SERIILE ASCENSIUNII - LECŢIA 11
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
18 IULIE 2002
Inapoi la Pagina Principala .... click

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne adunăm împreună ca o familie, ca familia care a călătorit pentru aşa mult timp.  Şi aşa cum intrăm în acest spaţiu al vostru, ne face o mare plăcere să vedem cum voi veniţi înapoi împreună din nou din toate colţurile lumii ca să fiţi aici şi să creaţi această energie sacră împreună.  Oh, ce timp minunat împărţim noi împreună în următoarele câteva zile (Conferinţa Luminii de la Santa Fe).
     Dacă voi a-ţi adus grijile cu voi aici, asta este apropriat.  Dacă a-ţi adus problemele şi poverile voastre, asta este ce am întrebat noi să faceţi.  Să nu vă fie ruşine de lacrimile voastre care vin din ochii voştri.  Să nu vă fie ruşine de tristeţea pe care voi aveţi în inima voastră.  Să nu fiţi confuzi dacă călătoria voastră nu este clară în acest moment.  De aceea sânteţi voi aici...ca să fiţi cu familia.  În familia noastră sânt umanii care împart această cameră, şi umanii care se conectează prin Internet şi umanii care o să citească aceste mesaje în zilele care vin, îngerii şi Spiritul.
     Dragi prieteni, Cauldre (Geoffrey Hoppe) ştie bine că acum este timpul să fiţi înafara minţii voastre.  Da, fiţi înafara minţii voastre.  Asta este apropriat.  Deschideţi inimile voastre.  Deschideţi ca să primiţi tot ce vine în drumul vostru în următoarele zile.  Aşezaţi asta pentru noi.  Permiteţi să vă ţinem, să vă îngrijim şi să vă iubim mult în următoarele zile.
     Oh, noi sântem mereu aici.  Voi nu sânteţi niciodată singuri.  Dar, acum voi sânteţi într-un spaţiu sacru şi sigur cu prieteni vechi, cei cu care a-ţi călătorit şi a-ţi mers înainte.  Uitaţi-vă în jurul vostru.  Da, uitaţi-vă la cei de lângă voi.  Uitaţi-vă la cei din faţa voastră.  Întoarceţi-vă şi uitaţi-vă la cei din spatele vostru.  Aceştia sânt cei cu care a-ţi împărţit multe vieţi şi experienţe.
     Acum dragilor, sculaţi-vă în picioare şi atingeţi feţele lor. (Râsete din audienţă)  Atingeţi feţele lor. Într-adevăr.
     (Este o pauză până ce participanţii fac ceea ce Tobias a cerut să facă, este multă agitaţie şi râsete şi chicotiri a lui Tobias).
     Acum, dragilor, gluma a fost cu Cauldre, lui nu prea îi place când noi disturbăm comunicările noastre! (Mai multe râsete şi chicotiri a lui Tobias).
     Aşa cum voi a-ţi atins feţele persoanelor lângă voi, voi a-ţi putut simţi că îi cunoaşteţi pe ei.  Voi îi ştiţi.  Voi a-ţi fost cu ei înainte.  Voi a-ţi împărţit o călătorie incredibilă care merge înapoi în timpul din Mu (Lemuria), şi în timplul din Alt (Atlantis).
     Şi voi aveţi experienţe împreună şi din timpuri mai apropiate, de acum două mii de ani când voi v-aţi încarnat ca să vă deschideţi la ceva, ceea ce a fost numit conştienţa Hristosului.
     Voi a-ţi trecut prin multe experienţe în această viaţă - tranziţia de la Energia Veche în Timpuri Noi.  Dificil, nu-i aşa?  Nu ce a-ţi crezut voi că v-a fi!  Oh, această călătorie a îngerilor în care sânteţi!  Problematic, pentru că merge până la rădăcina a cine a-ţi crezut că a-ţi fost, a cine a-ţi crezut că a-ţi fost.
     Lucrurile se schimbă, şi astea nu sânt ceea ce voi a-ţi gândit că o să fie.  Lucrurile în jurul vostru se schimbă.  Ce este vechi se transformă, sau vă este luată...nu de noi...nu de spirit...dar de acea iubitoare conştienţă a Hristosului care face parte din voi, care vă ţine şi vă îmbrăţişează.  Vă călăuzeşte în Energia Nouă.  Noi ştim că este dificil câteodată.
     Dar, dragilor, care vă adunaţi aici, în această cameră şi acest spaţiu pe care noi creăm împreună, este dulce! Este o familie aici!  Uluitor cum voi toţi puteţi să găsiţi drumul vostru înapoi împreună ca să fiţi aici în acest moment a timpului!
     O să fie multe lucruri care o să se întâmple în acest sfârşit de săptămână - schimbări în voi înşivă, schimbări în cei care stau lângă voi.  O să fie ceva surprize aici.  O să fie nişte lucruri neaşteptate care o să vi se întâmplă.  Dar, despre asta este vorba! Daţi-ne poverile voastre, cele de zi cu zi.  Permiteţi-ne să ţinem noi astea.  Permiteţi-ne să vă iubim pentru următoarele trei zile.
     Noi trebuie să comentăm ceva, înainte să continuăm.  Noi am auzit discuţiile despre acea carte. (Materialul lui Tobias - Seriile Creaţiei, puse împreună în formă de carte de Geoffrey).  Şi noi am văzut că Cauldra a primit un cadou, un stilou frumos (pentru semnarea cărţilor).  Dar, eu Tobias, trebuie să notez ceva aici, că este numele Meu, care este foarte mare scris pe coperta cărţii! (Multe râsete din audienţă).
     (Chicotind) În timpul meu, a fost imposibil să ai o carte scrisă, deşi eu am publicat în alte cărţi (Cartea lui Tobias, din Biblie).  A fost, foarte dificil să aveţi o carte scrisă în zilele mele, deci eu sânt mai mândru de cartea Mea. (Râsete din audienţă).  Eu mulţumesc lui Cauldre că a pus cuvintele Mele împreună (mai multe râsete) şi că a făcut lucrul acesta de artă frumoasă.  Şi eu am văzut că el a pus poza lui pe copertă, dar numele meu este totuşi mai mare scris decât poza lui! (Multe râsete din audienţă).
