Ce este Shaumbra?

 

In limba Ebraica (veche) “Shaumbra” înseamna Familie care se afla impreuna pe un drum evolutiv.
Cuvantul "SHAUMBRA" reprezinta cuvantul de DECLANSARE care ne reaminteste de cine am fost, ne reaminteste de aceasta familie care exista in intraga lume.
Shaumbra inseamna ca stiti ca voi sunteti Creatorul. Voi sunteti cei care calauziti. Toate celelalte energii va sustin si nu invers. Toate energiile va sustin, de la cel mai inalt nivel al fiintelor angelice pana la energiile Pamantului-insusi, pana la toate entitatile, toate vietile voastre trecute, pana la toate aspectele (celor) pe care le-ati /i-ati cunoscut. Ele aleg sa va ajute, sa va sustina, ca sa va realizati dorintele. Uneori dorintele sunt ascunse. Uneori sunteti concentrati pe nevoile voastre umane, incat uitati de dorintele Sufletului. Dar procesul se petrece, se realizeaza oricum.
---------------------------------------------------------------------------------
Am fost intrebati, “Ce reprezinta Shaumbra?” Ce este Shaumbra? Aceasta in sine, ar putea lua mult timp, pentru a o explica. Desigur, exista o semnificatie a cuvantului. Exista o semnificatie a termenului “Shaumbra” – familia care a mai fost impreuna inainte, sunt cei care se afla intr-o calatorie spirituala, cei care fac brese in constiinta. Dar Shaumbra… exista si o semnificatie mai profunda. Shaumbra sunt cei care sunt lideri ai constiintei. Ei sunt lideri ai constiintei!
Pe Pamant exista lideri in industrie. Ei realizeaza produse si le scot pe piata, pentru a-i servi pe oameni, pentru a le face viata mai usoara si mai placuta sau lucruri din acestea. Prin urmare, exista lideri in industrie. Exista lideri – posibil, doar putini – in guverne, pentru a crea legi, ca sa mentina un echilibru, pacea si armonia, intre oamenii de pretutindeni. Exista lideri ai creativitatii, cei care compun muzica, care creaza lucrari literare noi. Desigur, exista lideri de drept. Exista lideri in finante. Vedeti, exista diferite tipuri de lideri si foarte multi sunt recunoscuti pentru activitatea lor.
Numele lor apare in presa sau in carti, se vorbeste despre ei, sunt luati drept exemple in universitati. Exista un alt grup de lideri, care dupa parerea noastra, sunt cu adevarat, deasupra tuturor ! Ei indeplinesc o activitate linistita, insa realizeaza o munca foarte importanta, care permite celorlalti lideri de pe Pamant, sa si-o indeplineasca pe a lor. Aceia sunteti voi , Shaumbra! Voi sunteti lideri a i constiintei. Voi sunteti cei care patrundeti in taramuri noi. Voi sunteti cei care patrundeti profund in voi, ca sa deschideti coridoare noi, ca si altii sa patrunda intr-o constiinta superioara. Munca pe care o realizati, nu are legatura cu voi. Voi o preluati, o interiorizati in voi, insa ceea ce faceti, cu adevarat, este ca preluati constiinta in voi si ii permiteti sa se extinda. Deschideti usi si ferestre noi, deschideti cai noi si potentiale noi, pentru a fi folosite de restul omenirii. (SHOUD 5 SERIA SALTULUI CUANTIC )