CE ESTE LUMINA SI INTUNERICUL

 

Intunericul este o energie ce apare natural, si este o parte a realitatii din dualitate. El reprezinta o energie care este, pur si simplu, care constitue o parte din intreg, dar ajuta Lumina sa se inteleaga pe sine. Nu exista RAU in intuneric. Aceasta reprezinta doar o forta opusa. De fapt, INTUNERICUL lucreaza in armonie cu ceea ce ati numi LUMINA. Spunem ca ceea ce numiti RAU reprezinta INTUNERICUL neechilibrat sau dezechilibrat. Raul apare cand duceti energia la o extrema si, pur si simplu, incercati sa opriti LUMINA. RAUL este obsedat de el insusi si crede doar in sine. Devine foarte centrat in sine si incepe sa deformeze si sa distorsioneze relatia sa cu LUMINA. Intr-un sens , el va nega Lumina,cu scopul de a se dilata pe sine.
Cat timp aveti energia dezechilibrata a intunericului numit RAU , aveti si o energie dezechilibrata a luminii - fie ca o credeti, fie ca nu. Exista o energie a luminii care neaga intunericul, care afla confort si bucurie in sine, care pretinde ca este inceptul si sfarsitul si care vrea sa preia totul pentru sine. Acesta reprezinta tot un dezechilibru. Asa cum raul este un aspect al intunericului, exista si o alta parte a luminii. Este vorba despre intelegerea ambelor —a luminii si a intunericului — caci ambele au dreptul sa existe. Ambele lucreaza impreuna, in armonie, in scenariul realitatii. CAND ESITI DIN DUALITATE, NU TREBUE SA MAI DETINETI FORTE OPUSE ALE LUMINII SI INTUNERICULUI — si astfel, RAUL nu poate fi prezent in ENERGIA NOUA, care este total pura.
Intunericul poate fi numit cu multe alte nume negative. El poate fi numit energie feminina. Poate fi numit - cealalta parte. El este doar o parte a ecuatiei. El poate fi –zero- comparat cu –unu- al luminii. Sau, poate fi –unu- comparat cu –zero-. Intunericul si lumina, in cel mai pur sens, nu sunt inchise in structura lor de energie. Aceasta se schimba. Aceasta se schimba si invers — intunericul spre lumina. Intunericul este o stare naturala de a fi. El este o parte a dualitatii. Acesta este o dimensiune prin el insusi. El este un partener si un IUBIT al luminii. Ele isi schimba rolurile,intr-o directie sau alta.
RAUL este un intuneric dezechilibrat, in care exista prea multa concentrare pe intuneric si o mare focalizare pe ceea ce ati numi energii ale miniei … sau ale urii … sau a golului … a lipsei de iubire … oricum doriti sa il denumiti. Este vorba despre intunericul dezechilibrat, despre concentrarea pe intuneric si incercarea de a ignora lumina!
Shaumbra cand noi spunem ca suntem LUCRATORI intru LUMINA, aceasta este cel mai mare NONSENS, findca eliminam intunericul din univers, este si un dezechilibru, de asemenea.
Exista multi adepti New Age…(CHANNELING) noi radem aici, deoarece Cauldre … da din cap. El spune — Acum ne vom OPUNE tuturor New Agerilor — Dar au nevoie sa fie putin necajiti! Este momentul ca ei sa coboare de pe TRONURILE lor comode. Exista si un dezechilibru fata de lumina. Noi radem cand auzim despre –RAZBOINICII LUMINII- CU CINE VA LUPTATI??? Veti merge sa va luptati cu INTUNERICUL ?? Ei bine, EL va invinge, deoarece este mai puternic. Doar pentru ca VOI ridicati sabia, o vor ridica si ei. Acum se desfasoara o lupta adevarata. Exista o adevarata lupta, in pofida tuturor cuvintelor voastre despre pace iubire si toate aceste lucruri… FAPTUL CA VOI NEGATI INTUNERICUL DUCE LA LUPTA, DE LA BUN INCEPUT. INTUNERICUL CERE SA FIE RECUNOSCUT
Acest lucru reprezinta totusi o problema dura pentru unii, datorita stratului de intuneric. Intunericul a capatat o reputate rea….din partea, DA, din partea bisericilor, de ori unde. Voi nu puteti fi intuneric. Intunericul este echivalat adesea cu raul. Si nu este asa. Raul este doar o versiune dezechilibrata,o versiune instabila a intunericului. Nu e nimic in neregula cu intunericul In general, cand observam o persoana dezechilibrata fata de lumina, unul dintre primele lucruri pe care il recunoastem este lipsa de compasiune, ori cit de ciudat ar parea! Voi ati crezut ca intunericul ar fi lipsit de compasiune. Dar este vorba de lumina,de lumina dezechilibrata, intrucat ginditi ca totul trebuie salvat si ca ei sunt singurii care il pot salva.
Ceea ce se intimpla atunci cind o persoana este dezechilibrata fata de lumina, este faptul ca devine aeriana, eterica, neimpamantata, intangibila. NU mai este nici macar eficienta.
Aceste persoane au concepte aeriene, care sunt nepractice si care nu misca deloc energia. Lumina dezechilibrata este inpinsa si rasturnata de energie,in loc de a fi cu adevarat eficienta ca sa miste energia. INTUNERICUL SI LUMINA au fost IUBITI. Au fost parteneri. S-au completat unul pe celalalt. Au fost oglinzi care v-au permis voua sa priviti la cine sunteti.
Puteti ajunge in punctul din evolutia voastra ,in care sa puteti privi intunericul si luminaca fiind acelasi lucru?? Niciunul bun, niciunul rau …ci doar ceva ce este, pur si simplu. Sunt moduri de exprimare. Intunericul ajuta la accelerarea luminii, Shaumbra. El misca lumina Lumina ajuta la iluminarea zonelor noi, dar are nevoie de intuneric pentru ca sa accelereze lumina.Ea are nevoie de intuneric ca sa se impaminteze. Noi nu vorbim despre intunericul imoral ,intunericul rau,intunericul violent. Noi vorbim despre esenta lor, impreuna.
ECHILIBRUL ESTE DOAR ATUNCI CIND INTUNERICUL SI LUMINA SUNT IMPREUNA.
 
SHOUD 5 -INTREBARI SI RASPUNSURI
DIN SERIA CLARITATII