     Dragă familie, mai important este că această carte este cartea Voastră.  Asta este cartea voastră, pentu că noi vă mediem pe voi. Noi mediem cunştienţa voastră.  Noi mediem gândurile şi emoţiile voastre.  Noi luăm ce vine de la inima voastră, şi simplu le colectăm şi punem vorbele înapoi la voi prin Cauldre.  Această carte este dedicată pentru Shaumbra, pentru voi, pentru Shaumbra din toată lumea.  Este cartea călătoriei voastre.
     Şi eu, Tobias, pot garanta că această carte v-a fi citită pentru mulţi ani, şi decade şi poate secole care vin.  Asta v-a fi o carte de citit care arată mutarea de la Energia Veche în Energia Nouă. Este cartea călătoriei VOASTRE.  Deci, noi toţi de pe partea asta a voalului vă aplaudăm pe VOI că a-ţi pus împreună această carte.
     Energia de la acest sfârşit de săptămână...noi ştim că este de întrebări şi răspunsuri, dar noi o să vorbim aici pentru un moment.
     Energia din acest sfârşit de săptămână se împreunează.  Sânt entităţi, entităţi puternice, care vin ca să fie aici cu voi.  Noi am vrea să îi întroducem vouă.  Ei o să fie prezent aici cu voi.  Ei o să fie aici tot timpul nostru împreună, chiar şi pentru cei care sânt pe Internet sau care citesc aceste cuvinte...această energie o să fie disponibilă şi pentru voi la fel, pentru că voi sânteţi aici, poate nu în corp fizic, dar în conştienţă.  Voi sânteţi aici cu noi.
     Sânt patru entităţi care intră acum.  Ei o să vă ia povara de pe voi, şi ei o să poartă asta în aşa fel ca voi să puteţi face munca voastră internă - următoarele zile.  Înţelegeţi voi asta?  Lăsaţi acele poveri să plece.  Da, aşa cum Cauldre a descoperit, fiţi înafara minţii voastre.  Nu este nevoie să gândiţi aici.  Deschideţi acel loc special din sinea voastră pe care numiţi inimă, sufletul vostru, divinitatea voastră.  Permiteţi să iasă la suprafaţă în timp ce noi ne îngrijim de celelalte lucruri pentru voi.
     De la nord vine o energie care o să rămâne puternic în timpul acesta de la sfîrşitul de săptămână.  Este energia lui Kryon.  Energia lui Kryon vine şi stă într-un loc de nord, locul înţelegerii.  Kryon, reprezintă înţelegere, contopirea emoţiei şi a minţii, pentru o înţelegere adevărată a lucrurilor.  Kryon, care a mers cu voi în aceşti ani, vine încă odată să se alăture vouă, şi v-a sta în scaunul din nord.
     De la vest vine energia  Arhanghelului Mihail.  Într-adevăr, voi toţi faceţi parte din Familia Sabiei lui Mihail.  Voi într-adevăr învăţaţi să înţelegeţi ce reprezintă Sabia.   Este Sabia Adevărului.  Energia puternică, iubitoare, înţelegătoare a lui Mihail, stă la vest.
    De la est vine energia lui Metatron, vocea voastră în Spirit.  Metatron, dragă familie, este voi.  Metatron este simbolul divinităţii voastre integrat prin umanitatea voastră.  Metatron nu este un înger singular.  Metatron, în scripturile voastre, stă la mâna dreapta a Spiritului.  Este VOI.  Acum că voi a-ţi făcut un progres aşa de mare în integrarea a cine într-adevăr sânteţi, în timp ce sânteţi pe Pământ în formă umană, Metatron poate să intră.  El ne-a vizitat pe noi, aşa cum ştiţi la multe lecţii din Seriile Ascensiunii. Energia lui Metatron, poate dificilă pentru unii dintre voi ca să vă adaptaţi...voi vă aflaţi mult mai comfortabili şi înţelegători.  Metatron, stâ vizazvi de Mihail, el stă pe scaunul din est.
     În sfârşit, dragi prieteni, acum vine energia pe care mulţi dintre voi a-ţi simţit în ultimele săptămâni, în special în aceste ultimele zile.  Voi nu a-ţi putut să identificaţi aşa clar, dar voi a-ţi ştiut că ceva este acolo, ceva a fost diferit.  A patra energie vine acum în acest timp important...vine ca să ia locul din sud...este energia Mariei...ce voi numiţi Sfânta Maria.  Noi sântem plini cu emoţii chiar numai când menţionăm asta, pentru că ea vine să-şi preia locul ei stabilit în această adunare.  De la scaunul din sud, ea aduce dragostea intensă, şi o îngrijire pentru fiecare dintre voi.
     Maria este ştiută în Biblia voastră, dar dragi prieteni,  energia ei este mult mai mare ca numele ei din Biblie.  Energia ei a fost cu voi tot timpul, nu numai în literatură Christiana.  Este energia de Mamă, de îngrijire.  Este energia de Regină de la Regat.  Oh, noi ştim, noi ştim că a-ţi omis acea conecţie de dragoste de la Regat.  Noi ştim că voi a-ţi cerut să simţiţi dragostea Dumnezeului în voi.  Asta este disponibilă prin energia lui Maria.  Ea este aici ca să balanseze energiile lui Kryon, Mihail şi Metatron.
     Maria stă vizavi de scaunul lui Kryon, ca balanţă şi înţelegere. Maria, Kryon, Mihail şi Metatron, vor rămâne aici cu voi, şi voi puteţi să simţiţi, să luaţi şi să comunicaţi cu energiile lor.  Ei o să fie aici,  tot sfârşitul săptămânii şi o să fie mult mai puternici decât voi puteţi fi ca întregul grup de familie de aici.
     Asta este o adunare de familie, de prieteni vechi, o adunare de îngeri umani frumoşi, trăind în diferite părţi ale lumii.  Dar acum, voi mergeţi pe drumul ascensiunii.  Voi toţi spuneţi experienţele voastre care cumva sânt similare. Voi împărţiţi momentul de acum.
     Deci, noi vă spunem vouă, “permiteţi-ne să cărăm poverile, tristeţea şi durerile fizice ale voastre”.  Permiteţi timpul pentru munca adevărată din sinea voastră.  Permiteţi un cadou pentru voi înşivă.  Acel cadou este să aveţi încredere în divinitatea voastră.  Voi a-ţi depus efort pentru asta.  Voi a-ţi încercat să aveţi încredere în divinitatea voastră proprie.  Dar acum, acea parte umană din voi continuă să meargă înapoi la felul vechi.  Voi nu prea sânteţi siguri CÂND şi CUM să aveţi încredere în divinitatea voastră, sau cine vă conduce în acest dans frumos a Spiritului.
