se scutură, schimbă direcţiile mai repede ca niciodată.  Asta într-adevăr este o atitudine schimbătoare pentru voi.  Într-adevăr!
     Şi noi scoatem în relief că Gautama a spus poveşti în călătoria lui.  Noi toţi am spus poveşti în călătoria noastră din zilele noastre.  În aşa fel noi am explicat lucrurile.  Aşa am explicat noi iluminarea.  Şi într-adevăr chiar şi Siddhartha a avut patru realizări - şi patru iluminări - şi a întâlnit patru umani pe drum.  Nu sânt numai eu Tobias, care fac asta! (Râsete din audienţă).
    Asta este semnificaţia cifrei “patru”.  Asta este Energia Nouă.  Şi este o semnificare la orice poveste a Shaumbrei pe drum.  Când Shaumbra este în călătorie pentru adevăr, voi sânteţi acompaniaţi de cei pe care voi îi numiţi maeştri.  Numele lor este Yeshua, sau Metatron sau Gautama şi toţi ceilalţi.  Voi nu sânteţi niciodată singuri.  Noi vă iubim foarte mult.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.