Celee mai simple instrumente sunt accesibile tuturor

 

1. Acceptarea - deschid o usa in inima mea si incep sa misc energia
In loc sa impingeti energia spre una dintre directii sau cealalta (bine - rau, pozitiv - negativ, manie - fericire), in loc sa luati parte la una dintre parti, in loc sa decideti si sa judecati ce este bine sau rau, daca voi ati putea sa va dati la o parte cu un pas si simplu sa observati si sa acceptati ce se intampla, atunci voi o sa incepeti sa intelegeti energia dinamica care va va conduce  la intelegerea creatiei adevarate.
Accepta-te pe tine. Fii TU! Accepta iubirea neconditionata pentru tine. Respira adanc si accepta-te pe tine asa cum esti acum.
Odata cu acceptarea neconditionata a propriei tale fiinte incepe evolutia. Atunci incepe acceptarea totala a tuturor lucrurilor si fiintelor, asa cum sunt, fara sa schimbi nimic. Accepta TOTUL: razboi, saracie, bogatie, poluare, TOTUL. Aceasta acceptare te schimba.
2. Compasiunea
Ce este compasiunea? Este abilitatea de a-l vedea pe celalalt fara sa-l judecati si fara sa aveti dorinta de a comenta sau sa dati sfaturi, ci doar sa-l vedeti cu iubire si intelegere. Este abilitatea de a recunoaste ca ei au propria cale de viata, la fel ca si voi si sa nu interveniti in aceasta cale de viata si sa aveti iubire pentru ei – totala si neconditionata, fara judecati, frica, sau oricare alta emotie. Este putinta de a fi in prezentul lor fara ca Sinele sa vrea sa fuga deoarece nu-i place ceea ce vede.
3. Respiraţia
Respira adanc, profund si constient. Inspira viata acum.
Inspirati adanc in inauntrul fiintei voastre, simtind asta de  la crestetul capului, trecand prin tot corpul, pana la degetele de la picioare.  Inspirati adanc si dati voie la energia divina care locuieste in inauntrul vostru sa vina la suprafata.  Dati voie la energia divina sa fie in fiecare celula.  Dati voie sa fie in fiecare molecula, fiecare parte a corpului.  Acest lucru pe care numiti divinitatea voastra, acest lucru pe care numiti Dumnezeul din Inauntrul vostru a fost tot timpul acolo, prieteni dragi.  A fost tot timpul in sinea voastra, dar a asteptat momentul potrivit ca sa vina la suprafata.  Si asa cum stiti, acum este timpul potrivit.
4. Increderea
Ai incredere totala in TINE! Elibereaza indoiala! Neincrederea in tine te face confuz.
Ai incredere ca drumul pe care esti acum este cel potrivit pentru tine, este al tau pentru tine.
5. Traieste in ACUM
Traieste in momentul de ACUM. Trecutul te omoara, te imbatraneste, viitorul te sufoca. Da-le drumul la ambele si traieste-ti viata in ACUM. In ACUM iti echilibrezi energiile. Incearca o saptamana sa nu-ti mai faci griji si planuri, liste… INCEARCA! Si vei vedea ca oricum toate se rezolva singure, de la SINE.
Respirati, simtiti si fiti in ACUM!
6. Simtirea – este diferita de emotii
Mintea noastra nu stie sa citeasca sau sa analizeze ce simtim in inima. Deschideti-va (permiteti) sa simtiti si veti fi mai constienti de cate sunt in jurul vostru.
RESPIRA ADANC, RELAXEAZA-TE SI ACORDATI PERMISIUNEA DE A SIMTI!
(poti simti o senzatie de caldura, presiune, furnicaturi, etc. dupa modul fiecaruia)
7. Expansiunea
Permiteti-va sa va extindeti. Respirati, simtiti, fiti in ACUM, si permiteti ca energia voastra sa se extinda in camera, in casa, in cartier, in oras, in judet, in tara , pe planeta. Respirati si permiteti ca energia voastra sa se extinda in tot Universul.
Energia voastra isi doreste sa se extinda. Permiteti-va, e un proces natural. Se cheltuie multa energie pentru a tine aura inchisa pe langa tine.
8. Sincronicitatea
Putem trai fara lupta, fara nevoi si totul vine catre noi. Imaginandu-ne ca deja traim in abundenta, sanatate, calauzire si energia tuturor acestora vin spre noi inaintre de a sti ca avem nevoie de ele.
Daca nu esti in ACUM energia a ceea ce iti doresti nu are cum sa te gaseasca.
Fiti pe Pamant sa traiti, sa va bucurati de viata, simtiti viata, radeti si plangeti cand vreti. Renuntati la reguli. Acceptati trezirea, treziti-va!