     Divinitatea voastră sânteţi voi.  Nu este o entitate de dinafară. Nu este Mihail, Kryon, Metatron sau Maria.  Sânteţi voi.
     Aveţi încredere a cine sânteţi.  Aveţi încredere în intuiţia care încearcă să vină la suprafaţă.  Aveţi încredere în mesajele şi simţămintele interne de care voi nu sânteţi aşa siguri.  Aveţi confidenţă în cine sânteţi, în divinitatea voastră.  Fiţi într-o stare de eliberare.  Fiţi în Vid şi să permiteţi tot ce sânteţi ca să vină la suprafaţă.
    Şi dacă vedeţi pe altcineva care are dureri în aceste următoare trei zile, sau este plin cu tristeţe, sau cei care nu sânt siguri cum să se dezlipească de astea, dragi prieteni, să nu spuneţi nici un cuvânt, să nu aveţi o agendă.  Simplu atingeţi faţa acestora, un înger pe celălalt.  Ei o să ştie ce înseamnă asta, că voi permiteţi divinităţii voastre să atingă a lor.  Nu cuvinte, nu agendă.  Să nu încercaţi să vindecaţi pe aceştia.  Să nu vă rugaţi pentru ei.  Simplu atingeţi ca un înger atinge pe celălalt.  Ei o să ştie.
     Mulţi dintre voi a-ţi fost înţepeniţi în ultimul timp, ne ştiind pe ce drum să mergeţi şi a-ţi simţit că voi simplu nu a-ţi putut să ieşiţi din acel făgaş spiritual, simţând că voi nu faceţi parte din această lume veche, dar nu sânteţi încă în Cea Nouă.  Dar, voi ştiţi asta, şi asta este apropriat.  Voi sânteţi la acea prăpastie, punctul de a trece, dar nu aveţi încredere destulă în sinea voastră proprie, şi aşa voi nu prea a-ţi eliberat cu adevărat căile vechi ale voastre.  Voi vreţi ceva de la Energia Nouă să înlocuiţi asta înainte, ca să eliberaţi, nu-i aşa?
     Acum este timpul să eliberaţi vechiul.  Aveţi încredere în divinitatea voastră să vă călăuzească în Energia Nouă complet şi întreg.  În acest fel relaţiile se vor mişca înainte pentru voi.  Chiar acuma voi încercaţi să vă ţineţi de atribuţiile vechi în legătură cu relaţiile, dar în inima voastră doriţi o nouă relaţie.
     Cu munca voastră, sau de aici...voi încercaţi să vă ţineţi încă legaţi de vechiul.  Dar, dragi prieteni, daţi drumul ca voi să PUTEŢI merge în NOU, în aşa fel ca divinitatea voastră -  voi toţi aici, şi cu cei care sânt atinşi de aceste mesaje au o divinitate, este foarte sigur.  Să nu aveţi o neînţelegere despre asta...nimeni din voi nu a omis departamentul divinităţii.  Voi toţi aveţi divinitate.  Voi a-ţi fost înţepeniţi în lucruri pentru că voi v-aţi mirat, dacă într-adevăr sânteţi gata, dacă într-adevăr meritaţi să aveţi acea eliberare finală a Vechiului.
     Permiteţi să luăm poverile voastre în acest sfârşit de săptămână, ca voi să puteţi să vă contopiţi cu divinitatea voastră, în aşa fel ca voi să puteţi face ultima eliberare, ca să puteţi merge afară din acel făgaş şi să găsiţi noi căi pentru viaţa voastră ca să mergeţi înainte.  Într-adevăr, NOI vrem asta, pentru că noi vrem ca fiecare dintre voi să completaţi ciclul.  Noi vrem ca fiecare dintre voi să aveţi o înţelepciune ca să fiţi învăţători pentru alţii.
     Aşa cum am spus îaninte, este nevoie de învăţători a divinităţii în toată lumea.  Asta noi vedem din perspectiva noastră.  Noi putem vedea sufletele care încep călătoria, călătoria pe care voi a-ţi început zece ani în urmă, treizeci de ani în urmă, sau poate zeci de vieţi în urmă, călătoria de integrare a divinităţii.  De aceea este că voi sânteţi aici.  De aceea v-aţi încarnat în acest timp.  De aceea  este că voi nu a-ţi ales să mergeţi înapoi Acasă,  atunci când noi v-am întrebat dacă vreţi să veniţi înapoi.  Acum este timpul să tranziţionaţi în timpuri noi, şi această energie de la sfârşitul săptămânii este locul ca să faceţi asta.
     Acum noi sântem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.
     Întrebare:  Tobias, tu ai spus să urmez inima mea, dar inima mea nu prea mă conduce.  Ceva trebuie făcut.  Răspunsul nu este acolo.  Eu nu ştiu ce să fac.
     Tobias:  Ah, ce întrebare potrivită!  Tu încă încerci să descifrezi divinitatea ta prin capul tău.  Tu încerci să descifrezi cum să ajungi la inima ta, dar tu faci asta prin capul tău.  Tu NICIODATĂ nu vei ajunge să înţelegi Dumnezeul aşa, şi NICIODATĂ nu o să înţelegi pe tine însuţi prin capul tău.
     Voi a-ţi fost înstruiţi să folosiţi această unealtă frumoasă.  Dar, pentru câţiva din voi, mintea poate să fie o barieră.  Deschiderea  inimii voastre înseamnă să eliberaţi acea frică.  Înseamnă să eliberaţi identitatea veche.  Voi încercaţi să descifraţi cum să ajungeţi la inima voastră, dar voi încă mai vreţi ca mintea voastră să fie în control.  Puteţi să eliberaţi asta?  Puteţi într-adevăr să permiteţi divinităţii voastre să înflorească?
     De aceea este că energia Mariei vine acum pentru voi.  Asta nu este o energie din cap.  Asta este inima.  Asta este emoţia.  Şi asta este dragostea.  Ea este aici ca să te ajută pe tine şi pe ceilalţi care trec prin asta, ca să învăţaţi să lucraţi prin inima voastră.  Şi da, voi poate plângeţi în acest sfârşit de săptămână.  Asta însă ajută la deschiderea inimii.
