Ce este Shaumbra? - Shoud 3, Adamus

 

“Ce este Shaumbra?” ei intreaba. Si ingerii, apropo, nu stiu totul. Aveti aceasta conceptie gresita ca doar pentru ca sunteti morti inseamna ca stiti tot ce se intampla. Realizati cum expertii umani se blocheaza pe ei insisi de la fiintele sprituale? Nici macar Dumnezeu nu va poate vedea, auzi, nu poate privi in gandurile voastre mici atunci cand va blocati pe voi insiva. Si majoritatea umanilor se blocheaza 82% din timp. 82. Imi plac numerele.
Asa ca incerc sa le explic ce este Shuambra, atunci cand ma intreaba. Ce este Shaumbra? Chiar nu este prea multa definitie aici. In mod sigur nu este o religie. Nu un cult, probabil, pentru ca, in general, voi respingeti grupurile. Nu vrea va plac grupurile cu adevarat. Nu vreti sa va inrolati la nimic.
“Deci ce este Shaumbra?” ei intreaba. Nu este nici macar ceva spiritual. Nici macar spiritual, pentru ca “spiritual” are o conotatie asa veche. “Spiritual” inseamna pentru multe fiinte de pe partea cealalta – oh, cum sa spun eu asta - inseamna ciudat, amagitor. Amagitor. Spiritualitatea este unul din cele mai mari teritorii de hranire pentru ego si pentru minte. Mintii ii place la nebunie cand oamenii devin spirituali, pentru ca le da o scuza sa fie drepti, insuportabili (respingatori), inchisi la minte si intotdeauna in cautari.
Deci nu pot spune ca Shaumbra inseamna spiritualitate. Deci ce sunteti? Nu sunteti intelectuali (rasete) si o spun cu onoare (mai multe rasete) si cu tot respectul cuvenit. Asadar, voi nu vreti sa fiti intelectuali. Intelectualii sunt asa de fixisti, asa de centrati pe ei, asa de superiori. Probabil ca va puteti da seama ca am fost un intelectual la un anumit punct (rasete). Numai. Gata.
Nu sunteti aerieni, feerici, deci abia v-as putea numi New-ageri (de la New Age). Poate ati fost la un anumit punct, dar New Age are o anumita conotatie de a fi acolo in afara, in alta parte. Si lucrand cu Tobias de-a lungul acestor ani, ati trecut dincolo de aceasta perioada de New Age. Ati trecut dincolo de taramul "la la la" si de la a avea aceaste vieti pe Pamant care erau practic foarte, foarte dezechilibrate.
Nu, voi ati invatat sa respirati. Ati invatat sa fiti in corpul vostru, sa va iubiti corpul, sa iubiti corpul partenerului vostru, sa va iubiti unul pe celalalt. V-ati permis voua insiva sa incepeti sa va bucurati de ceea ce viata are sa va ofere – ceea ce este foarte mult. Atat de mult!
Inca trecem prin conflicte pentru ca inca mergem dincolo de tipare mentale. Tipare mentale, intamplari concrete si numere. Inca trecem dincolo de programarea care a luat loc acum secole intregi – Atlantis, biserici, scoli, parinti, chiar si voi insiva. Vedeti voi, voi nu mai sunteti persoana care erati acum 5 ani de zile, nu-i asa? Nu. Nu mai sunteti persoana care erati acum 1 an. Deci ce sunteti voi? Cine sunteti voi? Eu trebuie sa incerc sa explic asta celorlalte fiinte angelice.
De fapt, asta ma incanta enorm, pentru ca pot doar sa zic, “Ei sunt cei ce sunt. Ei sunt ceea ce sunt. Intr-adevar ei trec printr-un proces de transformare, si procesul de transformare este ceva ce in mod tipic ar dura 3,4,5 vieti”, si voi treceti prin toate acestea in cativa ani scurti. Nu e de mirare ca este atat de dificil in mintea si corpul vostru. Nu e de mirare ca este atat de provocator, dar din nou noi ne avem unul pe celalalt. Va aveti unii pe ceilalti. Aveti resurse incredibile in fiintele angelice cu care lucrati in fiecare noapte. In fiecare noapte. Oh, avem niste discutii incredibile si niste conversatii in care aducem musafiri din alte taramuri. Vom vorbi despre asta mai tarziu.
Dar pentru acum, incerc sa explic ce este Shaumbra, pentru ca nu este nimic in care sa te inscrii, nu exista ierarhii, nu aveti lideri care sa va impuna chestii pe care ar trebui sa le faceti sau in care sa credeti. Este foarte liber, foarte liber. Nu este o comunitate – doamne dumnezeule! (rasete) Nu v-ati lua ramas bun dintr-o comunitate. Nici nu trebuie. Sunteti prea independenti, si asta este o binecuvantare. Sunteti mult prea independenti.
Deci nu sunteti un grup organizat, si asta ma duce cu gandul ca asta este Noua Energie. Sunteti toti foarte, foarte independenti. Realmente, cu adevarat. Cativa dintre voi nu credeti asta. Cativa dintre voi nu vreti sa credeti si asta este cu adevarat problema. Dar voi sunteti foarte, foarte independenti. Cu o vointa puternica. Una dintre problemele in lucrul cu voi (cateva rasete), si o zic cu tot respectul si dragostea, dar sunteti foarte foarte incapatanati…(Adamus atinge pe cineva in timp ce se plimba) nu ma iau de nimeni in special, dar m-a durut mana chiar si cand te-am atins pe umar! (rasete) Foarte, foarte independenti, dar totusi voi va puteti intalni intr-o atmosfera ca aceasta, fara reguli, fara ceva ce ar trebui sa faceti, este totul voluntar si va intalniti impreuna.
Cateodata spuneti ca o faceti pentru a face lumea un loc mai bun. Dar, de fapt, nu prea conteaza, nu-i asa? Nu conteaza. Aceasta lume este cum este. Iubirea adevarata, genul de iubire pe care Spiritul o are pentru voi, este absoluta acceptare. Onorare absoluta. Si deci nu este vorba de a schimba lumea desi este foarte, foarte implinitor sa va oferiti binecuvantarile voastre, cadourile voastre, potentialele voastre pentru umanitate, stiind ca ceilalti, daca aleg sa le accepte, nu vor mai trebui sa treaca prin chinurile si iadul prin care voi ati trecut. Asta face ca inima sa se simta bine, sa stiti ca munca pe care ati facut-o a avut un efect atat de profund, nu neaparat pe pamant; o veti vedea pe pamant, dar cu adevarat inca nu s-a manifestat asa cum o va face.
[...]
Deci ce este Shaumbra? Le zic prietenilor mei de pe partea cealalta ca ei sunt un grup de umani care stiu sa rada, care experimenteaza, care se expansioneaza, care ies din unul din cele mai structurate tipuri de calitati si atribute pe care umanitatea le-a avut vreodata, si o fac cu o anumita gratie si usurinta.