     Să nu reţineţi acele lacrimi.  Asta înseamnă eliberare şi dat drumul.  Asta înseamnă chiar eliberarea conceptului a ce a-ţi gândit că energia inimii a fost.  Deschideţi inima voastră şi să acceptaţi tot ce sânteţi voi într-adevăr.
     Întrebare:  Tobias, ce trebuie să fac să aduc modalitatea mea specială de vindecare într-o formă, în aşa fel ca eu să pot să încep să practic vindecare pe alţii?  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr tu ai o intuiţie puternică, o înţelepciune internă puternică, dar într-un fel, este cumva blocat şi nu poate să vină la suprafaţă în potenţialul cel mare pentru că tu încă mai ai concepţii a ce vindecare înseamnă.  Sânt blocaje pentru că tu ai noţiune preconcepută despre vindecare.  Uită-te în oglindă şi vezi asta, adică ce este definiţia ta despre vindecare.  După aceea, uită-te în sinea ta ca să vezi ce vindecare adevărată este.
    Adevărata vindecare nu are agendă.  Simplu atingeţi faţa unui altuia.  Voi o să începeţi să înţelegeţi.  Este foarte simplu, foarte simplu.  Voi încercaţi să faceţi complex cu tot ce aveţi în capul vostru.  Când voi puneţi împreună ultima bucată dragilor, da, voi o să fiţi foarte puternici!  Voi deja sânteţi.  Voi deja începeţi să recunoaşteţi ce aveţi.  Eliberaţi ultimele bariere, dragilor şi atunci ei o să vină bătând la uşa voastră.
     Întrebare:  Eu vreau să ştiu rezultatul relaţiei mele cu acest om pe care îl iubesc aşa mult.  Dar, se pare că mult timp noi sântem separaţi fizic.  Distanţa vine între noi doi.
     Tobias:  Rezultatul relaţiei tale cu acel om este după voi.  Noi nu avem nici o înfluenţă.  Noi nu avem agendă.  Noi putem să-ţi spunem un singur lucru.  Sânt multe, multe atribuţii a Energiei Vechi în această relaţie.  Şi de aceea este că aveţi acel dans de aprindere şi stingere unul cu altul.  Du-te în sinea ta şi vezi ce într-adevăr cauţi, ce într-adevăr vrei să obţii cu această relaţie.  Să ai un timp calitativ departe de acel individ pentu o vreme.  Tu atunci o să începi să vezi simţământul tău adevărat.  Înţelgerea adevărată o să vină la tine.
     Noi o să vorbim mai mult despre relaţii în seriile următoare, care încep luna viitoare.  Asta este o problemă pentru mulţi dintre voi.  Noi am spus asta înainte - poate unii au fost nemulţumiţi cu asta - dar relaţiile nu sânt ceea ce au fost şi nici nu vor fi ceea ce au fost.  Relaţiile se schimbă pentru că voi vă schimbaţi.  Voi numai căutaţi partea cealaltă a voastră de afară.  În Energia Nouă, voi sânteţi compleţi pentru voi înşivă şi pentru asta relaţiile voastre nu o să fie ceva care trebuie să fie împlinite pentru voi.  O să fie pentru că voi o să alegeţi să fiţi cu acel individ.
     Uită-te la relaţia pe care o ai cu el acum. Du-te în sinea ta. Tu ai  să înţelegi ce să faci cu asta.  Noi o să ne uităm la tine, şi noi o să te ovaţionăm în cea mai mare dragoste, dar decizia este după tine şi acel partener.
     Întrebare:  Tobias, te rog explică ce fel de Voinţă ai tu.  Dacă ai Voinţa Divină, tu trebuie să renunţ la asta dacă vrei să vii pe Pământ şi să iei Voinţa Liberă.  Atunci tu v-a trebui să eliberezi Voinţa Liberă şi să iei înapoi Voinţa Divină.  Mulţumesc. (Râsete)
     Tobias:  Când voi a-ţi plecat de Acasă...când voi a-ţi trecut prin Zidul de Foc, voi a-ţi mers de la singular, sau singura Voinţă la Voinţa Liberă.  Voi a-ţi creat o nouă identitate pentru voi.  Voi a-ţi avut Voinţa Liberă.  Prin tot timpul înainte de a veni pe Pământ, prin toate planetele şi galaxiile pe care le-aţi vizitat, prin toate vieţile pe care a-ţi avut înainte de a veni pe Pământ, voi a-ţi adus acest atribut de Voinţă Liberă cu voi.
     Voinţa Liberă, este simplu cum spune Spiritul, “Voi puteţi să faceţi tot ce vreţi, şi eu Spiritul vă voi iubi fără nici o condiţie.  Voi puteţi să jucaţi orice joc vreţi, încludând jocul cancerului, de abuz, sau să fiţi victimi.  Voi puteţi să jucaţi toate aceste jocuri”  Şi Spiritul mai spune, “Eu vă voi iubi fără nici o condiţie”
     Dar, când voi decideţi să opriţi aceste jocuri, când voi decideţi să vă mutaţi afară din dualitate în Energia Nouă, atunci Voinţa Divină a voastră vine la suprafaţă.  Voinţa Divină este o aducere aminte despre Acasă, să vă aduceţi aminte de ce a-ţi plecat de Acasă în primul rând.  Voinţa Divină spune, “Eu sânt obosită de acele jocuri.  Eu sânt obosită de dualitate.  Eu am învăţat destul.  Eu am crescut destul.  Acum, eu aleg Voinţa Divină, care este o împlinire divină”. Voi încă aveţi Voinţa Liberă.  Asta nu vă părăseşte.  Dar acum, acum este înconjurată de Voinţa Divină.  Este acea înţelegere.  Este acea claritate.  Este aducerea aminte de Acasă, a cine a-ţi fost şi cine sânteţi acuma.  Nu sânt îngeri pe partea cealaltă care să tragă sfoara, ca şi cum voi a-ţi fi nişte marionete.  Nici Spiritul nu trage sfoara, pentru că în conştienţa Voinţei Divine voi ajungeţi să înţelegeţi că voi sânteţi Spirit, voi totdeauna a-ţi fost Spirit şi totdeauna veţi fi Spirit.  Spiritul simplu spune, “Permiteţi să ajungem acuma la timpul de împlinirea călătoriei”.
     Câţiva dintre voi a-ţi reacţionat foarte emoţional când noi v-am cerut să eliberaţi Voinţa Liberă a voastră.  Dar, este lucrul pentru care voi vă străduiţi.  Voinţa Divină, care este o înţelegere înaltă despre călătoria voatră...Voinţa Divină aduce la completarea călătoriei voastre.
     Întrebare:  Cu toate că toate uşile s-au deschis pentru mine ca să mă mut pe o insulă, munca pe care eu am gândit că Spiritul a vrut ca eu să fac nu s-a îndeplinit.  Este asta din cauza Vidului?
     Tobias:  Spiritul nu a vrut ca tu să ai o muncă anume.  Să înţelegi asta.  Să înţelegi că Spiritul nu încearcă să spună nimic înafara de, “Eu te iubesc mult de tot”.  Spiritul  nu încearcă să te înghionteze într-un fel sau altul.  Şi nici entităţile care au venit aici în acest sfârşit de săptămână...Metatron, Mihail, Kryon şi Maria.  Ei nu încearcă să -ţi spună nimic înafară de “Noi te iubim”.  Noi vrem...noi vrem ca voi toţi să începeţi să spuneţi, “Ce vrea sinea mea, ce încearcă să spună mie?”  Încerci tu să spui că ar trebui să te muţi pe o insulă?  Încerci să spui ţie însuţi altceva?
     Dragilor, SĂ NU DAŢI PUTEREA VOASTRĂ LA NICI O ALTĂ FIINŢĂ!  Noi ştim că nu îţi răspundem direct la întrebarea ta.  Noi îţi răspundem la o problemă pe care noi avem aici cu tine şi cu voi toţi.  Spiritul nu încearcă să-ţi spună nimic.  Când ceva se întâmplă şi voi simţiţi că sânteţi călăuziţi, sau că sânteţi mişcaţi, daţi mulţumiri vouă înşivă, pentru că asta sânteţi voi.
    Este divinitatea ta care încearcă să te mută pe o insulă, sau încearcă să te mută altundeva?  Divinitatea ta proprie încearcă să comunice cu tine şi să-ţi spună că acum poţi să te muţi.  Asta este făcut prin simboluri, pe care voi o să începeţi să înţelegeţi cu o claritate nouă foarte curând.  Dar, să nu crezi că asta este special o insulă ca un loc geografic.  Este un simbol.  Este un simbol care conţine energie, şi este pentru voi ca să deschideţi asta.  Şi voi puteţi face asta, pentru că voi aveţi cheia.  Divinitatea voastră proprie vă spune că schimbarea este inevitabilă, mişcarea este inevitabilă.  Dar, asta cere să daţi drumul la câteva conştienţe vechi a voastre.  Noi vă mulţumim că ne-aţi dat oportunitatea să pontificăm pentru un moment.  (Râsete din audienţă)
     Întrebare:  Este apa din Hot Springs, Arkansas, la care se referă Kryon ca, “apă”?.
     Tobias:  Nu este vorba despre un loc specific sau o apă specifică.  Noi ne consultăm cu Kryon aici. (Pauză)  Sânt energii în oricare apă naturală care se poate asimila în corp, atâta timp în care voi permiteţi divinităţii voastre proprii să facă reglări energetice şi moleculare.  Kryon şi Tobias, nu vrea să vadă că 350 de Lucrători pentru Iluminare să alerge la Hot Springs, Arkansas să caute Bobul Sfânt! (Râsete din audienţă).
     Până la urmă voi o să puteţi găsi că puteţi bea orice apă, orice apă, să mâncaţi orice mâncare, în special care trăiesc şi să puneţi în fiinţa voastră, şi astea vă vor servi.  Ştiţi voi că şi chiar prăjiturile cu bucăţi de ciocolată vor să vă servească? (Tobias chicoteşte împreună cu audienţa).  Eu nu am putut să rezist la asta! (Mai multe râsete)  Mâncarea care este în farfuria voastră...aşteptând să intă în sistemul vostru...vrea să vă servească.  Voi simplu trebuie să daţi permisiunea.  Pentru noi nu contează dacă este asparagus, fasole verde, carne, cartofi, biscuţi sau altceva.  Astea vor să vă servească.
     Dacă voi aveţi o conştienţă că o mâncare specifică este rea, ASTA VĂ VA SERVI ÎN ACEL FEL.  Asta vă v-a FACE bolnavi.  Dacă aveţi în conştienţa voastră că ce este în farfurie vă serveşte pe voi într-un mod sănătos, asta v-a fi aşa.  Este simplu, dragi prieteni.  Să nu faceţi nimic cmplex.  Şi da, noi mai adăugăm...apa asta din Hot Springs are energie înaltă, dar nu este singura apă.
     Întrebare:  Ce trebuie eu să fac mai mult înafară de ce fac, să câştig mai multă libertate pe drumul meu, în restul vieţii mele aici?
     Tobias:  În acest timp de instantaneu, ce tu poţi să faci , şi voi toţi puteţi să faceţi, este să eliberaţi rezidurile vechiului.  Timpul în vechi a fost frumos.  Asta v-a servit bine.  Vieţile anterioare v-au servit bine.  Chiar şi această viaţă v-a servit bine.  Dar, este timpul ca într-adevăr să eliberaţi cu adevărat, să daţi drumul.
     Asta înclude pe voi toţi - lui Cauldre nu prea îi place ce o să spunem acuma, dar aşa cum vă spunem mereu, noi spunem oricum - asta include şi relaţiile voastre vechi.  Daţi-le drumul.  Cu cel cu care sânteţi chiar acuma, cu partenerul cu care sânteţi chiar acuma...daţi-i drumul.  Asta este apropriat, asta o să vină înapoi la voi.  Acum, noi nu spunem că voi toţi trebuie să fugiţi luni să vedeţi un avocat. (Râsete din audienţă)  Ce noi vrem să spunem este să faceţi un pas înapoi.  Permiteţi partenerului să plece.  Eliberaţi-i în înălţimea lor.  Luaţi povările şi expectaţiile jos de pe ei, şi permiteţi să plece.  Vedeţi ce se întâmplă.
     Câţiva o să plece pe uşă afară, şi nu vor veni înapoi niciodată.  Ei o să fie mult mai fericiţi şi împliniţi.  Alţii o să fie surprinşi când voi eliberaţi pe ei energetic, ei o să vină zburând înapoi la voi cu o dragoste fără condiţii şi minunată, o dragoste aproape ca şi când prima dată v-aţi întâlnit. Dar,acuma v-a fi pură, curată şi fără control.
    Ce puteţi face chiar acuma în călătoria voastră?  Este să eliberaţi.  Noi v-am vorbit despre asta.  Noi v-am vorbit despre să “nu aveţi identitate, să eliberaţi cea veche.  Noi v-am vorbit despre Vidul de Ascensiune - ceea ce este, să staţi înafara drumului dacă aveţi o situaţie sau o problemă.  Să nu staţi în drumul acestora.  Să scoateţi afară din capul vostru.  Permiteţi divinităţii voastre să vină la suprafaţă.  Atunci o să vedeţi miracole.
     Eliberarea este...cel mai dificil lucru pe care voi faceţi ca îngeri umani vreodată, pentru că este o dorinţă să construiţi strat peste strat.  Dar,  la un moment dat, acele straturi trebuie să vină jos.  Asta este ceea ce faceţi în această viaţă.  Noi vă mulţumim pentru această întrebare înţeleaptă.
     Întrebare: Ştiind că toate lucrurile sânt pentru binele meu, de ce s-a supt transmisia de la maşină, venând încoace şi eu trebuie să stau acum câteva zile în plus aici? (Râsete din audienţă)
     Tobias: Dragule, transmisia de la maşină s-a stricat pentru că a fost o greşeală tehnică de mecanică.(Râsete din audienţă)  Acum, întrebarea este, “Poţi tu să repari asta? Poţi să te adaptezi la asta? Poţi tu să înţelegi că Spiritul nu a făcut ca transmisia să se strice?” A fost o greşeală de la fabrică (Mai multe râsete).  Spiritul nu încearcă să-ţi spună nimic.  Dar, poţi tu să manevrezi momentul în care te afli?  Poţi tu să fi de acord cu o schimbare?  Poţi tu să fi de acord cu o schimbare RAPIDĂ?
     Într-un fel dacă chiar vrei să şti de ce ai această situaţie aici, este că divinitatea ta proprie te pregăteşte ca să fi gata.  Poţi tu să accepţi o schimbare rapidă?  Şi după asta poţi tu să manifeşti lucrul apropriat în momentul în care trăieşti.  Încetează să te uiţi în spatele tău şi deasupra ta, întrebându-te de ce Spiritul sau îngerii fac asta, sau ce încearcă ei să-ţi spună.  Ei nu conduc aici o maşină.  Lor nu le prea pasă de aşa ceva. (Râsete din audienţă) Dar, poţi tu să manevrezi momentul de timp în care eşti?  Asta este întrebarea?
     Întrebare:  Ce pot să fac eu ca să mă pregătesc pentru muncă mea nouă?
     Tobias:  Din nou, noi mergem înapoi la eliberare, eliberarea expectaţiilor a ce tu ai gândit că lucrurile o să fie, eliberând ce tu ai gândit că vindecarea este, chiar şi ce este de a învăţa pe alţii.  Da, noi îţi cerem să eliberezi conştienţa pe care o ai de a învăţa pe alţii.  Nouă ne-a spus draga noastră Linda că sânt mulţi umani care au o noţiune preconcepută despre a învăţa pe alţii.  Chiar aşa mulţi dintre voi Shaumbra, au o idee, a ce predare este.  Eliberaţi asta.  Intraţi în Vid despre care noi am vorbit.  Voi o să începeţi să vedeţi o pictură largă, clară şi frumoasă.  Voi o să aveţi o nouă claritate când o să faceţi asta.  Atunci veţi înţelege cum să vă apropiaţi de munca voastră nouă.
     Întrebare:O să stau eu în casa mea, şi dacă da, pe cât timp? Dacă eu mă mut, o să fie înafara statului meu?  Îţi mulţumesc pentru orice informaţie pe care poţi să dai.
     Tobias:  Noi ştim că tu şti că noi nu îţi vom răspunde la întrebarea ta. (Râsete din audienţă).  Noi nu sântem profeţi.  Noi nu avem un glob de cristal.  Noi nu putem vedea ce tu o să faci.  Tu eşti împuternicită.  Tu eşti cel care trebuie să hotărească.  Noi simplu stăm şi privim şi te iubim şi ne îngrijim de tine.  Este după tine.  Asta este o întrebare frumoasă.  Este o metaforă frumoasă.  Eşti gata să te muţi afară din casa ta bătrână?  Eşti gata să eliberezi vechiul?  Eşti gata pentru divinitatea ta?  Oh, da, Metatron te întreabă, “Eşti gata?”  Este după tine când este apropriat pentru tine ca să te muţi.
     Întrebare:Care este semnificaţia stratului albastru-verzui a pietrii albe care s-a format  în timpul comunicării tale, Tobias de un an?
     Tobias:  Este simplu, dragi prieteni, puterea şi vibraţia voastră a schimbat asta.  Voi a-ţi aşezat într-un fel energia voastră într-o piatră.  Este o reflecţie a cine sânteţi voi.  Asta îţi spune ţie şi la ceilalţi cât de puternici sânt umanii.  Voi puteţi schimba moleculele unei pietre!  Energia voastră poate să schimbă lucruri în jurul vostru!  Asta este un simbol frumos ce căraţi voi şi care spune că sânteţi divini.  Spiritul este mai puternic decât  piatra.  Inima este mult mai efectivă decât piatra.  Voi într-adevăr puteţi să schimbaţi conştienţa.  Şi schimbând conştienţa, voi schimbaţi toate lucrurile în jurul vostru.  Noi cerem de la cel care a pus această întrebare să arate această piatră la alţii, să arate în aceste trei zile, puterea Divinului Uman ce poate să facă.  Asta este una dintre scopurile că v-aţi dat acest cadou vouă înşivă ca să puteţi arăta la alţii că conştienţa mută munţii.
     Întrebare:  Tobias ai tu ceva perspicacitate în reforma educaţională şi programe pentru copii noştri în energia Nouă?
     Tobias:  Da, într-adevăr. O măturare completă! (Râsete din audienţă).  Dar, asta o să fie dificil.  Asta o să ia timp.  Asta o să ia conştienţa nouă din puterea voastră.  Asta nu se va întâmpla peste noapte.  Asta o să se întâmple când voi începeţi să învăţaţi pe alţii despre divinitate, şi ei la rândul lor o să înveţe pe alţii.  Şi, poate ce înveţi pe alţi umani despre călătoria lor divină, asta o să găsească drumul în şcoli, poate că nu o să se folosească acelaşi cuvinte pe care voi a-ţi folosit, dar v-a fi  conştienţa.
     Când umanii încep să înţeleagă că puterea este în sinea lor, şi asta nu este în nici o carte, naţiune, crez sau alte lucruri...această schimbare în conştienţă v-a schimba felul în care copii sânt învăţaţi.
     Pentru voi şi copii voştri, voi toţi care sânteţi Shaumbra, învăţaţi pe ceilalţi acum, învăţaţi-i prin ascultare.  Ascultaţi la Sinea voastră Divină prin Limbajul Ah.  Ascultaţi ce într-adevăr este spus de  copilul care încearcă să comunice cu voi.  Voi o să începeţi să înţelegeţi cât de adevărată este tot ce a-ţi învăţat.
     Aceste principii pe care voi ajungeţi să ştiţi şi să înţelegeţi, o să găsească drumul cumva în sistemul vostru şcolar.  Dar, asta mai durează un timp.  Din perspectiva noastră este nevoie de o reformă de măturare completă. Şi mulţi dintre voi aici-cum să spun se alătură nouă în această energie...voi so să fiţi cei care o să îndreptaţi şi o să aveţi efect în asta.  Dar, asta v-a lua un timp, şi v-a lua energie.
     Întrebare:  Tobias, cu toată eliberarea ce am făcut în decurs de un an, eu încă am o reacţie fizică opusă oricând cineva încearcă să se apropie emoţional de mine.  Ce poţi să sugerezi?
     Tobias:  Sânt multe răni în sinea ta.  Este multă durere.  Poate este acum timpul să fi cu tine însuţi ca să înţelegi că o relaţie de afară nu este aşa de importantă.  Poate tu nu poţi să vindeci toate rănile cu bandajul unei relaţii de dinafară.  Poate este timpul pentru tine să petreci un timp cu sinea ta internă.
     Să nu te îngrijorezi despre faptul că dacă poţi să ai vreo relaţie, sau dacă oamenii sânt aproape de tine sau nu.  Petrece timpul cu tine însuţi cu Spiritul, cu fiinţa ta internă. Prin asta tu o să ajungi să te vindeci şi să eliberezi acele răni vechi.  Atunci tu vei avea o relaţie deschisă şi iubitoare cu alţii.  Să nu te presezi pe tine însuţi ca să ai relaţii chiar acuma.  Dute în sinea ta şi permite ca asta să se împlinească natural.
     Întrebare:  Tobias, o să vină bărbatul meu acasă?
     Tobias:  Din nou, asta nu este o întrebare la care putem răspunde.  Ce putem noi să spunem să nu-ţi faci griji pentru asta, să nu-ţi faci griji.  Ce se întâmplă acuma este apropriat.  Ce se întâmplă chiar acuma indică ţie că este timp pentru tine încă odată să te îngrijeşti şi să nu-ţi faci griji pentru alţii, dar îngrijeşte-te de tine.  Sânt foarte multe probleme emoţionale şi este dificil să intrăm acum în asta.  Dar, înţelege că şi el trece printr-un proces intens internal chiar acuma.  Chiar dacă asta nu apare de afară, el trece prin căutarea sufletului lui foarte, foarte adânc.  Într-un fel, tu poţi să spui că tu ai ajutat la precipitarea căutării lui sufleteşti în sinea lui.  Dacă el se întoarce, noi nu putem spune, dar dacă da, el nu o să mai fie aceaşi persoană pe care ai ştiut înainte.
     Întrebare:  Dragă Tobias, acum când am început să accept corpul meu fizic, tu spui că persoana pe care noi vedem în oglindă nu este cine sântem noi.  (Râsete din audienţă).  Poţi tu să mă luminezi?
     Tobias:  Când voi vă uitaţi în oglindă, să treceţi peste ce vedeţi în formă fizică.  Aşa cum voi vă uitaţi în oglindă, priviţi în sufletul vostru propriu.  Priviţi în divinitatea voastră proprie.  Treceţi peste corpul vostru fizic.  Dar, aşa cum vă uitaţi la corpul vostru fizic, noi vă cerem ca să iubiţi asta.  Dar, după aceea treceţi peste asta şi priviţi a cine sânteţi într-adevăr.  Să nu vă uitaţi doar în ochii voştri, dar uitaţi-vă la sufletul vostru prin ochii voştri.  Noi nu vă cerem să renunţaţi la identitatea voastră fizică.  Noi vă cerem să vă uitaţi peste şi să vedeţi în oglindă cine sânteţi într-adevăr.
     Întrebare:  Tobias, sânt la un timp când sânt deschis să accept o întâlnire intimă dar fără ca relaţia să ţină prea mult.  Poţi să vezi ceva pe orizont? (Râsete din audienţă).
     Tobias: (Chicotând cu râsete de la public)  Cu starea ta mintală, gândirea de acum, noi vedem că tu o să atragi o relaţie...una după alta. (Râsete) Tu cauţi, tu te uiţi pentru ceva care este înafara ta.  Tu doreşti o relaţie.  Încearcă să ai o relaţie prima dată cu divinitatea ta proprie.  După aceea tu vei atrage o relaţie foarte lungă şi împlinitoare cu cel care o să aducă multă fericire în viaţa ta.  Nouă nu ne place să facem preziceri, dar într-adevăr este unul care aşteaptă pentru un timp, pentru timpul corect.  Dar, tu trebuie să fi împlinit mai întâi în sinea ta înainte ca energia aceluia să vină la tine.
     Întrebare:Te rog încearcă să explici timpul - timpul liniar pe Pământ ca fiind; trecut, prezent şi viitor, faţă de cealaltă parte a voalului, unde totul este cuprins în una.  Cum afectează asta ce facem noi astăzi alte vieţi ale noastre, ce există simultan?
     Tobias:  Noi sperăm că voi aveţi un timp LUNG ca să auziţi răspunsul, (râsete) că asta ia mult timp, chiar mai mult decât Cauldra sau noi putem să dedicăm în această seară.  În primul rând, eliberaţi percepţia că nu este timp pe partea noastră.  Noi nu ştim de unde vine asta.  Este un tip de timp pe partea noastră.  Nu este ca şi al vostru.  Noi nu ne plimbăm cu ceasurile pe mână.
     Dar, este un progres şi o ordine în care evenimentele iau loc.  În energia noastră, pe artea noastră a voalului, TOATE lucrurile NU iau loc în acelaşi timp.  Asta ar fi foarte confuză pentru noi.  Pe o parte a lucrurilor, voi aveţi dreptate, nu este timp, voi o să găsiţi că toate lucrurile sânt ca şi într-un cerc, toate lucrurile vin înapoi.  Dar, este un cerc spiral care se extinde.  Întâmplările nu cad înapoi însăşi. Deci, într-un sens, este o secvenţă a întâmplărilor.
     Acum, din percepţia voastră proprie ca umani care mergeţi pe Pământ, voi a-ţi definit viaţa voastră prin timp, şi asta a fost apropriat.  Voi nu ar trebui să treceţi prin barierele timpului.  Voi aveţi alte lucruri de făcut în viaţa voastră.  Totuşi, voi o să găsiţi percepţia VOASTRĂ de timp schimbătoare.  Câteva zile o să fie lungi, şi altele mai scurte.  Voi  o să aveţi un timp cu un efect “legănător” în viaţa voastră personală.  Şi, voi o să simţiţi asta special în următorii câţiva ani.  Voi o să simţiţi timpul legănător atunci când umanitatea ajunge la punctul de schimbare cvantum.
     Noi ştim că mulţi a-ţi simţit acest timp legănător în viaţa voastră. Şi atunci, noi găsim asta amuzant că unii dintre voi încearcă să oprească.  Voi intraţi în panică.  Voi încercaţi să mergeţi înapoi în timpul vostru vechi.  Asta este apropriat ca să se schimbă şi să fluctueze.  Şi asta, v-a continua să fie aşa.
     Referitor la faptul cum timpul lucrează pe partea noastră, cum timpul lucrează în universul vostru...noi preferăm să răspundem la asta altă dată, (râsete), pentru că noi am vrea să ne concentrăm la familie ca să fie o integrare a divinităţii.  Şi asta, este o energie care vine de la inimă.  Este o energie care vine şi este asistată de Maria, care stă pe scaunul din sud.  Dacă voi vă prindeţi în analizarea timpului, voi o să ajungeţi din nou la mintea voastră.  Voi încercaţi să-l găsiţi pe Dumnezeu în mintea vaostră.  Dar, dacă voi permiteţi la această divinitate să înflorească, voi o să aveţi o înţelegere a timpului aşa că nu trebuie să încercaţi să mai analizaţi în creierul vostru.  Asta o să vină într-o cale diferită.
     Întrebare:  Cum o să ascendem într-o viaţă nouă cu astea, adică - pentru noi fiind corpul?
     Tobias:  Asta este o întrebare excelentă şi noi încă mai încercăm să descifrăm asta cu voi.  (Râsete)  Celulele, moleculele şi atomii corpului vostru fizic au o memorie.  Au un model sigur care au fost stabilite prin generaţii şi timp de o veşnicie.  Ei sânt într-un model, spunând aşa, trecând prin naştere, viaţă şi procesul de a muri.
    Acum, cum să schimbăm asta?  Păi, cel mai uşor este prin conştienţă.  Apropo, asta nu este prin mintea voastră.  Voi nu puteţi să vă Forţaţi să trăiţi mai mult, dar voi puteţi PERMITE să trăiţi mai mult.  Uitaţi-vă la piatra despre care s-a vorbit astăzi.  Piatra arată efectul conştienţei asupra materiei.  Aşa cum voi schimbaţi conştienţa voastă, voi puteţi schimba modelul celulelor şi moleculelor în sinea voastră.  Voi puteţi să vă extindeţi sănătatea.  Voi puteţi să vă extindeţi viaţa voastră.
     Dar, asta trebuie să fie doar prin conştienţă.  Nu se poate prin mintea voastră.  Noi deja vedem pe câţiva dintre voi că depuneţi un efort spunând, “Eu voi trăi mai mult.  Atomilor, moleculelor, trăiţi mai mult!  Fiţi mai sănătoşi”! (Râsete din audienţă)  Asta nu lucrează în felul acesta.  Voi simplu faceţi ca corpul vostru să fie mai confuz, şi atunci v-a intra într-o boală.
     Conştienţa este înţelegerea a Sinei Divine.  Conştienţa este înţelegerea lărgită a tuturor lucrurilor şi a cine sânteţi.  Conştienţa nu este un crez care este creat în minte.  Este o energie care vine de la inimă la suflet.  Prin conştienţa voastă voi puteţi să schimbaţi funcţiunea materiei în sinea voastră şi în jurul vostru.
     Noi o să vorbim mâine despre corp şi tranziţia corpului.  Noi o să vorbim despre faptul că de ce alegeţi sau poate veţi alege să plecaţi.  Noi o să vorbim mai mult  - cum să spun -compatibilitatea şi comunicarea cu corpul vostru fizic pentru a lungi viaţa, dacă voi doriţi asta.  Dar, în asta stă o întrebare mare - până unde vreţi să mergeţi cu asta?
     Şi cu asta, dragi prieteni, pe mulţi din această energie şi această cameră am cunoscut bine...iar pentru următoarele trei zile, permiteţi la Mihail, Kryon, Metatron şi Maria să vă ţină, să vă îngrijească şi să vă iubească.  Voi meritaţi tot ce ei aduc aici. Daţi-vă pe voi înşivă lor.  Daţi voie ca ei să vă ia în braţele lor, să vă iubească, şi să vă legene, să vă îngrijească, pentru că voi într-adevăr meritaţi asta.  Aşa cum ei fac, divinitatea voastră poate să facă munca adevărată chiar acuma.
     Noi vă iubim mult.  Şi pentru următoarele trei zile din timpul vostru, noi o să fim aici în gloria şi maiestatea noastră, ca să  onorăm pe îngerii adevăraţi.
     ŞI AŞA ESTE


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2002 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.